Gruško ranije napustio Srbiju, Putin neće da se javi Vučiću

Zapad se odavno origanizovao da se svo oružje i municija koje je kompatibilno sa Ukrajinckim šalje njima. Tako da kome god da ga prodaš završiće tamo, prosto ne možeš da utičeš na to. Jedino da ne proizvodiš što je besmisleno. Rusi ako su face, neka kupe celu količinu pa tako izbegnu da završi kod Ukrajinaca ;)
rusi ako su face gadjace te fabrike, sta ima da placaju ako mogu sve da uniste? plus, sankcije bato!

sutra kada rafali pocnu da uzlecu, isto ako su face, gadjace aerodrome

ja ne znam kako vi nafoboti mislite da treba da se ratuje, ali bez logike, nema pobede
vidju raskola:

Oglasio se NATO: Orban ne predstavlja Alijansu

a erdogan, jel ni on ne predstavlja:

Erdogan: Zapad utire put trećem svetskom ratu, Putin se zalaže za mir

ups, a fransuska:

Pometnja u NATO: Francuska napušta Alijansu?!​

ko ostaje onda da bije ruse agrosore, osim vas drugosarba na celu sa komandantom aljekom?
mi ameri cemo isto da gledamo na zadnja vrata kao u avganistanu, da smugnemo

znaci ostajete samo vi i u bojna, sa poljacima eventualno, e i soljc ce da vas naoruza, ako ne padne kao makron

ruje ce vas sprziti,a mi cemo da gledamo sve na tv-u, preko cnn-a, ludilo fireworks, kao sad za 4th july.

Poslednja izmena:
rusi ako su face gadjace te fabrike, sta ima da placaju ako mogu sve da uniste?

sutra kada rafali pocnu da uzlecu, isto ako su face, gadjace aerodrome

ja ne znam kako vi nafoboti mislite da treba da se ratuje, ali bez logike, nema pobede
vidju raskola:

Oglasio se NATO: Orban ne predstavlja Alijansu

a erdogan, jel ni on ne predstavlja:

ups, a fransuska:

ko ostaje onda da bije ruse agrosore, osim vas drugosarba na celu sa komandantom aljekom?
mi ameri cemo isto da gledamo na zadnja vrata kao u avganistanu, da smugnemo

znaci ostajete samo vi i u bojna, sa poljacima eventualno, e i soljc ce da vas naoruza, ako ne padne kao makron
Ti zaista previse gledas MAGA tipove.

Koji ne shvataju da diktature nisu jaki i uredjeni sistemi, vec sistemi sa 1000 rupa, propusta, i slabih ljudi.

Diktature prave slabe ljude i slabe lidere.

Руси су рекли своје, несрећниче, Његова Екселенција, Господин Боцан Харченко је рекао да ви крупно лажете!

Крај приче! :D
gde, sta je rekao? pazi tvog av-a patoloskog lazova, cim zine slaze kao pas, komandant je neprevazidjen, badava se trudis da slazes vise od njega:

Тако је и данас наставио да уверава како и даље има добре односе с Русијом, као и да „увек одговори на Путинов позив за разговор, као што и он одговори на Вучићев“
:dontunderstand:
„Нисам покушао, ниједном, да разговарам са Путином“. :rotf:

Dok laže o Rusiji, Vučić slavi pobedu srbomrsca i Blek Rok premijera Britanije​

https://srbin.info/pocetna/aktuelno...rsca-i-blek-rok-premijera-britanije/?lang=lat

Ti zaista previse gledas MAGA tipove.

Koji ne shvataju da diktature nisu jaki i uredjeni sistemi, vec sistemi sa 1000 rupa, propusta, i slabih ljudi.

Diktature prave slabe ljude i slabe lidere.
ja zaista mislim da si ti slucaj za posmatranje, ali eto, ja nisam kvalifikovan, na zalost, i pored sve dobre volje da ti pomognem
znaci, nekako trebas da se resetujes, da se vratis na fabricka podesavanja, a ja to ne znam kako da ti pomognem - mnogo si predubedjen, badava pricamo, jer si zarobljen u svom sablonu/domenu, bilo mage kgb, itd, ej diktature? - pa ti ne mozes ni temu da potrefis

Poslednja izmena:
vidju raskola:

Ono što ti zoveš raskolom je normalni način funkcionisanja ljudi koji imaju različita mišljenja i onda moraju da se dogovaraju i traže rešenja. Tako funkcioniše normalan svet. Međutim, sa istoka nam dolazi doktrina kako je jedini održiv sistem slepo slušanje diktatora i uterivanje jednoumlja represijom. Neka hvala, nisam ljubitelj takve nastranosti, više volim raskole ;)

Oglasio se NATO: Orban ne predstavlja Alijansu​

Ja generalno podržavam svaki vid traženja mirnog rešenja. I svakako je dobro što je posle toliko vremena počelo i o tome da se priča. Tako da je Orbanov potez relativno ok, stim što jedino nije dobro da se povlače takvi solo potezi. Snaga zapada dolazi upravo iz jedinstva, ako nemaju jedinstvo onda svi gube. Tako da im nije pametno da soliraju.

