Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sad farmam zaishen keyeve i skupljam za titulu... jedva chekam onaj emotikon da dobijem :D
@bllade
mozhe li se kako drugachije dobiti ti keyevi ili samo lova i factions???

Поздрав свима, надам се да немате ништа спроћу једнога из света "absolute beginer". Први оут сам на овом форуму и први пут сам се одлучио да играм неку on line игрицу. Управо се спремам да полудим све у 16 иодлично ми иде.Да ли би неко од вас био расположен да ми помогне да кренем малкице у супротном смеру?:rumenko:

Поздрав свима (ово пишем по други пут - данас је мој дан)! Први пут сам на неком форуму, први пут играм gw, први пут уопште играм неку on line игрицу (требало је да се зовем Првослав:lol:) и чини ми се да управо користим пречицу за слуђивање. Да ли би неко од вас био расположен да ми помогне да кренем у супротном смеру од Лазе? Бар малкице?:rumenko: (absolute beginer)

evo i exyua :mrgreen: pozdravi ljubu :mrgreen:

Busted :P hocu naravno

Bllade:
@strajo pare, factionsi, tournament pointsi i farmanje HoHa....ja licno ne sakupljam tu titulu jel je krajnje idiotska, farmerska i ne zahtjeva nikakve vjestine da se postigne:thumbdown:

So true

U Great temple of balthazar sad mozes da kupis gomilu kljuceva (samo treba i gomila para naravno) i eto ti emote, koji btw izgleda poprilicno glupo. Ali eto, ANet hteo da i ljudi koji igraju iskljucivo PvE imaju emote, da mogu da odgovore charr-ovima na flash tigra lol.

A Net je ovim emoteom pokazao samo koliko je to postava puna idiota koji ne znaju da se drze sopstvenih pravila:dash:

1) Gladiatori nemaju emote! Championi nemaju emote! Ali zato nub pve farmeri imaju :dash:

2) Sjecam se kada je bilo zabranjeno /fame ovati ili rude ili bilo kako flameovati protivnicki corpse...i za to se dobijao ban od 72 sata kao za verbal abuse....a sada....probijes truplo sa kopljem, macolom, sikirom i macem.... :dash:

Jos jednom

A NET + TRY TO DO SOMETHING = ERROR 007 :super:

ma ursan ftw :D
dok nije bio ursan ne verujem da je bilo titule my guild hall smells..mada nije moglo ni da bude bez eotn-a..ali tad su svi poceli da rade vanq,guardian titule itd..
sad svako moze da ima tormented shield(zato ga i ja imam :D) a pre samo jedan u njih 1000..mada je tad vredeo pitaj krc kolko a sad samo 100k+mozda 5-10e :(

dok nije bio ursan ne verujem da je bilo titule my guild hall smells..mada nije moglo ni da bude bez eotn-a..ali tad su svi poceli da rade vanq,guardian titule itd..
sad svako moze da ima tormented shield(zato ga i ja imam :D) a pre samo jedan u njih 1000..mada je tad vredeo pitaj krc kolko a sad samo 100k+mozda 5-10e :(

sta ursan ftw aj se poklopi...syebao je komplet PvE

pa brate... trebao ti skill za tako neshto i vreme... a sad i njab ko ja mozhe sve to da ima :S

PvE nikad nije bio dobar jer nisu sve klase imale ravnopravnost (gde ce vidish mesmera , ritua ili sina u underworldu), kada je ursan izashao ta neravnopravnost je izbachena , ali se sada gleda koja ti je norn titula. A postoje isto i mnogo drugi mocni skillovi osim ursana koji su PvE-only.

Back