gost 214384
Veoma poznat
- Poruka
- 10.503
Cijelo vrijeme kontam kad ce doci do dogi stajla![]()
sto se crvenish ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cijelo vrijeme kontam kad ce doci do dogi stajla![]()
that's my nigga
![]()
Pa dobro i ja nekad pretrpim pa dam,ali u sustini ne volim![]()
........e da volim i da popijem chashicu rakije da mi maligani malo napadnu mozak a onda grebem,grizem i shljapkam ................![]()
say no more, say no more ...
mislim, ne interesuje me sta te natera na to.. ali neka je i radza![]()
........radza samo malo dodje kao ulje na vatru ...........da se djavolu zacakle ochi i naoshtre zubi ...................i jezik postane kao zmijski pa lagano palaca od uveta ,vrata,ramena pa nanize ...................![]()
kada krecje derachina ?
misim ona iz grla....![]()
....stenjanje i rezanje tokom sexa a derachina koja najavljuje vazdushnu opasnost tokom svrshavanja ................![]()
e, tako se prica na grupnoj terapiji...
a ne sedis i gledas.
![]()
pretrpis doggy style ?
omg milice, omg moja milice ...
![]()
Pa dobro i ja nekad pretrpim pa dam,ali u sustini ne volim![]()
To onako da narod misli da sam finsto se crvenish ?
dobar dan
zovem se slow_cheetah i volim da pevam
za vreme seksa
peperse i ninu simon
imam sluha i ne derem se bash
eto rekla sam.
ne znam da li mi je lakse...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
izmena uvodnog posta : i nemoj samo da komentarishete moj fijuk, nego napisite nesto vashe neobichno ...
ajde, niste valjda tolike tetke i teche![]()
ali ja leeepo pevam![]()
dobar dan ja sam dok
i volim da slušam peperse i ninu simon
za vreme seksa![]()
Ochesh da pevash blues pa da pravimo band, ja chu da budem menadzer ti pevaj ako se usput i seksash bend che biti planetarni uspeh! : punoparicanavidiku:
Meni uvek sve smeshno pa se kikochem. Nije preporuchljivo sa osetljivim primercima.![]()
...ja visim na neyebitzi![]()