p.s.
Bavljenje muzikom je ujedno stvaralo i osechaj "posebnosti", i otvaralo mogucnosti beskrajnim meditacijama
o zenama i smislu zivota, sa osvrtom na muziku...
Aha, znam. In coitus res.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
p.s.
Bavljenje muzikom je ujedno stvaralo i osechaj "posebnosti", i otvaralo mogucnosti beskrajnim meditacijama
o zenama i smislu zivota, sa osvrtom na muziku...
Zig, bio sam ti na sajtu, i moram ti rechi da ti je Vienna period najzeshchi. Mozda zato sto ostali snimci liche na polufabrikate, a ovo iz Becha je studijski mix. Jeli to snimano u Falcovom studiju?
Vienna period Rules!!
I glas ti je energichan i ambiciozan, onakav kakav ga pamtim iz kluba u Bozhuru kad si gotovo solo isprashio Rocky Racoon.
.Dziberu vrati se, bez tebe ovaj for..... itd,itd.

Na osnovu žalbe korisnika administraciji izbrisano 14 poruka. Opominje se korisnik Conte da je provociranje zabranjeno. Istom zabranjujem dalje učešće na ovoj temi.
eeeeee to je vec nesto drugo...Licno nisam shvatio da neko nekoga provocira, mada bih, pojedine komentare "poznavaoca" grupe Pashchad, okarakterisao kao mentalnu provokaciju, pre svega zato sto niko zivi nije cuo za njih
da li su culi za grupu "Peta Dimenzija" iz Pristine?
Misllim, ako su ljudi bili toliko poznati, valjda bi ostavili nekog traga u tom gradu, pamtili bi ih i mladji ili bi im neko o tome pricao, ali ako oni misle da su "Rollingstones" ...eeeeee to je vec nesto drugo...

Forum nije ni namenjen tebi vec samo krugu drustva i poznanika.Onda to ne bi bio demokratski forum, vec uzurpacija prostora. Grupa prijatelja se moze dopisivati e-mailom, a ako treba, moze se organizovati i video-konferencija.
Usput, ideja o skidanju foruma je odlicna.
LAF je rec koja se vezuje za govor, iliti laf muabet, a ne nikako laugh (sto si pogresno napisao kao lough), ej Zig, ubedi me da je to bio lapsus mentis, a ne lingua.Kao prvo, ZigZag, ono gore je napisano kako treba - LAF.Žuća se bavi Kosovsko-Engleskom lingvistikom te će to bolje razjasniti.
Kao drugo, tisuću prijevoda ne bi pokvarilo istinitost gore spomenute sentence.
Koliko sam razumeo, a razumeo sam, grupa PASCHAD je zapravo bila institucija sa tradicijom porodicnih okupljanja i to kao kao negacija i kritika istih. Prema tome, vise su filozofirali (?!!) nego sto su muzike napravili, ali je jedno sigurno - sami sebe su mnogo lepo zabavljali.
A i nas, vala, ovde... sada!

E sad ga pogodi, BINGO![]()
Onda to ne bi bio demokratski forum, vec uzurpacija prostora. Grupa prijatelja se moze dopisivati e-mailom, a ako treba, moze se organizovati i video-konferencija.
LAF je rec koja se vezuje za govor, iliti laf muabet, a ne nikako laugh
Ne ulazi nepozvan
Tako bi imali zakonsko pravo eliminirati uljeze koji dokoni smetaju ....

Svesni smo da nismo Stonesi. Znamo da nas mladje generacije ne pamte. Namera je bila da se sa puno ljubavi setimo ondasnje Pristine, naseg okruzenja i starih drugara, kako je to Prdivoje rekao na prvim stranama, i to sa nase tacke gledista. Mislimo da nasa muzika i tekstovi daju dobru sliku ondasnje, urbane Pristine, u vreme pre nego sto su svi skocili na Karleusu.
Ne znam da li je to Peta Dimenzija, ali na poslednjoj svirci Pascadi registrovao sam jednu mnogo dobru mladju grupu sa pevacicom Jelenom, koja je imala sjajan glas. Imali su i svoje stvari, sto posebno cenim. Imali su znatno komercijalniji stil od Pascadi. Mozda su to oni?
Usput, svidja mi se vucja slicica. Gde si je nas'o?
), ali ja stvarno nisam cuo za vas, mozda se setim ljudi koji su svirali u bendu. Mozes da mi izdeklamujes imena?ODLİCHNA IDEJA O SKIDANJU FORUMA JE MOJA
SEKA DA SE ZNAE! SAKAM PRAVA NA AFTORITE ZA TOA
MLOGU UBAVA DENOTACIA I KONOTACIA.
((
))))Ili LAAPH MOUABHETT, sto bi rekli staroirci, od kojih izraz i potice![]()
Licno mislim da velika vecina nije "skocila" na Karleusu (necu da se hvalim), ali ja stvarno nisam cuo za vas, mozda se setim ljudi koji su svirali u bendu. Mozes da mi izdeklamujes imena?
Zavisi koje si godiste. Ako si mladji od 60 godina, verovatno nisi cuo
To su ljudi 1961-1962-1963 che godiste, radi se o Pristini 1978 -1988
Imena oni koji su svirali u grupi su:

Za sada samo Violetu znam sigurno, a za druge bas i nisam siguran......Nikada se ne zna, moze biti hita!!!