dulesrbenda
Legenda
- Poruka
- 59.742
Зашто овако блатиш свој Род?Свима су Срби допадљиви када скину гаће.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зашто овако блатиш свој Род?Свима су Срби допадљиви када скину гаће.
Ali ovi i dalje lupaju ... i neće prestati ... evo, ovaj mladi merikanac mene SRBINA "poziva da budem pošten"???!!!Да, ову тему треба затворити, пошто је Његова Екселенција, Господин Боцан Харченко констатовао да су њени наводи лажни!
Он је или пролупао, или је велики злобник који толико мрзи Србију и Русију да би желео да их види у рату. Али,док је ове Про-Србске и Про-Руске Власти, то се неће десити!Ali ovi i dalje lupaju ... i neće prestati ... evo, ovaj mladi merikanac mene SRBINA "poziva da budem pošten"???!!!
mantras i samo hazardises, a gde je link za tu izjavu?Да, ову тему треба затворити, пошто је Његова Екселенција, Господин Боцан Харченко констатовао да су њени наводи лажни!
ma vi ste svi ovde neke manjine koje mislite da ce vam je sa aljekom zagarantovan opstanak jer je svima jasno da je srbima ugrozen, za tebe i duleta je bar sigurno da ste manjine, i da glasate kolektivno u svojim lokalima, on romska, a ti neka protestantska u vojvodiniAli ovi i dalje lupaju ... i neće prestati ... evo, ovaj mladi merikanac mene SRBINA "poziva da budem pošten"???!!!
Његова Екселенција, Господин Боцан Харченко је рекао да ти лажеш! Крај приче!ovde se jasno vidi da je sns centrala od svojih botova
opet ti glumis plocu koja preskace, a link?Његова Екселенција, Господин Боцан Харченко је рекао да ти лажеш! Крај приче!
Ја више верујем Господину Харченку, него твојим безвезним линковима!opet ti glumis plocu koja preskace, a link?
to je av rekao grusku kada je upitao za municiju koja ide ukrajini?@bas kao , цркни:
znaci slagao si da postoji neka njegova izjava, ova slika je tvoj argument na av-ovo BAS ME BRIGA STO SE SRPSKOM MUNICIJOM UBIJAJU RUSIЈа више верујем Господину Харченку, него твојим безвезним линковима!
Зар те не мрзи више да толико глупеташ???to je av rekao grusku kada je upitao za municiju koja ide ukrajini
na vucica rusi gledaju od skora kao i na zelenskog, ne smatraju ga vise predsednikom, znaci sleduje mu svilen gajtan ako ga mi ameri ne uzmemo u zastitu, a to moze samo uclanjenjem u nafo, i obecanjem da ce rafalima da ide na ruse agresore!!! litijum je vec dao!!!Али, Руси и даље воле Господина Вучића, а не твој Хазар инфо!
То што тебе не интересује не значи да не важи. Значи само да ти стављаш главу у песак кад нешто не желиш да видиш. Отприлике као кад мала деца затворе очи па мисле да их нико не види.Дер Бљиц је германски шпијунски медиј! Не интересују ме њихова поданика!
Od ruskih zvaničnika i novinara trenutno nema većih lažova na kugli zemaljskoj.Ево издајницима Србства и Руства, као што су @Dе Sisti , @bas kao , незрели @megatron_sr , издајник @Alter_Ego_ и остали, ево шта Руси кажу- кажу да лажете!!
Још један пропали покушај да пореметите Јединство Руске Царевине и Србске Државе! Зар не? @38imak ??
Мени је битно да ми у Србији имамо Одликованог Руског Народног Хероја!То што тебе не интересује не значи да не важи. Значи само да ти стављаш главу у песак кад нешто не желиш да видиш. Отприлике као кад мала деца затворе очи па мисле да их нико не види.
