Guns'n'Roses

G'N'R je definitivno jedna od najboljih grupa svih vremena. Volim Slasha i njegove solaze, ali je Axl moj omiljeni clan benda... Volim njegov glas, narocito kako peva "Don't Cry" i "November Rain", moje najdraze pesme Gunsa.

angie:
G'N'R je definitivno jedna od najboljih grupa svih vremena. Volim Slasha i njegove solaze, ali je Axl moj omiljeni clan benda... Volim njegov glas, narocito kako peva "Don't Cry" i "November Rain", moje najdraze pesme Gunsa.
:oops: :oops: :oops: :oops: i meniiiii :oops: :oops: 8)
nego...... sta ste se svi zakacili za tu November rain.... kad ima toliko drugih pesama... kao napr. sve sa PRVOG albuma 8)
POZ

Jaoooooooooooooo :)
Oni suuuuuu naaaaaaaaaaj na svetu, i Axl tako dobro peva, uzivo razvaljuje, MNOGO je lik, i srk srk kako izgleda, i Slash je mnogo baja, a volim i Izzyja i G-a. Buckethead i Finck su apsolutne dileje, i koliko znam, jedan od njih je svirao u N Synk * kako god se pisalo *, i bas su, onako, nema przenja, vec sve nesto piju piju, Slash razvaljuje, AXL je bog ( bio )!!!!!!!!!!!!

GUNSI RULE:
Jaoooooooooooooo :)
Oni suuuuuu naaaaaaaaaaj na svetu, i Axl tako dobro peva, uzivo razvaljuje, MNOGO je lik, i srk srk kako izgleda, i Slash je mnogo baja, a volim i Izzyja i G-a. Buckethead i Finck su apsolutne dileje, i koliko znam, jedan od njih je svirao u N Synk * kako god se pisalo *, i bas su, onako, nema przenja, vec sve nesto piju piju, Slash razvaljuje, AXL je bog ( bio )!!!!!!!!!!!!
ah....... bila su to divna vremenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cry: :cry: :cry:

mortishaaa:
Varda:
AHhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh znaci ovo bejase moja mala temica smrc! Neka bitno da je ziva!!!
Nego kako ste ribe sto godina!!!!
pazi kad ja nisam izvalila da je to ova tema :lol: :lol: heh..... sta ima kod tebe? nije te bilo dugo.. :roll: jesi ozdravila? :D
P.S. ima koncert Gunsa!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

veliki POZ

KAKAV KONCERT GUNSA??? JA BIH TO TAKO HTELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEMAM NIJEDAN CEO KONCERT, GDE TO UOPSTE IMA DA SE NABAVI??? TRAZILA SAM NA BERZI ALI NEMA, NEMA NI U IPS-U NI NIGDE!!!! JAOOOOOOO DAAAAAJTEEEEEEEE HEEEEEELPPPPPPPPPP HOCUUUUUUUU JAAAAAAAAAAAAAA KONCERTTTTTTTT!!!!!

mortishaaa:
meni je to drug narezao i poklonio :oops: :oops: inace traje 3sata :roll: mislim... koncert sa turneje UYI :oops: :oops: :oops: mnogo jako.... i ne bih dala ni za sta 8)

MOOOOOOOOOOOOOOOLLIIIIIIIIIIIMMMMMMMM TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOOOOOOOOOOLIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMM TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
MOOOOOOOOOOLIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMM TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!MOOOOOOOOOOLIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMM TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!

AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Zasto svi ljudi tako sebicno cuvaju njihove koncerte? Ja imam preko 100 isecaka sa koncerata i intervjua, i sve spotove i preko 1600 slika,ali NISTA nema da se kupi, odakle tom drugu koncert, daj molim te pomoziiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! DVD-a kod nas nema nigde nigde nigde, moooooooooliimmmmmmmmm teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MOLIM TE?
Molim te...
Vidi koliko te puta molim

molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te molim te

SMILUJ MI SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ahem...Ahem... AHEM... AHEM AHEM AHEM!!!!!!!!!!!

:)

Daj bre, samo penjem temu na vrh ne bi li se spotakla o nju da mi odgovaras ili me mudro izbegavas jer ces i ti, smrc, sebicno zadrzati koncert BUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :cry: :cry: :cry:

ME - VERY - SAD...

PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEE daj odgovori mi barem!

MOrtisice ti mene volis vise zar ne!??Pozajmices right!!!!!!!!??????????????
Nego bilo sad pre dva-tri dana koncert na vivi UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF kako je tu AXL dobro iz 8) gledao!!

Pa, neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, hocuuuuuuuu jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moliiiiiiiiiimmmmmm teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Vidi kako se lepo smeskam! :D :D :D :D :D
MOLIM TE!!!
Ja sam siroce i nemam kablovsku (AAAAAAAAAARGGHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!)
i sve mi je na svetu taj CD sto ga ti imas, i budi moj spasitelj i pomozi mi molim te!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vidi... I dalje se smeskam!!! :lol:

A :cry: zasto :cry: mi :cry: niko :cry: ne smrc :cry: odgovara? :cry: :cry: :cry:
Od :cry: govo :cry: govo :cry: rite miiiiiii
( mucam od plakanja :wink: dobar fazon a? )
Daaaaaaaaaaaaaaajteeeeeeeeeeeeeeeeeee moliiiiiiiiiim vaaaaaaaasssssssssss vec milioniti putttttttttttttt!!!!!!!!!

Eeeeeeeee hvala ti na ponudi!!! :)
Javila sam ti se! :)
Inace, da, ti slobodno reci, ja imam neke MP3e i... Hm... Deep Purple-a, Zepp, Aerosmitha, i ponesto Doorsa, AC/DC, i poneki metal i jos ponesto...
( ponesto, ponesto... ), ako ti je do razmene CD-ova, slobodno ako te nista ne zanima, ako ti je do love, reci slobodno cenu, ja sam realna, izvuci cu i poslednju paru, mada... ono, kao, nisam ni ja ne znam kakav mason/jevrejin pun para :oops: . Dobro, za Gunse jesam :D
HVALA :)
Mala Plava

hm ovako.. izvinjavam se ali ja nisam dolazila na forum pa ovo nisam videla.. inace, hvala mom bati :wink: ja bih vam narezala ovo, ali nemam na cemu

To Varda: ja mogu da ti pozajmim, ali ti bese nisi iz BG-a :roll:

Back