Gruško ranije napustio Srbiju, Putin neće da se javi Vučiću

Да, ову тему треба затворити, пошто је Његова Екселенција, Господин Боцан Харченко констатовао да су њени наводи лажни!
Ali ovi i dalje lupaju ... i neće prestati ... evo, ovaj mladi merikanac mene SRBINA "poziva da budem pošten"???!!!

Ali ovi i dalje lupaju ... i neće prestati ... evo, ovaj mladi merikanac mene SRBINA "poziva da budem pošten"???!!!
Он је или пролупао, или је велики злобник који толико мрзи Србију и Русију да би желео да их види у рату. Али,док је ове Про-Србске и Про-Руске Власти, то се неће десити!

Да, ову тему треба затворити, пошто је Његова Екселенција, Господин Боцан Харченко констатовао да су њени наводи лажни!
mantras i samo hazardises, a gde je link za tu izjavu?

ovde se jasno vidi da je sns centrala od svojih botova trazila da zahtevaju zatvaranje teme

ma vi ste svi ovde neke manjine koje mislite da ce vam je sa aljekom zagarantovan opstanak jer je svima jasno da je srbima ugrozen, za tebe i duleta je bar sigurno da ste manjine, i da glasate kolektivno u svojim lokalima, on romska, a ti neka protestantska u vojvodini

@bas kao , цркни:

1720207951529.png

:mrgreen:

@bas kao , цркни:
to je av rekao grusku kada je upitao za municiju koja ide ukrajini?
Ја више верујем Господину Харченку, него твојим безвезним линковима!
znaci slagao si da postoji neka njegova izjava, ova slika je tvoj argument na av-ovo BAS ME BRIGA STO SE SRPSKOM MUNICIJOM UBIJAJU RUSI

Cekamo da cujemo sta ce GRUSKO DA KAZE, jel i njemu receno crkni, kao i ostalim rusima pobijenim srpskom municijom?... onda ste ga ugasili sns sekto, na celu sa siftarskim komandantom aljekom, narod ce vas povesati na terazijama

Али, Руси и даље воле Господина Вучића, а не твој Хазар инфо!
na vucica rusi gledaju od skora kao i na zelenskog, ne smatraju ga vise predsednikom, znaci sleduje mu svilen gajtan ako ga mi ameri ne uzmemo u zastitu, a to moze samo uclanjenjem u nafo, i obecanjem da ce rafalima da ide na ruse agresore!!! litijum je vec dao!!!

Дмитриј Песков, на тему наоружавања Украјине српским оружјем и наоружањем, изјавио је следеће: „Са српским властима ћемо се позабавити … видели смо и чули изјаве господина Вучића … Москва осуђује испоруке оружја Кијеву“.

Какав преокрет, нема више „председник Србије Александар Вучић“, већ само „господин Вучић

DALJE:

Пред Грушкову посету огласио се руски МИД, министарство спољних послова. „Русија ће са Србијом разговарати о безбедносним претњама, укључујући и тему снабдевања Кијева оружјем … разјаснићемо податке о српској муницији у Украјини“. Дакле, Русија српску трговину сматра „озбиљном претњом“ и тражиће „разјашњење“. И ово је у дипломатском речнику озбиљна порука.

PA KAZE:

Да не набрајам даље да је руски МИД изнео податке које је добио из само њима знаних извора, а односи се на прецизан списак свега што је из Србије завршило у Украјини, као и на списак фабрика из којих је то изашло. Посебно су побеснели јер су пре пар месеци дошли до података да су Србија и Крушик снабдевали Кијев преко Истанбула и Братиславе гранатама за вишецевне ракетне системе

Дер Бљиц је германски шпијунски медиј! Не интересују ме њихова поданика! :rtfm:
То што тебе не интересује не значи да не важи. Значи само да ти стављаш главу у песак кад нешто не желиш да видиш. Отприлике као кад мала деца затворе очи па мисле да их нико не види.