Da, samo sto su Rusi i Ukrajinci jedno, samo u 2 drzave. Vecinom jedno. Ukrajinci su vecinom Rusi, bukvalno ili poreklom.И Украјна и Русија су нама пријатељске земље. Таква врста мешања је јако опасна посебно за нејаку Србијицу.
problem za aljeka je sto rodja sada krije krticu u njegovim redovima, ali imaju ruski mediji, samo je malo meni ameru nezgodno, ali evo, pa jel vam problem da odete na ruski tass i riu?„Odlučno odbacujemo neosnovane spekulacije u listu ‘Nova’ povodom programa i agende planske radne posete Srbiji zamenika Ministra inostranih poslova Rusije A.Gruška 1-2. jula ove godine. Visoko cenimo topli prijem koji je ukazan ruskoj delegaciji, a u skladu sa prijateljskom prirodom naših bilateralnih odnosa“, napisao je Bocan Harčenko na Instagram profilu i nalogu na mreži X ambasade Rusije.
prvo da vidimo sta kazu ruski mediji na gruskovu vizitu, cekamo da sns bojna skupi hrabrost, posto su pretrnuli trenutno, zovu u centralu i kukaju da je dosao kraj, ako nafo konjica ne dojase u spasilacku misiju, BESENJE NA TERAZIJAMAovde se jasno vidi da je sns centrala od svojih botova trazila da zahtevaju zatvaranje teme
onda da objavimo sta kazu tass i rianovosti o gruskovoj viziti?Мени је битно да ми у Србији имамо Одликованог Руског Народног Хероја!
sns botovi pretrnuli od straha, ajde hebes budjav sendvic, ali da visis na terazijama bas ne bi ti bilo svejednoVučić izdajnik prodaje oružije Ukrajini koja je glasala u UN da su Srbi genocidni !!!
Jedina dobra stvar što su ga Rusi provalili i krenuli da ga demontiraju, a to kada do ušiju Srba stigne od Rusa to je Vučićev kraj !!
Ne znam...Zašto svi pišu o oružju?
Zar nije reč samo o municiji?
Dozivljavaju nas, ali i mi njih, vise onako naravno istorisjki i tradicionalno, sto i jeste. A naravno da smo imali i mnoga razmimoilazenja.Ma kakvog brata pobogu. Niti nas oni tako doživljavaju niti treba mi njih.
Ipak ima. Kao sto je Engleska pratilac Amerike ili obratno ranije, tako ima i u svetu naroda, drzava koje su "srodne".Осим онда када су повремено знале да зарате.
Нема братства. Само интерес.
Pa dobro, ja samo kazem, ne moramo njima, a gde ce da zavrsi oruzje, tome mi nismo krivi i ne mozemo da budemo uzrok.Zapad se odavno origanizovao da se svo oružje i municija koje je kompatibilno sa Ukrajinckim šalje njima. Tako da kome god da ga prodaš završiće tamo, prosto ne možeš da utičeš na to. Jedino da ne proizvodiš što je besmisleno. Rusi ako su face, neka kupe celu količinu pa tako izbegnu da završi kod Ukrajinaca
sns botovi pretrnuli od straha, ajde hebes budjav sendvic, ali da visis na terazijama bas ne bi ti bilo svejedno
a mlada u belom ce da zdimi kao p.dim
zamisli zdimi za englesku mlada, i uhvati se za kvaku kao skripalj, pa svi zapadni mediji bi mesecima brujali da su ga rusi oladili, bilo to istina, ili ne
zamisli zdimi za englesku mlada, i uhvati se za kvaku kao skripalj, pa svi zapadni mediji bi mesecima brujali da su ga rusi oladili, bilo to istina, ili ne
Шта кажу? Ваљда је битно шта каже руски амбасадор?? Ако планираш опет да ми цитираш Хазар инфо, не труди се, поменутом медији ништа не верујем!onda da objavimo sta kazu tass i rianovosti o gruskovoj viziti?