Grupa sa kojom ste poceli i kojoj cete se uvek vratiti

Брате, Хетфилд једва да је и свирао гитару кад су почињали а у поређењу са Мастејном није је свирао уопште.
Има концертни снимак с почетка каријере, Пулин тит/Виплеш, Хетфилд не може да свира и да пева у исто време, а кад не пева свира горе него кад је певао, мислим страшно за гледати и слушати.
Мастејн је тежак као човек и трезан а камоли кад је нон-стоп пијан као у том периоду.
То је оно што је било пресудно - лична нетрпељивост.
С друге стране, текстуално је далеко јачи Мастејн а то се одразило и на саму свирку, далеко има озбиљнији приступ компоновању песама.

Уосталом, као што си и сам напоменуо - питање укуса.
 
Hmmmmm ,mozda jeste James kako bi rekli melodičniji od Mustaina, ali Mustain je bolji od Jamesa.Pa Ian Scott iz Anthraxa je bolji od njega a o Denny Spitzu netreba ni govoriti.
Nekako jeste Metallica melodičnija i pevljiva, ali ipak su textovi Megadetha i anthraxa mnogo mnogo bolji.Nisu ni od Metallice losi do Blacka, ali sve posle toga je boranija.Pozz svima.....:)
 
Double PAC, gledao sam taj snimak iz garažnog perioda i Hetfield je očigledno pijan kao letva pa zbog toga nije mogao da koordiniše sviranje i pevanje.
friedrich, tekstovi Megadetha i Antraxa su smešni u poređenju sa Hetfieldovim bravurijama. Najzreliji njegovi tekstovi su upravo na LOAD-u i RELOAD-u (boranija???)... Obrati pažnju na FIXXXER, UNTIL IT SLEEPS, CURE, OUTLAW TORN, LOW MANS LYRICS i druge.... To je apsolutni vrh...
 
behemoth:
Bend ili neki izvodjac sa kojim ste poceli da volite muziku. Preko koga ste saznali sve sto znate danas. Za mene je je to defintivno METALLICA. Znam da zvucim malo pateticno, ali bas me briga. Ponosim se njima. Ko je vas ponos?

i u mom slučaju metallica
i nije patetično bwe :!: :-D 8-)
ali posle se okrenuh rock-u malo....posle metallice pređoh na zeppelin i purple... :shock:
8-) 8-) ...ali se moralo proći i neko što je shit od muzike uz to naravno...
nije se počinjalo slušanje svjetskim ikonama u muzici...to ko kaže malo laže...
mora da ste kao mali i voljeli neku pjesmu Madonne i slično.. :razz: :razz: :razz: :razz:
ajmo otvorimo se... :twisted: :twisted: 8-) 8-)
 

Back
Top