Electric eXecutor
Domaćin
- Poruka
- 3.127
E Bllade , koliko dugo vam u proseku treba da pobedite na svim mapama u HA?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) и чини ми се да управо користим пречицу за слуђивање. Да ли би неко од вас био расположен да ми помогне да кренем у супротном смеру од Лазе? Бар малкице?
(absolute beginer)whisp me u igri..moj nick je I Dervish Srbija I..mozes i kod nas u guild ako oces![]()

Najbolje je da se otvara chest u halls-u, dodje kljuc obavezno.
Poz svima btw
pozdravi ljubu 
evo i exyuapozdravi ljubu
![]()
hocu naravnoBllade:@strajo pare, factionsi, tournament pointsi i farmanje HoHa....ja licno ne sakupljam tu titulu jel je krajnje idiotska, farmerska i ne zahtjeva nikakve vjestine da se postigne![]()

evo i exyuapozdravi ljubu
@strajo pare, factionsi, tournament pointsi i farmanje HoHa....ja licno ne sakupljam tu titulu jel je krajnje idiotska, farmerska i ne zahtjeva nikakve vjestine da se postigne![]()
(shala lol) jedino skupljam zbog /zrank 

Istina...sad ga svuga koriste...sumljam....ursan je sjebao igru...tako ce i to...

ma ursan ftw
dok nije bio ursan ne verujem da je bilo titule my guild hall smells..mada nije moglo ni da bude bez eotn-a..ali tad su svi poceli da rade vanq,guardian titule itd..
sad svako moze da ima tormented shield(zato ga i ja imam) a pre samo jedan u njih 1000..mada je tad vredeo pitaj krc kolko a sad samo 100k+mozda 5-10e
![]()
ma ursan ftw
dok nije bio ursan ne verujem da je bilo titule my guild hall smells..mada nije moglo ni da bude bez eotn-a..ali tad su svi poceli da rade vanq,guardian titule itd..
sad svako moze da ima tormented shield(zato ga i ja imam) a pre samo jedan u njih 1000..mada je tad vredeo pitaj krc kolko a sad samo 100k+mozda 5-10e
![]()