mario80
Legenda
- Poruka
- 74.337
"Nove" nalivače reparirane polovne, obrusi se gazeća površina i izlije nova šara. Posle nekog vremena popuca u vožnji i ode glava.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh kamo srece da se tako radi i izliva nova sara."Nove" nalivače reparirane polovne, obrusi se gazeća površina i izlije nova šara. Posle nekog vremena popuca u vožnji i ode glava.
Pogledajte prilog 1686665
Pogledajte prilog 1686667Pogledajte prilog 1686668
Da, ali ne vidi se prelaz da je radjeno o tome pricam.Radi se tako imaš na yt. Posle nekog vremena taj bočni spoj pukne kao na fotografijama. Imaš ih i na oglasima ljudi prodaju sa alu felnama. Guma popuca bočno po karkasu. Puca kao staklo. Nisam uhvatio čoveka ostavio sam poruku preko žene da ne pogine.
Nije to ko nekada, sad idu do polovine karkasa bočno i to je glavni problem. Fuš materijal i pukne. Ima dobru šaru pogledaj na kp često se pojavljuju. Nove novcijate isto ovako puknu. Prva zima i odrvene a tu u suštini trpe najviše.Da, ali ne vidi se prelaz da je radjeno o tome pricam.
Ove nove sto sam uzeo su dobre, isao sam pre par nedelja na nekom nezgodnom terenu i cupa iz blata ko nista a uzbrdica i los put, sa starim bih zaglavio sigurno.Nije to ko nekada, sad idu do polovine karkasa bočno i to je glavni problem. Fuš materijal i pukne. Ima dobru šaru pogledaj na kp često se pojavljuju. Nove novcijate isto ovako puknu. Prva zima i odrvene a tu u suštini trpe najviše.
Pazi nova guma je oko 50 evra a ove su npr 30-40 i izgleda da se samo tako kupuju i voze čim neko to proizvodi i prodaje. Za neki džip koji se vozi isključivo po terenu možda ali za putnički auto koji ide 130+ kmh ni u ludilu!..ko je lud da radi ovo...nisu bar toliko skupe nove
gume...
Ja sam bas toliko i platio 50 evra za jednu gumu all season.Pazi nova guma je oko 50 evra a ove su npr 30-40 i izgleda da se samo tako kupuju i voze čim neko to proizvodi i prodaje. Za neki džip koji se vozi isključivo po terenu možda aliza putnički auto koji ide 130+ kmh ni u ludilu!
Ma ajde molim te, rizikuješ svoj život i živote suvozača za par hiljada dinara…kakva glupostPazi nova guma je oko 50 evra a ove su npr 30-40 i izgleda da se samo tako kupuju i voze čim neko to proizvodi i prodaje. Za neki džip koji se vozi isključivo po terenu možda ali za putnički auto koji ide 130+ kmh ni u ludilu!
Ne izliva se nista rekao sam ti lepi se ..pogledaj malo bolje tamo gde gazi se lepi sa strama stavljaju živu gumu da popune prelaz a I sve ove gume su sa teretnska.vozila ako vidis razlikuIzliva se do samog ruba gde naleže felna:
To neće da može.
Bogatašu! Ja uzimam ko nove za ladu 750 dinara komad. Uzeo sam sve 4 stavio samo zadnje lada za neki dan ide na sređivanje kompletan prednji trap 200 evra sve nemački delovi i srBske rukeJa sam bas toliko i platio 50 evra za jednu gumu all season.
LOLTo je malo sofistciraniji proces mogu da lepe sa šarom ..Ovo je problem ali to rade u banana drzavma ..