Grupnjak

prvo razgovaraj, onda nadji drugi par sa kojima neces razmenjivati partnere ali imati sex u istoj prostoriji, onda ce ti se samo reci sta si hteo, nije to tako jednostavno ni za tebe ni za nju...
mislim sta ako ti rodi dete, zar ti nisi onaj od malo pre sto mu je pukao kondom i izrucio u maldu....

а да извинјавамо се, пробај овако, тако се најбрзе и најбезболније улази у тај клуб.....
или лепо би било јос неки савет...

kako devojku/decka nagovoriti na grupnjak ...

mislio sam kao da ju izvedem negde na pice i ondak
upadnemo slucajno u svinger klub
i kao kad smo vec tu :rumenko:

imate li neki savet ?

To su neprijatna iznenadjenja..nego pocnes onako izokola..sreco..secas se ondak dak sam ti priustio analni sex..kad ti nisam odbio da gutas..kad sam ti kosu spermom poboljso popucale krajeve..kad sam iso na more s shvalerkom a ostavio ti zamrznutu za 2 nedelje dimas..kad sam ti ebo najbolju drugaricu iako je skrndelj..e mislim da je doso red i ti nesto meni ducinis

To su neprijatna iznenadjenja..nego pocnes onako izokola..sreco..secas se ondak dak sam ti priustio analni sex..kad ti nisam odbio da gutas..kad sam ti kosu spermom poboljso popucale krajeve..kad sam iso na more s shvalerkom a ostavio ti zamrznutu za 2 nedelje dimas..kad sam ti ebo najbolju drugaricu iako je skrndelj..e mislim da je doso red i ti nesto meni ducinis

Ovo je dobro! :super:
Možeš da dodaš nešto u fazonu "El znaš onog Žiku? Ima tuki duplo dužu i deblju od mene, a taslači k'o zmaj od Šipova. Pokloniću ti za rodjendan da ga ka.r.aš, a ja ću za to vreme da zamajavam njegovu ženu da vam ne smeta."

kako devojku/decka nagovoriti na grupnjak ...

mislio sam kao da ju izvedem negde na pice i ondak
upadnemo slucajno u svinger klub
i kao kad smo vec tu :rumenko:

imate li neki savet ?

"u, vidi ovo..." i napraviš facu ovako...:per: ..."molgli bi da probamo"...i složiš facu nevinašce...
a055.gif

...ako te ne žvajzne u glavu, dobre su šanse da će uspeš...

Evo, kako ces. Posto su mene mnogi nagovarali na grupnjake, ali nisu uspeli, jer sam nevina, reci cu ti sta da radis.
Dogovori se sa drugim parom da izadjete ajedno. Pocnite intenzivno da se druzite do 2 nedelje. A onda neka je tip iz drugog para obasipa komplimentima, a njegova partnerka da joj hvali kako je on dobar u krevetu.
Za 2 nedelje, mala je pala. ;)

Evo, kako ces. Posto su mene mnogi nagovarali na grupnjake, ali nisu uspeli, jer sam nevina, reci cu ti sta da radis.
Dogovori se sa drugim parom da izadjete ajedno. Pocnite intenzivno da se druzite do 2 nedelje. A onda neka je tip iz drugog para obasipa komplimentima, a njegova partnerka da joj hvali kako je on dobar u krevetu.
Za 2 nedelje, mala je pala. ;)

Eto, možemo da zatvorimo temu.
Pevačica dala pravi odgovor.

Dragi, ajde kada si bio u chmaru, kada si gutao sve i svatsa medju mojim nogama, kada te je pohebala i moja drugarica koja je za tebe riba ipo :) i tako dalje, ajde i ti nesto za mene da ucinis, da mi namestis nekog dooobrog frajera koji zna da koristi svoju alatkicu za razliku od tebe....hahhahahahaha

Back