Gruško ranije napustio Srbiju, Putin neće da se javi Vučiću

Шта кажу? Ваљда је битно шта каже руски амбасадор?? Ако планираш опет да ми цитираш Хазар инфо, не труди се, поменутом медији ништа не верујем! ;)
utronjao si se da cu da prevodim sa ruskog, priznaj! aljek ga je ugasio!
ovo nisu hazari, ti bulaznis, vec RIA NOVOSTI I TASS, drzavne ruske agencije, posle vizite gruska beogradu!!!
samo malo da te drzim u sahu, pa onda dok prebacim ovu amercku tastatyry na ruskij jazik;)
Александр Грушко остался разочарован визитом

utronjao si se da cui da prevodim sa ruskog, priznaj!
ovo nisu hazari, ti bulaznis, vec RIA NOVOSTI I TASS, drzavne ruske agencije, posle vizite gruska beogradu!!!
Мени је битна Изјава Господина Харченка, а он је рекао да то што пишеш нема везе да везом! Окани се те русофобије више, шта ће ти то у животу?? :);)

Мени је битна Изјава Господина Харченка, а он је рекао да то што пишеш нема везе да везом! Окани се те русофобије више, шта ће ти то у животу?? :);)
o rodja rek'o., pa rodja rek'o...znam ja sta je rek'o, nece da odaje, ali bre imas ria novosti i tass, tamo pise sta je GRUSKO REK'O kot. остался разочарован визитом
problem za aljeka je sto rodja sada krije krticu u njegovim redovima, ali imaju ruski mediji, samo je malo meni ameru nezgodno, ali evo, pa jel vam problem da odete na ruski tass i riu?
sta se to desilo u beogradu, aljekova bojno?
sta ste radili ovom coveku?
kako ste ga ispratili?
sta ste mu odgovorili na pitanje o 800 miliona municije? srbija ima pravo i bas me briga?

jaoj kada srbi saznaju odgovore na ova pitanja, jel bezite za englesku? sa komandantom, ili on sam bez vas?

мисли

думать,
u rusiji je duma zaduzena za misljenje, DUMANJE, botujes u prazno aljekov bote, samo je voolina grdja od tebe

Нови шамар Вучићу из Москве, напао га потпредседник Думе! Вулин му узвраћа!

Ма дрндај ти шта год хоћеш, Господин Боцан Харченко је рекао своје! ;)

Сад треба да смислите неку нову лагарију!

Mislim da će mu dati par šansi sve uz packe i na kraju sankcije, crna lista, mazanje gownima u medijima... To je ono što očekujem.
Ne verujem da će biti drugačije...

Jedino da Vučić odluči da ne šalje topovske granate i ostalu municiju i oružje Ukrajini, ali onda bi ga Zapad syebo kompletno.
U vreme totalnih ratova i rigoroznih uslova ne možeš igrati na 2 stolice.
Auuuu...
Mada, možeš ti i daleko gluplje od toga, ajd probaj ponovo... :mazi:

Ovo mi deluje kao izmišljotina. Ako hoćeš da pričamo korisne stvari, daj neke konkretnije argumente, ne rekla-kazala "čuo sam od prijatelja koji je čuo od lika u dragstoru" priče.
Svi argumenti NATOghuzije i srbomrzaca su tog tipa, samo treba zameniti
"dragstor" sa "zadruga", i dodati još "mada nisam baš siguran, bio sam totalno pijan",
tako da je njihov verodostojan "izvor iz vrha vlasti" ustvari:
-Čuo sam od prijatelja koji je čuo od lika ispred zadruge,
mada nisam baš siguran, bio sam totalno pijan...

Посебно су побеснели јер су пре пар месеци дошли до података да су Србија и Крушик снабдевали Кијев преко Истанбула и Братиславе гранатама за вишецевне ракетне системе
Opet on sa svojim idiotizmima.
Ajmo ponovo, pošto nisi sposoban da shvatiš ako ti se ne ponavlja:
Ja upoznam nekoga sa tvojom ženom, on je izhebe, jel to znači da
sam ustvari ja hebao tvoju ženu preko tog lika, msm indirektno?

