Guarana

fraktal

Zainteresovan član
Poruka
212
Ovo je tema za sve noćne ptice na forumu :D

Mislim da je analogija sa poznatim energetskim pićem jasna, samo što ja lično ne koristim guaranu kao gorivo već staru dobru kafu (: na kraju krajeva nije ni bitno samo je bitan :eek: efekat :D :D :D

Ovde sam večeras zato što pišem jedan poduži esej koji mora da bude završen do sutra :dash: al` polako noć je duga :)

A vi, šta je vaš razlog nespavanja?

I koje pogonsko gorivo vas drži budnim? :D

:D

final-stickers-I-tura.jpg

hhaaha dodji juče.
to je rekao moj drug iz srednje jednoj ženi.
mi na šalteru u dečijem dispanzeru, tražimo kartone, praxa nas smorila.
dolazi žena i pita jel taj i taj dr zubar tu. on kaže nije.
ona: pa bio je tu juče?
on mrtav hladan: pa ti dodji juče :lol:
žena u čudu i ode, a mi pod sto od smeha :lol:

meni je na vratima zalepljeno ovo ne reci osam :p

@tema

mrzi me da spavam.. iako znam da moram rano da ustanem,ja jednostavno moram malo na netu da izblejim,da se cujem s ljudima, itd.. :p

Energetska pica su vrlo opasna za srce. Ja sam to tek skonto posle 2-3 godine i srecom opametio se. Nisam popio en. pice godinu dana.

Najvise nisam spavao...hmmm...pa na Exitu. Za 4 dana sam spavao oko 10 sati ukupno.

Eh,ovo je tema za mene. :D

Gotovo u svakoj prilici imam pri ruci bar jedno energetsko piće,bilo u autu ili stanu.Naravno da može biti štetno ako se konzumira u preteranim količinama,pogotovo ako se radi o nekvalitetnim pićima kakva se najčešće prodaju na Srpskom tržištu.Konkretno,Austrijski "Booster" je daleko bolji od domaćeg. :)

Njihova namena i nije da se piju svaki dan kao voda,ali ponekad kada ponestane energije,jedno kvalitetno energetsko piće sasvim lepo može da legne. :)

uopšte me ne raduje ovo moje noćobdijanje i insomnija
bolje da sam tražio obrnutu temu
kad mora drži me rad
a nikakvi napicu... gurana je haos popiješ kilo šećera u 4 limenke i opet zaspiš... kafa isto samo bez šećera

Back