Guns'n'Roses

"GUNS N' ROSES" su jedna od mojih omiljenih grupa. Najvise volim "Don't Cry", "November Rain" i "You Could Be Mine". Axl i Slash su zakon. Inace, Axl je rodjen 6. februara, bas kao i ja. Slash je jedan od mojih omiljenih gitarista (btw, izgleda... VAU!!!).
:D :D :D

Black_Swan:
mortishaaa:
Black_Swan:
pa...nema bas vala bas stvarno zbilja zaista nista... :roll: aaaaaaaaauuuu,ako dodje bleak...bice gadno... :twisted: nema chata...da,da...aj pozzzzz idem,cucemo se!(mozda se vratim za kojih sat vremena) :wink:
u kako sroceno :lol: 8)

divno,zar ne? :D Vidis kako sam ja nadarena za pisanje...mogla bih i time da se bavim,ko zna sta ce ispasti... :D
dobro ne preterujmo :P :lol: :lol: :P
SALIM SEEEEE

andjelce:
"GUNS N' ROSES" su jedna od mojih omiljenih grupa. Najvise volim "Don't Cry", "November Rain" i "You Could Be Mine". Axl i Slash su zakon. Inace, Axl je rodjen 6. februara, bas kao i ja. Slash je jedan od mojih omiljenih gitarista (btw, izgleda... VAU!!!).
:D :D :D
:oops: jao divno... :oops: Ma i Slash i Axl su VAU!! 8)

nesto sam primetia, da svi navode pesme sa UYI I i II, a niko sam mog omiljenog prvog :cry: :cry:

mortishaaa:
Flea.RHCP:
Nista Samo vracam temu na vrh

Gunsi - ZAKON
ajde da pricamo o njima.. cini mi se da ti nisi rekla omiljeni album, spot, etc.. :roll:
Ispravka: REKAO (Flea je musko)

Gunsi su Fenomenalni, odlicni su. Tesko je se odluchiti za album i pesmu ali mozda bi izdvojio Use Your Illusion II a pesma (uh jako tesko) pa recimo Sweet Child Of Mine, November Rain, Estrange, Paradise City,Civil War, Back off Bitch (najuzi izbor), Sto se spota tice tu nema dileme definitivno November Rain.

Slash - ZAKON!!!!

Flea.RHCP:
Ispravka: REKAO (Flea je musko)

Gunsi su Fenomenalni, odlicni su. Tesko je se odluchiti za album i pesmu ali mozda bi izdvojio Use Your Illusion II a pesma (uh jako tesko) pa recimo Sweet Child Of Mine, November Rain, Estrange, Paradise City,Civil War, Back off Bitch (najuzi izbor), Sto se spota tice tu nema dileme definitivno November Rain.

Slash - ZAKON!!!!
SORRY!!!! :oops: :oops: znam ko je to, nego znas ono kod nas ti se samo zenska imena zavrsavaju sa "a" :oops: sorry... :oops:

Jesi video spot za Estrange?? Super je!
A sto ti se ne svidja Appetite? :roll:

Varda:
Cao ljudi 1000000000000000000000000000000000000 godina Mortisha ti tu?
Nego da vas ja pitam neko od vas cuo za Gnr tibute band iz Vljeva?
Slash girl
Naravno da sam tu.. vidis da spopadam i plasim sve koji se pojave na temi :lol:
a sto nam ti dolazis tako retko :cry: :cry:
Ja nisam cula za GNR tribute iz Valjava.. :roll: znam za dva iz BG-a :wink:

mortishaaa:
UrBaNiYaK:
evo upravo ih slusam, i to moju omiljenu:Estranged!!!
jel znate mozda s kog je to albuma???
Sa Use Your Illusion II :wink: to je inace IV album :wink:
hvala ti, ranije sam imao sve albume na kaseti, pa cak i spagetti incident, ali sam slusao ono najpopularnije:don't cry, november rain,civil war itd. a ova pesma mi je zimus usla u usi i podseca me na neke lepe trenutke!!!a inace je ne pamtim ono kad sam bio klinac 4-5 osnovne

