secam se da smo moj drug i ja obozavali ganse, nosili smo majice i tako to, vezivali kariranu kosulju oko struka, stavljali marame na glavu!ond je on izjavio da ce ganse zauvek voleti i ceniti...a majka mu je na to rekla:sine proci ce te to, nemoj tako olako da dajes obecanja!tad smo bili mladi...prosle su burne godine osnovne skole:nirvana, mettalica, pearl jam, offspring, pa cak i sepultura i napalm death...a onda je dosla srednja skola, nova razmisljanja, mirnija muzika, pa opet jacha ali malo sa elektronskim prizvukom tipa underworld...i da ne duzim (to nikad necu da zaboravim)bili smo 3. gimnazije, taman smo poceli da se opijamo,jer smo inace bili sportisti, i na jednoj organizaciji posle dosta alkohola, moj drug je uz zdravicu odrzao govor:"Danas se zivi brzo, voze se brza kola, ludujemo, nasilje je na svakom koraku...ako mi se slucajno nesto desi, poginem, umrem, budem ubijen, hocu da na mojoj sahrani nadjete najjace ozvucenje, i pustite NOVEMBER RAIN i da me ispratite dostojanstveno!!!" Svima su nam potekle suze, i ja sam tad shvatio da njegova majka nije bila u pravu!!!
ps jos uvek je ziv, student je, i svira jazz bass, ali i dalje voli ganse!!!!
ne znam zasto sam vam ovo ispricao ali...