AV izdajnik naoružava Ukrajinu koja je glasala da su Srbi genocidni u UN 😡 😡 😡

414480262_24487360760908581_4603063222816407629_n.jpg

Оно што каже Његова Екселенција Господин Боцан Харченко, то и Император Владимир мисли! ;)
botovi, gotovi ste, vucic po zapadnim ambasadama izvidja gde moze da dobije azil kao seksualna manjina, svuda kuka da mu je zivot ugrozen, kada mu ceo stadion vice da je derpe
„Све што је написано представља ординарну лаж. Желим да обавестим грађане да имамо веома коректне односе са Руском федерацијом, да нисам покушао, ниједном, да разговарам са Путином,

Процурело: Путин три пута одбио позив Вучићу! „Русија да мења приступ, иначе…“

На питање новинара да ли је са Грушковим било речи о муницији која завршава у рату и констатацију да председник РС Милорад Додик често иде у Москву, одговара да је он иде често и да је и он имао позиве на све форуме али да је сматрао да није време и тренутак како би сачувао тешко стечену позицију Србије да буде једина земља у ЕУ која није увела санкције Русији.

TUC, MUC, JEL OVO ODGOVOR NA PITANJE: На питање новинара да ли је са Грушковим било речи о муницији

MULJARA BEZI OD PITANJA, LJIGA, a:
sta je GRUSKO REK'O kot. остался разочарован визитом
e to citajte u tass-u i ria novosti, srpski mediji, aljekovi vam to nece preneti, stite veleizdajnika AV-a

Poslednja izmena:
Пред Грушкову посету огласио се руски МИД, министарство спољних послова. „Русија ће са Србијом разговарати о безбедносним претњама, укључујући и тему снабдевања Кијева оружјем … разјаснићемо податке о српској муницији у Украјини“. Дакле, Русија српску трговину сматра „озбиљном претњом“ и тражиће „разјашњење“.
I da obnovimo gradivo za budaletine:
U Ukrajinu svakodnevno stiže i rusko naoružanje i municija.

Pa da zaključimo, krajnje inteligentno:
Iz gore navedenog sledi da Rusija naoružava Ukrajinu,
naravno ne direktno, već preko trećih zemalja...

utronjao si se da cu da prevodim sa ruskog, priznaj! aljek ga je ugasio!
samo malo da te drzim u sahu, pa onda dok prebacim ovu amercku tastatyry na ruskij jazik;)
Dule zna ruski, al' ne zna engleski.

Inace, moram da priznam da su tvoje zelje za mene suvise lepe da bi bile istinite.

Sigurno Vucic delom mora da trpi ogranicavanja vlasti od Zapada, ali je i dalje daleko da se odrekne svojih FSB banditskih veza.

Ta banda prirodno ide jedna uz drugu, kao nokat i meso.

Njihova banditska struktura upravljanja drustvom, vizija, narativi, nacin banditskog razmisljanja, sve je tu isto.

botovi, gotovi ste, vucic po zapadnim ambasadama izvidja gde moze da dobije azil kao seksualna manjina, svuda kuka da mu je zivot ugrozen, kada mu ceo stadion vice da je derpe
„Све што је написано представља ординарну лаж. Желим да обавестим грађане да имамо веома коректне односе са Руском федерацијом, да нисам покушао, ниједном, да разговарам са Путином,

Процурело: Путин три пута одбио позив Вучићу! „Русија да мења приступ, иначе…“

Bolje mu da što pre napusti Srtbiju i nađe azil na zapadu, nego da ga ovde lovi Vagner ili da ga ciljaju kinžalima.
A u Srbiji ga niko neće braniti , niko prstom u Srbiji neće mrdnuti za Vučića kad se pročuje da ga Rusii i Putin traže.
On misli da ima obezbeđenje, ali niko prstom neće mrdnuti da ga odbrani, ni od saradnika ni od policije svi ga ,mrze.
381067893_180125161775417_6818012920869271259_n.jpg
Sve je gotovo za Vučića od kada su Ruski mediji objavili da naoružava Ukrajinu. Jer Ruski mediji to nisu slučajno objavili.