Putin se zalaže za mir po kome on susednoj državi otima teritoriju, ukida vojsku i određuje joj kom savezu sme da se priključi. Po principu, ćuti dok te silujem, vidiš da se zalažem za mir. Za mir se zalaže onaj ko gleda svoja posla u svojoj državi, ne tuđoj.

Ovo mi deluje kao izmišljotina. Ako hoćeš da pričamo korisne stvari, daj neke konkretnije argumente, ne rekla-kazala "čuo sam od prijatelja koji je čuo od lika u dragstoru" priče.

Putin se zalaže za mir po kome on susednoj državi otima teritoriju, ukida vojsku i određuje joj kom savezu sme da se priključi. Po principu, ćuti dok te silujem, vidiš da se zalažem za mir. Za mir se zalaže onaj ko gleda svoja posla u svojoj državi, ne tuđoj.
ali cekaj, zasto ti to meni pricas, ja sam citirao erdogana, na pogresnu adresu se obracas, erdo je aljekov pajtas nije moj
stim što jedino nije dobro da se povlače takvi solo potezi.
opet pogresna adresa; lepo ti da poteras komandanta aljeka i da trazis da se srbija uclani u nafo, pa onda ispravljaj krive drine u nafou, vidi da budes bar neki savetnik u nafou
Ovo mi deluje kao izmišljotina.
kme, kme, i tramp laze da cemo i mi d'izidjemo?

postajes sve vise delusional, kao ovaj 38imak, dok se nafo raspada, u strahu da ga ruje ne pregaze kao plitak potok

Poslednja izmena:
dok se nafo raspada, u strahu da ga ruje ne pregaze kao plitak potok

Za tvoju informaciju, NATO je i bio pred raspadom, i to bukvalno, ali se onda Putin dosetio da ga načini nikad jačim i nikad bližim svojim granicama. Potpuno sumanut potez. I onda je sad svoju državu, koja je generalno, ako se izuzme autokratija, prilično zapadno orjentisana po stilu života, gurnuo u društvo Kine, Irana i Severne Koreje. Što bi ti rekao, potpuno delusional ;)

Za tvoju informaciju, NATO je i bio pred raspadom, i to bukvalno, ali se onda Putin dosetio da ga načini nikad jačim i nikad bližim svojim granicama. Potpuno sumanut potez. I onda je sad svoju državu, koja je generalno, ako se izuzme autokratija, prilično zapadno orjentisana po stilu života, gurnuo u društvo Kine, Irana i Severne Koreje. Što bi ti rekao, potpuno delusional ;)
to je cist taoizam, sumanuto tebi koji si tanak ideoloski-religiozno, cek da izguglam:Tao te ching whom you want to destroy first exalt
evo fyi:

Chapter 36, Tao Te Ching (Dao De Jing) by Lao Tzu (Laozi)

Mar 25, 2021 — He who is to be laid low can first be exalted to power. So: first promote, next destroy. Or: To destroy, first promote. What's to be overthrown ... :per:

nije proslo malo vremena, i vidimo raspad sistema! putina hvale kao mirotvorca, a sve vise zemalja gleda da smugne iz nafoa, jedino ako bi drugosrbi na celu sa aljekom komandantom uskocili u masinu za mlevenje, inace nafo propade kao kroz busne gace

Poslednja izmena:
Ovo mi deluje kao izmišljotina. Ako hoćeš da pričamo korisne stvari, daj neke konkretnije argumente, ne rekla-kazala "čuo sam od prijatelja koji je čuo od lika u dragstoru" priče.
cujes sebe? tebi deluje kao izmisljotina? evo odakle je vest:

Strah od francuskog ‘povlačenja’ iz NATO-a raste jer se čini da će krajnja desnica preuzeti veliki broj mjesta na predstojećim izborima u zemlji, izvijestio je Euractiv

NATO strahuje od francuskog povlačenja

a evo ti da se ne mucis da guglas

NATO members increasingly nervous over risk of French ...

