GRUPA "PASCHAD" iz PRistine

Fotka br. 6, ili mi se cini, zabrojao sam se.
Evo fotografije gde se vidi da Zigi nije bio stipson,
u Dejanovim rukama njregov je novi Gipson.

Kosovo polje, .jpg

Evo jednog plakata kojeg skoro nadjoh u gradu:

Prijatelju ZigZag, vidje li da se traze fotke drustva iz ranih dana
Verovatno i ti da imas neke,kao jroz maglu se secam jedne gde se pravis mrtav na zidu Iza Vlaznimija, a drustvo te gleda priglupo....
P.S. cini mi se da nam se uskoro javlja jos jedan prijatelj IMAM VIZIJUUUUU

Prilozi

• vizija.jpg
    vizija.jpg
    3,4 KB · Pregleda: 77
Poslednja izmena:
Razbijaj, bale, ja sam bio ubedjen da je po Bowieu.

Ovo mi je omiljena prica, volim da razbijam iluziju o Tashijevom nadimky ZIGGY.
Posto se ZIGZAG u medjuvremenu odjavio, ne odgovorivsi na moje pitanje, smatram da imam puni legitimitet na ovu pricu....
Kao sto mi je pricao nas zajednicki prijatelj MAGI koji je sa njim isao u pomenutu
matematicku gimnaziju, nadimak je dobio od njega licno(MAGIJA) na casu biologije.
Tada je Tashi, tada nepoznat kao ZIGGY , neznajuci dobro lekciju toliko puta pomenuo rec ZIGOT da je odmah posle casa njegoc dotadasnji naziv JEVRA(voleo je Jevreje), zamenjen i danas poznatim nadimkom.
NE ZNAM da li je prica TACNA, na slusaocu je da oduci dali je prihvata...

Evo i mene da se javim da sve ovo ne bi ispalo rekla-kazala, nego malo i potkrepeljeno argumentima. Vidim da ima raznih komentara uglavnom onih iz nase pocetne faze, ima i dobronamerhih, ali niko ne navodi sta smo mi kao Paschad postigli, strange, isn't it? Ukratko, mi smo svojom nekonvencionalnoscu razbili tadasnji ucmali provincijski duh Pristine i uglavnom bili na tapetu mediokriteta, koju su, da bi bili interesantniji u drustvu, pravili zajebancije na nas racun, a da sami nikad i nista nisu predstavljali ni u jednom ozbiljnom zivotnom segmentu. Malo je ljudi koji su odudarali od tog ucmalog duha mogli da razumeju poruku i kome je ona upucena. Vidim da se taj trend nastavlja, ali verovatno svako ima potrebu da napise nesto, pametno i ono drugo.:super:

Ovo mi je omiljena prica, volim da razbijam iluziju o Tashijevom nadimky ZIGGY.
Posto se ZIGZAG u medjuvremenu odjavio, ne odgovorivsi na moje pitanje, smatram da imam puni legitimitet na ovu pricu....Tada je Tashi, tada nepoznat kao ZIGGY , neznajuci dobro lekciju toliko puta pomenuo rec ZIGOT ..

Zabrljivko veze nemash (:)) .. Bilo je to ovako:
u 5om ili 6om razredu osnovne shkole uchimo mi o razdvajanju oplodjenih qelija.
Sudeqi po biologicharki, rani stadijum tog procesa se zove ZIGOT.
Bila mi je odvratna i najomrazhenija nastavnica svih vremena i kao takva nije zasluzhivala moju pazhnju.
Poshto je primetila da ne obraqam pazhnju na njeno blebetanje, uperi ona svoje kandze prema meni:
PONOVI O CHEMU SAM PRICHALA!
Ja se kao kao kroz maglu seqah da je pominjala neku glupu rech koja je pochinjala na 'Z', dal je zugat, dal je zogit!? ko bi ga znao, te pred celim razredom, sa dozom nameshtenog samopouzdanja rekoh:
prichaste o ZIGI !!!

Nepotrebno je dodati da se ceo razred razvalio od smeha, da mi je gore-pomenuta biologicharka zalepila keca ko vrata i da su podli PECA MAGILA i DRAGAN SPASIC bili ti koji su, na moj uzhas i sramotu, proshirili prichu po celoj shkoli .. eto.

