zaluđenik
Domaćin
- Poruka
- 4.550
"Don Lemon i Gardijan ne moraju da najavljuju svoje povlačenje. X nije aerodrom." - Elon Mask
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jako duhovita osoba ako imaš oštećenje inteligencije."Don Lemon i Gardijan ne moraju da najavljuju svoje povlačenje. X nije aerodrom." - Elon Mask
Ne mora uopšte da bude duhovit. Nećeš da koristiš platformu? Ne moraš. Nije zakonom obavezno.oštećenje inteligencije.
Slažem se.Ne mora uopšte da bude duhovit. Nećeš da koristiš platformu? Ne moraš. Nije zakonom obavezno.
Radila sam to više puta, nije čudno što držim stranu Guardianu great minds think alikekao kad odlaze sa foruma:
Otvoreno pismo: Ovo mesto više nije za mene. Drago mi je što smo se poznavali.
Butthurt alert!Jako duhovita osoba ako imaš oštećenje inteligencije.
To jedino u glavi pobjesnelih pasa.Butthurt alert!
Roze ofarbane glave su već nedelju dana u ozbiljnim migrenama...To jedino u glavi pobjesnelih pasa.
ne pronalazim seRoze ofarbane glave su već nedelju dana u ozbiljnim migrenama...
Stajalo bi ti roze, razmisli o tome...ne pronalazim se
neću da te kopiramStajalo bi ti roze, razmisli o tome...
Ne slaže mi se uz karakter, tebi bi leglo ko dupe na nošu.neću da te kopiram
tebi bi leglo ko noša na nošu, mislim uz karakter.Ne slaže mi se uz karakter, tebi bi leglo ko dupe na nošu.
Sad su se setili , malo pao standard poskupeli gas, struja gorivo itd... i provalili su da ih lažu , milijarde na ilegalce i Ukrajinu..
Kad lepo živiš takve stvari te ne zanimaju, mora da zaboli da bi se osvestio i počeo da postavljaš pitanja.Sad su se setili , malo pao standard poskupeli gas, struja gorivo itd... i provalili su da ih lažu , milijarde na ilegalce i Ukrajinu..
I ide ono gde su naši novci?!?!?!
Pa gde ste bili pre kada su ravnali Irak, Libiju, Srbiju, Siriju....... tad ih bolelo ćoše za fakenews.
Nikad se ne kladi protiv Elona.
Nikad se ne kladi protiv Elona.
Britanski Guardian je podelio da njegovi zvanični nalozi više neće objavljivati na X (bivšem Tviteru).
Razlog ove odluke je činjenica da mreža X promoviše ili se na njoj nalazi uznemiravajući sadržaj, kao što su desničarske teorije zavere i rasizam.
Po njihovom mišljenju, X je toksična platforma i njen vlasnik je u mogućnosti da koristi uticaj radi formiranja političkog diskursa.
Ceo tekst na engleskom ovde:
https://www.theguardian.com/media/2024/nov/13/why-the-guardian-is-no-longer-posting-on-x
Mislite li da je ovo pametan potez?