Grupa sa Kosova stigla kod studenata 2.0: Kamp se proširio na plato ispred Starog dvora

Jedino što je stvar u tome da je način razmišljanja studenata i ono kako su se do sada ponašali, kako je bilo u NS, KG i u Nišu, pa i ovo kako ove nedelje putuju ka Beogradu, nešto što je kao nebo i zemlja u odnosu na taj ceo SNS kartel, tako da on sve to ne može da razume i džabe radi sve ovo što radi.

Upravo je u tome stvar što ovo nisu njegovi stari znanci Đilas, opozicija, navijači suprotnog tabora, tu bi provocirao, bilo bi negativne energije, policija bi sve razjurila i to mu je lako. Nego, on sad ima za "neprijatelje" ljude koje ne može da skapira nikako, jer su to obrazovani i pametni mladi ljudi koji ga ne zarezuju ni malo, građani sveta, plus su izrazito nacionalno orijentisani, pa ne može ni za šta da ih uhvati.
Upravo je u tome stvar što ovo nisu njegovi stari znanci Đilas, opozicija, navijači suprotnog tabora
Kako nisu, pogledaj ko su studentske vođe, sve sami funkcioneri podmlatka raznih partija.

Otkad si tako nisko pala?
Pa džeg je malo propo od kad je izgubila drugare na forumu. Nosferatu u penziji, ovaj drugi sa profilnom obame doživeo srčani udar. Komandant bele tehnike plače u krevetu. Mike David glasao za Trampa. Zelenski se rukovao sa Vučićem... Ja prešao u rusjake. Itd.
Ostalo je samo biračko telo Dragana Primorca.

Pa džeg je malo propo od kad je izgubila drugare na forumu. Nosferatu u penziji, ovaj drugi sa profilnom obame doživeo srčani udar. Komandant bele tehnike plače u krevetu. Mike David glasao za Trampa. Zelenski se rukovao sa Vučićem... Ja prešao u rusjake. Itd.
Ostalo je samo biračko telo Dragana Primorca.
Ko je doživeo srdačni udar, i da li je to bilo od mojih neverovatnih postova?

Ko je doživeo srdačni udar, i da li je to bilo od mojih neverovatnih postova?
Obunga pfp je doživeo udar srkija, ne sećam se imena
Moram priznati ponekad imam nostalgiju za našim kamaraderstvom i biserima iza kojih još stojim, Bojan Biblija, Desanka Dvocevka itd., za momentom kad je moja srbomržnja prešla u ljubav prema ugnjetaču, samo da bih shvatio da mrzim ugnjetača jednako koliko i Srbina, a to zato što mene isto jebu

Obunga pfp je doživeo udar srkija, ne sećam se imena
Moram priznati ponekad imam nostalgiju za našim kamaraderstvom i biserima iza kojih još stojim, Bojan Biblija, Desanka Dvocevka itd., za momentom kad je moja srbomržnja prešla u ljubav prema ugnjetaču, samo da bih shvatio da mrzim ugnjetača jednako koliko i Srbina, a to zato što mene isto jebu
Samo nije ti @Nosferatu___2 "u penziji" već poseduje PTSD i Stokholmski sindrom (ponovo, od mojih neverovatnih postova).

Back