Guns'n'Roses

Sappy:
budi siguran da sam chula pesme novog sastava...ne pricham u prazno...uostalom to je sve stvar ukusa...ja vishe ni stare gunse ne slusam,iako su mi mogu slobodno reci jedan period bili najomiljeniji bend..al vremenom se ukusi menjaju.. ;)
ok, nisam konkretno misliio na tebe tu... jer ako si ih pre slushala verovatno si i sad poslushala nove.. ;) naravno sve je stvar ukusa.. ;)

mrzi me da citiram poslednjih 5 postova pa tju ovako :
stojim iz toga da :

1.vishe volim postavu velvet revolvera zato shto su slash i duff tamo i to priznajem .

2.gunsi nikada netje biti ono shto su bili ; mada , dokazivanje im ne treba , jer su oni , jelte , najbolji rok bend svih vremena . novi album jedva chekam , mislim da sam chula skoro sve nove singlove , i ne mogu retji da su loshi , naprotiv , ali . . . ne mogu tek tako da prihvatim APSOLUTNO NOVU GRUPU , ' alo , ljudi , pa kako ja da zaboravim onu legendarnu skupinu koja mi chas dize adrenalin , a chas me natera da vrishtim od plakanja ? ! [ odnosi se na staru i najbolju postavu gnr ] . dajte , netjemo da se lazemo - BUCKETHEAD . . . . . ha ha ha .

3.ne sumnjam u to da su na live - u fantastichni kao i uvek .

4. ponovo kazem da nove pesme nisu loshe .

5. ne mogu da svarim nikog sem axla u novom gnr . ne moze niko da zameni stare . . .

6. pizdim shto su promenili logo .

7. jedva chekam da nam dodju u bgd ili gde vetj [ INDJIJA , ha ha ]

8. i mrzim shto axl ne moze da peva one pesme koje su pisali i stari chlanovi . npr. so fine . . . mmmm . . .

e samo tju retju stvar ukusa.. ;)

2. BUCKETHEAD... hmmm on ne svira vishe s njima... umesto njega je Ron Thal Bumblefoot... a shta fali buckethead-u.. ?? jbt chovek nije normalan kako svira... jbg jeste da smo svi navikli na slasha i njegov specifichan zvuk... al vremena se menjaju sve se menja.. pa tako da moramo i ovo da prihvatimo... ;)

5. a dizzy reed ?.... ja sam svario sve... :lol:

7. ma nek dodju i u Budjanovce idem... samo nek dodju.. :lol: :mrgreen:
8. e da.. .to mi strashno krivo.. :( jbt so fine odpada.. :cry:, a i don't cry ne sviraju..:cry: al to nije zbog autorskih prava..., a ni KOHD nije ko pre.. nego mnogo blazha varijanta.. :(

Sergi0:
e samo tju retju stvar ukusa.. ;)

2. BUCKETHEAD... hmmm on ne svira vishe s njima... umesto njega je Ron Thal Bumblefoot... a shta fali buckethead-u.. ?? jbt chovek nije normalan kako svira... jbg jeste da smo svi navikli na slasha i njegov specifichan zvuk... al vremena se menjaju sve se menja.. pa tako da moramo i ovo da prihvatimo... ;)

5. a dizzy reed ?.... ja sam svario sve... :lol:

7. ma nek dodju i u Budjanovce idem... samo nek dodju.. :lol: :mrgreen:
8. e da.. .to mi strashno krivo.. :( jbt so fine odpada.. :cry:, a i don't cry ne sviraju..:cry: al to nije zbog autorskih prava..., a ni KOHD nije ko pre.. nego mnogo blazha varijanta.. :(

2. vidish nisam znala to da buckethead ne svira vishe . ok , bato , pokrivam se ushima . . . :D

5. jbt , uvek zaboravim na dizzy - a . . . on pozadi , na svojim klavijaturama , pa ga i ne primetim na koncertima . . .

Sergi0:
:lol: :lol: :lol:
eto vidish ne svira vishe :D odsho... :D

kako mozhesh da zaboravish na Dizzy Fuc.king Reed-a... :lol: :P
@ bucket. . .
pa video da ga seka ne gotivi i chovek shta tje - zapalio . . .

. . . '' & on the keybords , mr . dizzy fu.ckin ' reed . . . '' . . . 8-)

bato , jer smo mi malo zastranili obozavajutji pishtolje i ruze , a ?

tyra:
@ bucket. . .
pa video da ga seka ne gotivi i chovek shta tje - zapalio . . .

. . . '' & on the keybords , mr . dizzy fu.ckin ' reed . . . '' . . . 8-)

bato , jer smo mi malo zastranili obozavajutji pishtolje i ruze , a ?

:lol: :lol:
seko terash ljude iz gunsa.. :lol:

yeah !! :D

u kom smislu zastranili :oops: ?

Sta da kazem,prvo ovde se ne raspravlja o pesmama cec o bendovima
Ja sam nove gunse gledao prosle godine u budimpesti,i ono sto mogu reci je da je Axl okupio sjajne muzicare koji zaista cine bend
Velver Revolver je pokusaj spajanje "nirvane i gunsnroses",nadam se da me razumete,i projekat koji je doziveo totalni promasaj

To da li ce gunsi ikada biti oni sto su bili nije ni vazno,jer ovaj novi bend ima jednu sasvim drugu pricu od starog.Sto se mene tice ne bih voleo reunion starog benda,jer su oni svoju pricu ispricali,i uvek ce biti jedan odlican hard rock bend,a ne kao stonsi da naprave cirkus od sebe i svoje muzike.
Slusajuci nove pesme,mozemo videti da se Axl jos od apetite preko illusion ere muzicki nadgradjivao,i da ce ovaj album zaista biti nesto vrlo vrlo zanimljivo.
Po meni madagascar jce mozda biti i najbolja stvar Axl Rose-a

e da ni So Fine.. :(.... a mislim da netje ni don't cry svirati... :(... don't cry svira Bumblefoot samo kao svoj solo deo.. (poshto svaki gitarista ima na certu svoj solo deo), prvo pocepa gitaru i onda svira instrumental don't cry... zato ga obozhavam :mrgreen:... i na svakom ceru ishchekujem Axl-a da se ubaci da peva i ostatak benda da upadne... ali josh uvek nishta od toga :(

:lol: :lol: :lol: :lol:

seko, dobro ti to za jungle... hahahahaha....

imash just a little patience, a i reko je Axl da tje biti jedna balada koja je po njemu i bolja od don't cry... pa sad.. videtjemo.... da od don't cry mozhe biti bolja.. ja ne bi rekao...

Back