Ево издајницима Србства и Руства, као што су @Dе Sisti , @bas kao , незрели @megatron_sr , издајник @Alter_Ego_ и остали, ево шта Руси кажу- кажу да лажете!!

Још један пропали покушај да пореметите Јединство Руске Царевине и Србске Државе! Зар не? @38imak ?? :)
Od ruskih zvaničnika i novinara trenutno nema većih lažova na kugli zemaljskoj.

То што тебе не интересује не значи да не важи. Значи само да ти стављаш главу у песак кад нешто не желиш да видиш. Отприлике као кад мала деца затворе очи па мисле да их нико не види.
Мени је битно да ми у Србији имамо Одликованог Руског Народног Хероја!

1720211687170.png

„Odlučno odbacujemo neosnovane spekulacije u listu ‘Nova’ povodom programa i agende planske radne posete Srbiji zamenika Ministra inostranih poslova Rusije A.Gruška 1-2. jula ove godine. Visoko cenimo topli prijem koji je ukazan ruskoj delegaciji, a u skladu sa prijateljskom prirodom naših bilateralnih odnosa“, napisao je Bocan Harčenko na Instagram profilu i nalogu na mreži X ambasade Rusije.
problem za aljeka je sto rodja sada krije krticu u njegovim redovima, ali imaju ruski mediji, samo je malo meni ameru nezgodno, ali evo, pa jel vam problem da odete na ruski tass i riu?
sta se to desilo u beogradu, aljekova bojno?
sta ste radili ovom coveku?
kako ste ga ispratili?
sta ste mu odgovorili na pitanje o 800 miliona municije? srbija ima pravo i bas me briga?

jaoj kada srbi saznaju odgovore na ova pitanja, jel bezite za englesku? sa komandantom, ili on sam bez vas?

Александр Грушко остался разочарован визитом
ovde se jasno vidi da je sns centrala od svojih botova trazila da zahtevaju zatvaranje teme
prvo da vidimo sta kazu ruski mediji na gruskovu vizitu, cekamo da sns bojna skupi hrabrost, posto su pretrnuli trenutno, zovu u centralu i kukaju da je dosao kraj, ako nafo konjica ne dojase u spasilacku misiju, BESENJE NA TERAZIJAMA

Poslednja izmena:
Vučić izdajnik prodaje oružije Ukrajini koja je glasala u UN da su Srbi genocidni 😡😡😡 !!!
Jedina dobra stvar što su ga Rusi provalili i krenuli da ga demontiraju, a to kada do ušiju Srba stigne od Rusa to je Vučićev kraj !!
sns botovi pretrnuli od straha, ajde hebes budjav sendvic, ali da visis na terazijama bas ne bi ti bilo svejedno

a mlada u belom ce da zdimi kao p.dim

Zašto svi pišu o oružju?

Zar nije reč samo o municiji?
Ne znam...
Ma kakvog brata pobogu. Niti nas oni tako doživljavaju niti treba mi njih.
Dozivljavaju nas, ali i mi njih, vise onako naravno istorisjki i tradicionalno, sto i jeste. A naravno da smo imali i mnoga razmimoilazenja.
Осим онда када су повремено знале да зарате.

Нема братства. Само интерес.
Ipak ima. Kao sto je Engleska pratilac Amerike ili obratno ranije, tako ima i u svetu naroda, drzava koje su "srodne".
Zapad se odavno origanizovao da se svo oružje i municija koje je kompatibilno sa Ukrajinckim šalje njima. Tako da kome god da ga prodaš završiće tamo, prosto ne možeš da utičeš na to. Jedino da ne proizvodiš što je besmisleno. Rusi ako su face, neka kupe celu količinu pa tako izbegnu da završi kod Ukrajinaca ;)
Pa dobro, ja samo kazem, ne moramo njima, a gde ce da zavrsi oruzje, tome mi nismo krivi i ne mozemo da budemo uzrok.

Mada protiv sam prodaje svakog oruzja, bilo kome. To je kao droga, i za ubistvo ljudi sluzi.

Back