ГУГЛ ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈУ ГЕЈ БРАКОВА

Бели Анђео

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.978
Google za legalizaciju gej brakova


Kad i velike korporacije primete da bi donošenje nekog zakona, očekivali biste da ih političari poslušaju, naročito u Americi. Ipak, legalizovanje gej brakova ne ide glatko.

Kompanija Google koja je više puta izrazila podršku gej brakovima, odlučila je da se suprotstavi političarima i pokrene globalnu kampanju pod nazivom „Legalizujte ljubav“ (Legalize Love).

Ta kompanija najavila je svoje namere na Svetskom LGBT samitu u Londonu i najavljeno je da će prve aktivnosti biti sprovedene u Singapuru i Poljskoj.

Google želi da ova kampanja zaživi u svim zemljama u kojima ta firma ima predstavništvo. Ipak, polazišne tačke biće mesta u kojima postoje antigej zakoni.

Ideja je da Google podstakne i druge kompanije kako bi izvršile pritisak na vlade u državama u kojima posluju.

Izvršni direktor Google-a Mark Palmer Edžkamp kaže: „Želimo da naši zaposleni koji su gejevi, lezbijke ili transrodni imaju ista iskustva na ulici, kao i u svojoj kancelariji. To je očigledno veoma ambiciozan cilj“.

Ovo nije prvi put da se ta kompanija zalaže za poštovanje gej prava. Na dan zaljubljenih objavila je video kao podršku istopolnim brakovima, a jedan od osnivača Sergej Brin javno je osudio predlog ustavnog amandmana u Kaliforniji koji je uskraćivao pravo gejeva na brak.

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2012&mm=07&dd=09&nav_id=625119

Болесно!
 
Poslednja izmena:
U Americi kad se razvedu pedercine onaj sto je bio muz placa zeni alimentaciju,mogu da usvajaju decu da proizvode gejovcice za buduce generacije,sve im je dozvoljeno sem da jedan drugog prevari sa zenom.E ta napredna civilizacija pici i Srbiji u susret uz punu podrsku ovdasnjih pederikosa koji su na vlasti.

431298_407649682584680_1693671478_n.jpg
 
Da se ukine gmail na teritoriji Republike Srbije kao pretnja porodičnim dvernostima.

Oni će tu nama da propagiraju tu skaradnost.

I ona serija L Word, sramota jedna.Uopšte se ne emituje.

Да се допусти гмаил као претња, Србадија ће знати да се одбрани стискањем позадине и ситним корацима !!!
 

Back
Top