Bolje mu da što pre napusti Srtbiju i nađe azil na zapadu, nego da ga ovde lovi Vagner ili da ga ciljaju kinžalima.
A u Srbiji ga niko neće braniti , niko prstom u Srbiji neće mrdnuti za Vučića kad se pročuje da ga Rusii i Putin traže.
On misli da ima obezbeđenje, ali niko prstom neće mrdnuti da ga odbrani, ni od saradnika ni od policije svi ga ,mrze.
Pogledajte prilog 1575505
Sve je gotovo za Vučića od kada su Ruski mediji objavili da naoružava Ukrajinu. Jer Ruski mediji to nisu slučajno objavili.
Jesu li ovo oni sto su hteli da izvrse vojni puc u Rusiji pre godinu dana? :think:

Inace, moram da priznam da su tvoje zelje za mene suvise lepe da bi bile istinite.
ovde se radi o ispiracini pameti, pa pogledaj sta sada sns botovi tvrde, da rusi u stvari naoruzavaju ukre koje sa tim oruzjem ubijaju rusku decu - bolesno! sns botovi su mentalni bolesnici
U Ukrajinu svakodnevno stiže i rusko naoružanje i municija.
mislis srpsko, jer srbija je poslala djurica na nato samit, srbija ide ka punopravnom nato clanstvu, srbija kupuje nato avione rafal, srbija podrzava celovitost ukrajine i ponavlja mantru da je rusija agresor, samo jos da zarati kao koletivni zapad sa njom

Ne, mi u Srbiji ne prodajemo municiju Ukrajini. Nego, nisam hteo o tome.
Rusi, Rusofili i ruski agenti na Krsti na aparatima.

"NATO NIKADA NIJE BIO JAK KAO DANAS" Ambasador Hil o Samitu u Vašingtonu: Prisustvo Marka Đurića na večeri koju priređuje Blinken je važna poruka​

Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil izjavio je danas da smatra da je veoma važna poruka to što će ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić prisustvovati večeri koju će na Samitu NATO, ovog meseca u Vašingtonu, organizovati američki državni sekretar Entoni Blinken za zemlje članice NATO i partnere.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...-djurica-na-veceri-kod-blinkena-vazna/xd6bhb2
******I NATO PUDLICA!!!

"NATO NIKADA NIJE BIO JAK KAO DANAS" Ambasador Hil o Samitu u Vašingtonu: Prisustvo Marka Đurića na večeri koju priređuje Blinken je važna poruka​

1. srbija podrzava celovitost ukrajine
  2. srbija osudjuje rusku agresiju
  3. srbija naoruzava nato partnera ukrajinu
sta jos srbija treba da ucini da bi se uclanila u nato?
  • kosovo? priznala.
  • rudnike? dala.
  • avione iz natoa? porucila.

da objavi da je u ratu sa rusijom? pa to valjda ide posle uclanjenja u nato?

e zato je marko djuric pozvan da prenese poruku veleizdajniku av-u o tacnom redosledu narednih koraka koji se imaju preduzeti

a rusi ce da gadjaju krusik na kraju, javila mi pticica, pa znam, nema dovoljno patriota da se neki da srbiji da je zastiti, mozda tek po uclanjenju u nato, i zato se av-u zuri

jel nisu rusi agresori, ako nam prete? onda srbija mora u nato, prosta logika
sta narod misli? hebo narod, vucic siptar ima agendu i radi po njoj, a narod ce da izmajmunise kao i uvek do sada, opoziciju je vec satro

Poslednja izmena:
Колико се може закључити, то што муниција из Србије иде у Украјину не смета скоро никоме...ни Русима, ни Вучићу, ни Американцима...смета само браниоцима лика и дела Прецедника нам...који то раде и кад је непотребно.

Колико се може закључити, то што муниција из Србије иде у Украјину не смета скоро никоме...ни Русима, ни Вучићу, ни Американцима...смета само браниоцима лика и дела Прецедника нам...који то раде и кад је непотребно.
ma ne smeta ni marsovcima, a ovo sto ti imas je kognitivna disonanca, ajde bar pokusaj da se vratis u stvarnost

Пуковник: Режим потписао, „Хелброк” може да увуче Србију у рат с Русијом!

Борбена група „Хелброк” основана је 2006. године, а основале су је четири државе: Грчка, Бугарска, Кипар и Румунија. Украјина је ушла у састав групе 2011. године. Затим, 2016. им се придружила Србија, а од 2022. године и Северна Македонија. То је заправо мултинационална бригада са високим степеном борбене готовости

ovo vam je klica armagedon operacije! - pazite vrlo dobro, jel tek ce se cuti na ovu temu kada srbi budu branili najvecu nafo bazu u rumuniji u sastavu ove vojne formacije, a u ratu protiv rusije

famozni "ruski izlazak na dunav" je tek da kazemo prvo poluvreme ove ARMAGEDON OPERACIJE, a u kojoj cete vi da budete topovsko meso, jer aljek siptar mora da ostane na vlasti

Poslednja izmena:

Back