UrBaNiYaK:
mortishaaa:
UrBaNiYaK:
evo upravo ih slusam, i to moju omiljenu:Estranged!!!
jel znate mozda s kog je to albuma???
Sa Use Your Illusion II :wink: to je inace IV album :wink:
hvala ti, ranije sam imao sve albume na kaseti, pa cak i spagetti incident, ali sam slusao ono najpopularnije:don't cry, november rain,civil war itd. a ova pesma mi je zimus usla u usi i podseca me na neke lepe trenutke!!!a inace je ne pamtim ono kad sam bio klinac 4-5 osnovne
nema na cemu.. ja sam ovde da smaram ljude sa Gunsima i njihovim prvim albumom :lol:
Najvise baladice, jel'? :D
hehe.. oni kad izdase (cuveni) prvi album ja se tek rodih :lol:

secam se da smo moj drug i ja obozavali ganse, nosili smo majice i tako to, vezivali kariranu kosulju oko struka, stavljali marame na glavu!ond je on izjavio da ce ganse zauvek voleti i ceniti...a majka mu je na to rekla:sine proci ce te to, nemoj tako olako da dajes obecanja!tad smo bili mladi...prosle su burne godine osnovne skole:nirvana, mettalica, pearl jam, offspring, pa cak i sepultura i napalm death...a onda je dosla srednja skola, nova razmisljanja, mirnija muzika, pa opet jacha ali malo sa elektronskim prizvukom tipa underworld...i da ne duzim (to nikad necu da zaboravim)bili smo 3. gimnazije, taman smo poceli da se opijamo,jer smo inace bili sportisti, i na jednoj organizaciji posle dosta alkohola, moj drug je uz zdravicu odrzao govor:"Danas se zivi brzo, voze se brza kola, ludujemo, nasilje je na svakom koraku...ako mi se slucajno nesto desi, poginem, umrem, budem ubijen, hocu da na mojoj sahrani nadjete najjace ozvucenje, i pustite NOVEMBER RAIN i da me ispratite dostojanstveno!!!" Svima su nam potekle suze, i ja sam tad shvatio da njegova majka nije bila u pravu!!!
ps jos uvek je ziv, student je, i svira jazz bass, ali i dalje voli ganse!!!!
ne znam zasto sam vam ovo ispricao ali...

UrBaNiYaK:
secam se da smo moj drug i ja obozavali ganse, nosili smo majice i tako to, vezivali kariranu kosulju oko struka, stavljali marame na glavu!ond je on izjavio da ce ganse zauvek voleti i ceniti...a majka mu je na to rekla:sine proci ce te to, nemoj tako olako da dajes obecanja!tad smo bili mladi...prosle su burne godine osnovne skole:nirvana, mettalica, pearl jam, offspring, pa cak i sepultura i napalm death...a onda je dosla srednja skola, nova razmisljanja, mirnija muzika, pa opet jacha ali malo sa elektronskim prizvukom tipa underworld...i da ne duzim (to nikad necu da zaboravim)bili smo 3. gimnazije, taman smo poceli da se opijamo,jer smo inace bili sportisti, i na jednoj organizaciji posle dosta alkohola, moj drug je uz zdravicu odrzao govor:"Danas se zivi brzo, voze se brza kola, ludujemo, nasilje je na svakom koraku...ako mi se slucajno nesto desi, poginem, umrem, budem ubijen, hocu da na mojoj sahrani nadjete najjace ozvucenje, i pustite NOVEMBER RAIN i da me ispratite dostojanstveno!!!" Svima su nam potekle suze, i ja sam tad shvatio da njegova majka nije bila u pravu!!!
sto bas je dobra prica.. i drago mi je da cujem ovako nesto :wink:
P.S. sto se ja nisam rodila u to vreme :cry: :cry:

mortishaaa:
UrBaNiYaK:
sto bas je dobra prica.. i drago mi je da cujem ovako nesto :wink:
P.S. sto se ja nisam rodila u to vreme :cry: :cry:
pa da si se rodila u to vreme sad bi imala 6 godina!!!hehehe :D :) salim se
bas mi je drago da neko od mladjih i dalje voli ganse jer su stvarno legende i vredni slusanja!!!

Back