1720201464076.png
Euractiv
https://www.euractiv.com › defence-and-security › news

2 days ago — As things stand, the far right is unlikely to have France leave the NATO alliance immediately upon taking office, Duclos told Euractiv.

znaci nece odmah iz natoa, ali prvo su zabrinuti da odbije obaveze koje je makron preuzeo za ukrajinu, a sada se sakrio u misiju rupu

Strah od francuskog ‘povlačenja’ iz NATO-a raste jer se čini da će krajnja desnica preuzeti veliki broj mjesta na predstojećim izborima u zemlji, izvijestio je Euractiv

Ma daj, pa to su tabloidna nagađanja. Što bi neko pri zdravoj pameti izašao iz organizacije sa ciljem da se izoluje. To nema nikakve logike.

I nemoj da mi šalješ kojekakve opskurne linkove sa nagađanima, stvarno nemam vremena da se bavim budalaštinama. Daj samo zvanične izjave i gledaj da budu novije, ne da mi iskopavaš šta je neko rekao pre x godina kad nije ni bio na vlasti.

Ne, mi u Srbiji ne prodajemo municiju Ukrajini. Nego, nisam hteo o tome.
Rusi, Rusofili i ruski agenti na Krsti na aparatima.

"NATO NIKADA NIJE BIO JAK KAO DANAS" Ambasador Hil o Samitu u Vašingtonu: Prisustvo Marka Đurića na večeri koju priređuje Blinken je važna poruka​

Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil izjavio je danas da smatra da je veoma važna poruka to što će ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić prisustvovati večeri koju će na Samitu NATO, ovog meseca u Vašingtonu, organizovati američki državni sekretar Entoni Blinken za zemlje članice NATO i partnere.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...-djurica-na-veceri-kod-blinkena-vazna/xd6bhb2

Ma daj, pa to su tabloidna nagađanja.
a?

Impact[edit]​

According to the 2023 EU Media Poll conducted by Savanta for BCW Brussels, Euractiv ranked as the fifth most influential EU source, moving into the top 10 for the first time.[6]

In 2022, a study conducted by the Council of the European Union ranked Euractiv second on the list of the most influential media outlets among Members of the European Parliament (MEPs).[7]

Euractiv's reporting is regularly quoted by international newspapers such as The New York Times,[8] The Financial Times,[9] CNN,[10] Deutsche Welle,[11] le Figaro,[12] Le Point[13] and Il Post.[14]

Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil izjavio je danas da smatra da je veoma važna poruka to što će ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić prisustvovati večeri koju će na Samitu NATO, ovog meseca u Vašingtonu, organizovati američki državni sekretar Entoni Blinken za zemlje članice NATO i partnere.
kazem vam ja, srbija se uputila u nafo, a rusija kaput, komandant izmarsirao gruska, likujuci sto srpska municija UBIJA RUSE agresore

ocekujte poziv za nafo clanstvo, sve se ubrzava, nema se vremena za bacanje, rusi nadiru, ako izbiju na dunav sve propada, aljek mora da ih zaustavi

Zar ova tema nije zatvorena?
sta je, uplasili ste se? odakle tebi ko ti rekao da se zatvori tema? a pa vec te instruisu BOTICU aljekov, sa ovim si se odao da neko tebe instruise, i da nekome polazes racun ko ti govori sta da pises ovde! rekao ti sns predpostavljeni da se zatvori tema, i ti pises modu trazis da se tema zatvori?! naredjenje iz centrale sns!

parovic je moj covek

Vučić napao Ruse! Parović mu poručio: Vučiću, pozovi Putina ako smeš, pa reci…​

prvo ce da vam se utera strah u kosti, a na kraju kao slag izlazi na videlo GRUSKOV IZVESTAJ!
https://srbin.info/politika/vucic-n...cicu-pozovi-putina-ako-smes-pa-reci/?lang=lat

Nakon što je u javnost dospela informacija kako predsednik Rusije, Vladimir Putin odbija da se čuje sa njime, Aleksanar Vučić je naredio da se po svaku cenu doznaju izvori od kojih su novinari to saznali. Dok istraga traje on pokušava da kroz patetiku i histeriju skloni tu temu iz javnosti imajući u vidu da mu obara rejting - poručuje dr inž. Miroslav Parović, lider Narodnog slobodarskog pokreta (više o ovome pogledajte i poslušajte u našem video prilogu).​

Poslednja izmena:

Back