Grupa E (Brazil, Švajcarska, Kostarika, Srbija) - Svetsko prvenstvo 2018. u Rusiji

Ko prolazi dalje!

• Brazil

• Švajcarska

• Kostarika

• Srbija

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sa ovakvom igrom mozemo da se samo nadamo da ce neki slobodnjak da uleti ili neka frljotina iz kornera. Iz igre ne mozemo dati gol jos 100 godina.
Sergej i Matic opet neupotrebljivi i na ovom mecu. Lepo je sto su izasli srcano i nisu se uplasili Brazilaca ali nemamo nikakvu igru. Opet se sve svodi na bunarenje na Mitra. Njega jadnog prebise na ovom SP.

Sa ovakvom igrom mozemo da se samo nadamo da ce neki slobodnjak da uleti ili neka frljotina iz kornera. Iz igre ne mozemo dati gol jos 100 godina.
Sergej i Matic opet neupotrebljivi i na ovom mecu.

Jedan kao nijedan to je problem.

Nema nikakve logike da ubaciš igrača koji nikada nije igrao u ovoj postavci, naravno da će ispadati stalno. Rukavina je standardno poluretardiran ali Matić mi je misterija. Čovek se vratio već u mislim kod Murinja očigledno,potpuno je van utakmice.

Imam utisak da koliko da Švajcarska daće i Brazil,čisto da budu prvi. Čini mi se da više čuvaju noge nego što su motivisani da se cimaju da nas pune.

Veljkovic dosta los i njegova je krivica za gol. Katastrofalno citanje igre, lose postavljanje, neuigranost. Sto u neko ruku razumem, ipak je mlad. Sad placamo ceh zbog nekih igraca koji su na spisku, samo da im se digne cena. Ne moze prvenstvo da se igra sa 15 igraca. Ajd' ubaci Grujica. Os, ali malo sutra. Kad i sam znas da je neupotrebljiv.

Ali realno. Nije bilo za ocekivati da dobijemo Brazil. Mi smo nasu sansu propustili protiv siptara, i to je to. Samo da ne dozivimo neki debakl.

Back