Mozhda godinu dana kasnije, kod Zhareta prvi put chuh David Bowia i njegov legendarni album Ziggy Stardust.
Zahvaljujuqi tome, zhuch koju nosih zbog tog glupog nadimka mi splasnu.
Hvala Zharetu shto mi muku olaksha ((:)))

Poslednja izmena:
Evo i mene da se javim da sve ovo ne bi ispalo rekla-kazala, nego malo i potkrepeljeno argumentima. Vidim da ima raznih komentara uglavnom onih iz nase pocetne faze, ima i dobronamerhih, ali niko ne navodi sta smo mi kao Paschad postigli, .:super:

Ajde ajde Sevand, ne beri brigu, se sve je u naboljem redu. Divna prilika da se svi okupimo i da ubijemo jedan drugog od zhajebancije, kad veq ne mozhemo da se okupimo u kafani i da isto uchinimo uz pivo i meze .. Dobro doshao na forum!

Evo josh jedne slike iz kluba. Zig, Agilni Agron Kasum, Zhule i Raja Variola

Prilozi

• Zig Ron Zule 02-03-1981.jpg
    Zig Ron Zule 02-03-1981.jpg
    47,1 KB · Pregleda: 41
Poslednja izmena:
Fotka br. 6, ili mi se cini, zabrojao sam se.
Evo fotografije gde se vidi da Zigi nije bio stipson,
u Dejanovim rukama njregov je novi Gipson.

Pogledajte prilog 36957

Accordo, genije i pesnik ti si, a da to ni znao nisi (:))
Genijalna slika.
Zharetov lakat viri na ivici slike.
Imash li sliku sa ostatkom tog stasitog mladiqa?

p.s. Eto prochistih tvoju sliku malo.
Poshalji ako mozhesh na imejl istu sa malo jachom rezolucijom.

Poslednja izmena:
Evo i mene da se javim ....

Pozdrav o anonimni prijatelju SEVANDU...
Najbolje u svemu je bilo kada su za clanovima Paschad-ima
po ulici vikali UAAA Paschad, kao da oni sami sebi nisu dali to ime.
Kasnije su valjda shvatili pa je to prestalo.
Sta bi tek bilo da je prihcaveno provo ime izvuceno iz sesira Papiga u erekciji
No tada, bogu hvala, nije postojao visepartijski sistem pa predlog , iako izvucen nije bio obavezujuci

Za dobrodoslicu na ovaj forum prilazem slicicu:

Prilozi

• ZhucaZhare.jpg
    ZhucaZhare.jpg
    22,9 KB · Pregleda: 26
Poslednja izmena:
(

Patris je bio jedan od znachajnih likova u nekim krugovima.
Svirao je gitaru ali se nikad nije usudio da izadje na scenu.
Ali je pravio zhurke na koje se naveliko islo 1975-1976 te godine.

Patrisove legendarne zhurke ... Na jednoj sam po prvi put ukusio alkohol i teshko pijanstvo koje je usledilo.
Bacili su me onesveshqenog u kadu punu hladne vode da me povrate u zhivot:shock:.
Patrise, ako chitash ove redove, hvala ti shto si se onda tako pomno brinuo o meni mladjanom

Poslednja izmena:
......
Patrise, ako chitash ove redove, hvala ti shto si se onda tako pomno brinuo o meni mladjanom

Nisam Patris(istog se slabio i secam) i nemoras mi se zahvaljivati na slici LESHINA IZA VLAZNIMIJA I GLUPE FACE OKO NJEGA.Onu pricu oko ZIGOTA sam ipak vremenom zaboravio,no istina je izashla na videlo ....
Lesina je ZIGGY a glupe face su Zhuca,Zhare,Joka i Amer

P.S.
Snimi prilog #197, slika je faaaaaantasticna !!!!
PRAVI DUH PRISTINE IZA PASCHADI

Prilozi

• lesinaizavlaznimija.jpg
    lesinaizavlaznimija.jpg
    40,7 KB · Pregleda: 37
Poslednja izmena:

Back