Grupa E (Brazil, Švajcarska, Kostarika, Srbija) - Svetsko prvenstvo 2018. u Rusiji

Ko prolazi dalje!

• Brazil

• Švajcarska

• Kostarika

• Srbija

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Bravo za Krstajica,nemoj slucajno a ti se desi da igras sa dva napadaca.
Ovo mi je vise licilo na prijateljsku nego na utakmicu gde ti treba pobeda.
Motivacija nula,zalaganje na terenu nula,odgovornost u igri nula....
Mitrovic drvo od igraca,na onu loptu ide glavom...:dash:
Ljajic ima snage za 35 minuta,Matic kao da i dalje igra u kolubari,Sergej neupotrebljiv na ovoj poziciji....

Jedno je igrat u nekom prosjecnom talijanskom klubu, a potpuno drugo na ovako velikom natjecanju. Ja tog covjeka nikad nisam prije gledao kako igra zato nisam ni htio komentirat. Rek'o mozda je covjek stvarno dobar kad se toliko pise o njemu. Ali ovo je ispod svakog nivoa. Katastrofa ziva

Sergej je operisan od odbrane a ovde se ocekuje da zatvara rupe u odbrani...
Plus sto u laciju ima bolje igrace pored sebe nego sto je to slucaj u reprezentaciji...
Tamo postoji i sistem a o vode nema nikakvog sistema.

stojke dokazao zašto je u srpskoj ligi, mitrović lik pogrešio sport, a o krstaji koji do 75. minuta nije napravio izmenu i menadžerskim pulenima koje ubacuje ne treba trošiti reči

Stojkovic mozda nije klasa, ali je danas dobro branio. Za nijedan gol nije kriv i skinio je par teskih lopti. Najbolji srpski igrac danas

SMS kljusina !
Ljudi da li je neko ovog truta od 150 miliona video na ovom SP?
Bravo za Muslina,Krstajiću stoko !!

Svako ko je ocekivao od Sergeja da predribla 5 igraca i lobuije golmana je teska neznalica..
Da ponovim jos jednom,u klubovima gde oni igraju postoji sistem i zna se ko sta treba da radi,ovde nema nikakvog sistema,stanje je haoticno,zato nam je i igra takva...

Што се тиче менаџерских пулена Радоњић је показао да уме да пробија и против најбољих тако да бих ја њега звао и убудуће. Мало да се уозбиљи и може да буде добар играч.

Nemoj tako.Siguran sam da je Radonjić udario u tanku žicu svim iskompleksiranim grobarima kada je ulazio u igru u zadnjih 10 minuta,toliko jako da su se zaboravila sva "majstorstva umetnika" SMS-a.

Sergej je operisan od odbrane a ovde se ocekuje da zatvara rupe u odbrani...
Plus sto u laciju ima bolje igrace pored sebe nego sto je to slucaj u reprezentaciji...
Tamo postoji i sistem a o vode nema nikakvog sistema.

Danasnji vezni igraci moraju igrat podjednako dobro napred i nazad. Ja stvarno nisam vidio svrhu tog momka u ekipi.

Jedno je igrat u nekom prosjecnom talijanskom klubu, a potpuno drugo na ovako velikom natjecanju. Ja tog covjeka nikad nisam prije gledao kako igra zato nisam ni htio komentirat. Rek'o mozda je covjek stvarno dobar kad se toliko pise o njemu. Ali ovo je ispod svakog nivoa. Katastrofa ziva

Ovde niti je uigran sa saigračima niti je upotrebljavan tako da načini razliku. Muslin je bio lud što ga nije zvao ni za prijateljske da ga uigravamo i rizikovao da ga izgubimo totalno, ali nije bila poenta ni staviti ga u igru tek tako radi reda i tražiti mu mesto na prvenstvu. Dečko je igrao dve prijateljske u repki pre svetskog...treba malo više vremena, može on biti itekako koristan u budućnosti,
Dobar je on igrač, ne bi ga vezivali sa MUTD,PSG-om tek tako...ali ovde je odigrao loše.

Од Митровића немамо бољег. ОДбрана је могла боље да се постави, требало је Ивановић да игра штопера. Мада питање је и да ли би то нешто променило. Рукавина је пријатно изненадио...Радоња исто. Од Живковића очекујем доста у будућности.

Од Митровића немамо бољег. ОДбрана је могла боље да се постави, требало је Ивановић да игра штопера. Мада питање је и да ли би то нешто променило. Рукавина је пријатно изненадио...Радоња исто. Од Живковића очекујем доста у будућности.

To su gluposti da nema boljeg,mali Jovic je vec sada bolji igrac i Prijovic je kompletnji napadaca od njega..

Back