Quantcast

Grupa B (Portugal, Španija, Maroko, Iran)

Ko prolazi dalje!

  • Portugal

  • Španija

  • Maroko

  • Iran


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

fanstebre

Domaćin
Poruka
4.652
Strasan otpor iranaca....da nije bilo one prepoznatljive minijature Kvarezme ne bi portugalci dali gol do sledeceg svetskog prvenstva. Penaldo zakazao tamo gde je najbolji - kod penala. Prevrnula bi im se zemlja naopacke da su iranci iskoristili onu sansu za 2-1, slavili bi ko da su osvojili. Steta, blizu su bili. Penaldo je trebao da dobije crveni karton. Ne pamtim kad sam poslednji put gledao ovako tvrdu ekipu kao Iran. Neverovatno tesko je dati im gol....
 

Decky_Nis

Elita
Poruka
18.333
A misliš da su iz Irana došle u Rusiju? Kao muževi ih pustili? Ili neudane pa ih očevi pustili? Kao ne smijete tu, odite sramotite nas pred cijelim svijetom ????
Ko kaze da su udate? Imas izbeglica koliko zelis iz Irana i ostalih zemalja bliskog istoka. Osim toga imas i one koje su poreklom iz Irana a rodjene u dijaspori. Inace Iranke su prelepe zene a pre '80-ih dok nisu postali oni najzatucaniji muslimani su bili poput modernih evropskih zemalja.

https://zena.blic.rs/moda/verovali-ili-ne-iranke-su-se-nekada-oblacile-ovako/gkrqeyn
 

Agram14

Aktivan član
Poruka
1.538

Vasilij Zajcev

Veoma poznat
Poruka
10.594
Опраштање од репрезентативне каријере у 23. години. Има ипак неко гори од Суботића.

Азмун в 23 года завершил карьеру в сборной Ирана

Форвард пояснил, что такое решение связано с болезнью его матери.Азмун в 23 года завершил карьеру в сборной Ирана

Форвард пояснил, что такое решение связано с болезнью его матери.

 

jos_1_5ak

Iskusan
Poruka
5.128
Jel to mozda onaj sto je promasio ono 100% sansu protiv Portugala u 96. minutu ?

Verovatno je covek malo zapao u depresiju posle toga kad je svestan kakvu su priliku imali da naprave istorijski podvig za sva vremena, verovatno je jos vruce glave i pod utiscima a i svestan je koliki ponovo put treba da prevali da bi im se opet ukazala takva jedna prilike , no videcemo kad se strasti malo ohlade , verovatno ce se predomisliti u nekom momentu.
 
Top