FrankSWildYearS:
Da neshto raschistimo, turska kafa se pije iz fildzana, esspreso se pije iz posebnih malih sholjica, kaffefrape se pije iz chashe isto kao irishkoffe ... e sad kod turchina se ide na doner kebeb, kod grka na giros a kod japaca na sushi ...prvi pojmovi kulture obitovanja u gradu ili normalno drushtvu.
E sad ako je to provokacija onda nikad ali nikad neche biti suzhivota u Bosni ..vidish upravo zbog takvih kao ti.. i znash shta mislim da vama DIJASERCIMA bash i odgovara takva situacija..****** za 100 dollara(zaradjenih chishchenjem wc-a)mesechne pomochi nekom od "nesrechnih"(prochitah na nekom drugom topiku)vi postajete svetci ..fuj
P.S praziluk ti viri iz dupeta sestro
Krenuo si u rasciscavanje, a nisi ni prisao istom. Dopusticu si da zavrsim umesto tebe. Vec u prvom navodu si se zaje*'o, jer drustvo u BiH nema karakteristike normalnog drustva. Tamo je verska i nacionalna netrpeljivost prvo s cime se svako sretne. Toliko o ovoj temi od tebe. I ja sam u nekom od prethodnih postova rekla da je takva reakcija nepotrebna. A zbog toga sta ti mislis o ljudima u dijaspori nas sve zabole ono sto ti nemas jer bi u protivnom umesto vijanja mojih postova vijao nesto drugo.
I molim takve kao ti, mizerne, bedne, plitkoumne, ogorcene, bahate, ocajne, da me ni u najvecoj ironiji ne orodjavaju.
p.s. Umesto tih 100$ moglo je pisati 30, 200, 1000...evo sta je poenta. Ako ja mom deki, koji je penzioner, posaljem novce odavde kako bi sebi kupio lekove, platio struju ili otisao na veceru sa mojim malim bratom, ja smatram da sam doprinela boljitku u Srbiji. Zasto? Zato sto ce moj deka platiti racune na vreme, sto ce reci nece dobiti opomenu ili jos gore doziveti neprijatnosti kad dodju da mu iskljuce struju, sto ce reci nece se nervirati, sto ce reci nece imati problema sa srcem, sto ce reci nece stajati u redu u bolnici i onako star doprinositi jos vecoj nervozi ostalih ( a kako se ljudi ponasaju u bolnicama, kako su solidarni kad su u pitanju stariji, bolesni gradjani, to svi dobro znamo )... Neka je to i mikro doprinos, doprinos je. A ako dodje do toga da moram cistiti WC, pa pre cu se vratiti u Srbiju i ziveti od profesorske plate...
p.p.s. Ceo post ti se sveo da mene uvredis, cemu to?