Slash najbolji gitarista svih vremena odlican je obozavam ga kao i Guns'N'Roses
najbolja pesma November Rain
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DAAAAAAAAAFlea.RHCP:Slash najbolji gitarista svih vremena odlican je obozavam ga kao i Guns'N'Roses
8)angie:G'N'R je definitivno jedna od najboljih grupa svih vremena. Volim Slasha i njegove solaze, ali je Axl moj omiljeni clan benda... Volim njegov glas, narocito kako peva "Don't Cry" i "November Rain", moje najdraze pesme Gunsa.
ops:
ops:
ops:
ops: i meniiiii
ops:
ops: 8) 
ah....... bila su to divna vremenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaGUNSI RULE:Jaoooooooooooooo
Oni suuuuuu naaaaaaaaaaj na svetu, i Axl tako dobro peva, uzivo razvaljuje, MNOGO je lik, i srk srk kako izgleda, i Slash je mnogo baja, a volim i Izzyja i G-a. Buckethead i Finck su apsolutne dileje, i koliko znam, jedan od njih je svirao u N Synk * kako god se pisalo *, i bas su, onako, nema przenja, vec sve nesto piju piju, Slash razvaljuje, AXL je bog ( bio )!!!!!!!!!!!!

ops:
ops: pazi kad ja nisam izvalila da je to ova temaVarda:AHhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh znaci ovo bejase moja mala temica smrc! Neka bitno da je ziva!!!
Nego kako ste ribe sto godina!!!!
heh..... sta ima kod tebe? nije te bilo dugo.. mortishaaa:pazi kad ja nisam izvalila da je to ova temaVarda:AHhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh znaci ovo bejase moja mala temica smrc! Neka bitno da je ziva!!!
Nego kako ste ribe sto godina!!!!![]()
heh..... sta ima kod tebe? nije te bilo dugo..
jesi ozdravila?
![]()
P.S. ima koncert Gunsa!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
veliki POZ

ops:
ops: inace traje 3sata
ops:
ops:
ops: mnogo jako.... i ne bih dala ni za sta 8)mortishaaa:meni je to drug narezao i poklonioops:
ops: inace traje 3sata
mislim... koncert sa turneje UYI
ops:
ops:
ops: mnogo jako.... i ne bih dala ni za sta 8)

zasto
mi
niko
ne smrc
odgovara?
govo
govo
rite miiiiiii
. Ajde pisi mi na joca_speed_king@yahoo.com pa da vidimo za taj koncert.

ops: . Dobro, za Gunse jesam