Барышников
Poznat
- Poruka
- 9.287
Нешто јако јако чудно се дешава, у Украјини са нашим добровољцима,
а и сам Дејо Берић је то приметио и није баш сретан, колко ми се чини.
Наиме, нека паметница од руског генерала, је решила да СВЕ србске добровољце стрпа
у на ЈЕДНО МЕСТО, тј у један батаљон! у преводу, трагедија у најави!
Замислите да имате 3 сина и сва 3 у устој чети?! или цело село неко стрпа у један батаљон?
па ко би нормалан то прихватио?! Руси су се показали као неко коме није страно да гурне целу јединицу у заседу
и ником ништа!
Ево тренутка где и Дејо то говори, тј само најављује...
"нешто се запетљало..." каже...и сам је против тога...
14:45, премотано.
Како се вама ово чини?
КОМЕ и ЗАШТО је ово пало на памет? И због ЧЕГА?!
До сада, наши губици су били....."прихватљиви", сада, у току само једног дана могу постати ТРАГИЧНИ!
а то нико не жели, надам се?
Те мале губитке смо имали захваљујући томе што смо били раштркани у 1000 јединица,
а то је сад неко решио да промени?
ово је рат, где врло често страдају целе јединице, упадањем у заседе, и ово је пропаст у најави.
КОЈУ НЕ СМЕМО ДОЗВОЛИТИ НИ ПО КОЈУ ЦЕНУ!
тих 500 - 1000 прекаљених бораца, би били језгро можда неке будуће србске војске
а то се многима не допада? замислите да се једног дана они сви врате у Србију и имамо
са једне стране ЊИХ и са друге стране војнике војске србије који су вежбали са НАТО војском охаја?!?
довољно сам рекао, волео бих чути и ваше мишљење, да ли је ово неко масло у најави'?
да ли има разлога за узбуну? да су ваша деца тамо, да имате 3 сина, да ли бисте волели
да су сва 3 у истој чети?
а и сам Дејо Берић је то приметио и није баш сретан, колко ми се чини.
Наиме, нека паметница од руског генерала, је решила да СВЕ србске добровољце стрпа
у на ЈЕДНО МЕСТО, тј у један батаљон! у преводу, трагедија у најави!
Замислите да имате 3 сина и сва 3 у устој чети?! или цело село неко стрпа у један батаљон?
па ко би нормалан то прихватио?! Руси су се показали као неко коме није страно да гурне целу јединицу у заседу
и ником ништа!
Ево тренутка где и Дејо то говори, тј само најављује...
"нешто се запетљало..." каже...и сам је против тога...
14:45, премотано.
Како се вама ово чини?
КОМЕ и ЗАШТО је ово пало на памет? И због ЧЕГА?!
До сада, наши губици су били....."прихватљиви", сада, у току само једног дана могу постати ТРАГИЧНИ!
а то нико не жели, надам се?
Те мале губитке смо имали захваљујући томе што смо били раштркани у 1000 јединица,
а то је сад неко решио да промени?
ово је рат, где врло често страдају целе јединице, упадањем у заседе, и ово је пропаст у најави.
КОЈУ НЕ СМЕМО ДОЗВОЛИТИ НИ ПО КОЈУ ЦЕНУ!
тих 500 - 1000 прекаљених бораца, би били језгро можда неке будуће србске војске
а то се многима не допада? замислите да се једног дана они сви врате у Србију и имамо
са једне стране ЊИХ и са друге стране војнике војске србије који су вежбали са НАТО војском охаја?!?
довољно сам рекао, волео бих чути и ваше мишљење, да ли је ово неко масло у најави'?
да ли има разлога за узбуну? да су ваша деца тамо, да имате 3 сина, да ли бисте волели
да су сва 3 у истој чети?