Gume protektirane nalivače oprez!

mario80

Legenda
Poruka
74.337
"Nove" nalivače reparirane polovne, obrusi se gazeća površina i izlije nova šara. Posle nekog vremena popuca u vožnji i ode glava.

IMG_20250218_165245.jpg

IMG_20250218_165254.jpg
IMG_20250218_165312.jpg

Nije to ko nekada, sad idu do polovine karkasa bočno i to je glavni problem. Fuš materijal i pukne. Ima dobru šaru pogledaj na kp često se pojavljuju. Nove novcijate isto ovako puknu. Prva zima i odrvene a tu u suštini trpe najviše.
Ove nove sto sam uzeo su dobre, isao sam pre par nedelja na nekom nezgodnom terenu i cupa iz blata ko nista a uzbrdica i los put, sa starim bih zaglavio sigurno.

Pazi nova guma je oko 50 evra a ove su npr 30-40 i izgleda da se samo tako kupuju i voze čim neko to proizvodi i prodaje. Za neki džip koji se vozi isključivo po terenu možda ali za putnički auto koji ide 130+ kmh ni u ludilu!
Ma ajde molim te, rizikuješ svoj život i živote suvozača za par hiljada dinara…kakva glupost

Koliko sam informisan, to se jedino isplati za one ogromne radne masine, bagere i čuda, gde nove koštaju čitavo bogatstvo a te nalepljene nisu neka pretnja sigurnosti…

Back