Gruhonjić i Alispahić

динку и недиму одузети држављанства.
испратити до границе.

:bye:

или нека @Lagerta која ће да пошаље лепо два српска новинара у сарајево или зеницу да тамо раде како ови овде раде и да се потруди да им не фали длака са главе!

Poslednja izmena:
свако ко подржава овог који пљује и вреша нашу дјецу називјаући их крволоцима је несбрин.

срби динка не подржавају.

осим политички керови
чанак пајтић стефановић драшковић

чанак је недавно и на цетињу са злотворком бисерко био на ''бранику'' милогорске спрчије .... :mazi:

Najveći dostignuće nekih profesionalnih patriota je izvlačenje rečenica iz konkteksta i konstruisanje poptupno novih izjava kojima potvrđuju svoje navode. Da ne pominjem montiranje snimaka, sa izbačenim delovma. Obično se postavljaju rečenice, koje tako napisane u narodu izazivaju želju za linčovanjem srbomrzitelja, bez nekog udubljivanja ili traženja izvorne izjave i razumevanja rečenog na neki drugi način. Površni poznavaoci dešavanja su najglasniji u osudama i pozivima na progon je su tako pročitali ili pogledali klip a yt....

Čak i da zanemerimo tu morbidnu šalu o Dinku Šakiću jer on nije mislio da hvali Šakića nego da se sarkastično pohvali lepim imenom, samo na tom snimku ima toliko prizemnog i odvratnog huškanja da je zaista nemoguće ne zapitati se kako to nekom iole normalnom može izgledati normalno.

Ako ti na tom snimku ne vidiš baš ništa nemoralno i loše, nikakvo huškanje ni na koga, nikakvo širenje mržnje... to zaista dosta govori o tvom stepenu svesti i etičkim kodeksima.

Ne verujem da si čitala njegove tekstove mada gnusno vređaš i etiketiraš posprdno kao "profesionalne patriote" sve one koji jesu i koji tobože po tebi nešto "izvrću". Snimak je samo kap u moru njegove mržnje jer u skoro svakom tekstu Gruhonjić neumorno objašnjava kakvo su Srbi zlo, često uz ogromnu količinu laži i izvrtanja istorijskih činjenica. Obično nađe nešto što se opravdano može kritikovati, to preuveliča ili izvrne i čitav tekst (često zaogrnut u plašt tobožnjeg antifašizma i petokrake) začini ostrašćenom rečenicama i zaključkom da je srpsko društvo moralno degenerisano i esencija zla. Izvrtanjem se bavi sam Gruhonjić.

I na kraju, nije tebi ni do kakve diskusije o Gruhonjiću nego do rasplamsavanja svađe. Opet igraš neke svoje igre....

Mislim da većina ljudi promašuje poentu i dozvoljava da bude izmanipulisana. Gruhonjić je nebitan lik (čak i kao profesor), i sve što on priča je takođe nebitno, ali se namerno diže frka i naduvava cela ta stvar sa fašizmom kako bi se masi dala neka zanimacija. I dok se sada ljudi prepucavaju oko toga šta je neki nebitan lik rekao, u pozadini prolaze teme kao što su Kosovo i pokradeni izbori. Srbi su uvek bili prvi kad treba da se mlate nebitne gluposti u javnom prostoru.
Sad je već postao “nebitan”? Čovek se na sarajevskom N1 mrtav ladan predstavio kao Dinko Šakić.

5EB385D3-33DB-43CF-89BB-9484367DCF8A.jpeg

Najveći dostignuće nekih profesionalnih patriota je izvlačenje rečenica iz konkteksta i konstruisanje poptupno novih izjava kojima potvrđuju svoje navode. Da ne pominjem montiranje snimaka, sa izbačenim delovma. Obično se postavljaju rečenice, koje tako napisane u narodu izazivaju želju za linčovanjem srbomrzitelja, bez nekog udubljivanja ili traženja izvorne izjave i razumevanja rečenog na neki drugi način. Površni poznavaoci dešavanja su najglasniji u osudama i pozivima na progon je su tako pročitali ili pogledali klip a yt....
Izvini, on se upošte nije “šalio”, to je rekao mrtav ozbiljan, turibno-grobnim glasom. Sada ponovo: na Sarajevskom N1 se opet predstavio kao Dinko Šakić:

2E409534-97D4-4D71-8FB7-E18B198149AE.jpeg

Link sa izjavom:

https://www.politika.rs/scc/clanak/...Gruhonjic-se-na-N1-predstavio-kao-Dinko-Sakic

Опет промоција Грухоњића Удбаша?

Па докле више, ту толико смрди Служба, да је то јасно и деци од 7 година.

Evo meni nije jasno šta hoćeš da kažeš. Da sam ja nekakva služba??? Da neko pokušava da diskredituje opoziciju ili koga već preko Gruhonjića. Pa pokušava, ali ko to njima brani da se ODREKNU Gruhonjića, osude tu bestidnu gnjidu i njegov govor mržnje i tako vlastima vrate lopticu. Čak bi mogli da postave pitanje kako je za vreme ove vlasti Gruhonjić dospeo do mesta univerzitetskog profesora bez ikakvog doprinosa nauci i tako ne samo da vrate lopticu zvanu Gruhonjić vlastima nego i da diskredituju vlast preko postavljanja pitanja kako NVO spletkaroši i kriminalci postaju univerzitetski profesori za vreme ove vlasti. Ovde se na radi o vlasti i opoziji nego o jednom ozbiljnom društvenom problemu. Zato se mani tih idiotskih priča kad se radi o slučaju Gruhonjić.

Evo meni nije jasno šta hoćeš da kažeš. Da sam ja nekakva služba??? Da neko pokušava da diskredituje opoziciju ili koga već preko Gruhonjića. Pa pokušava, ali ko to njima brani da se ODREKNU Gruhonjića, osude tu bestidnu gnjidu i njegov govor mržnje i tako vlastima vrate lopticu. Čak bi mogli da postave pitanje kako je za vreme ove vlasti Gruhonjić dospeo do mesta univerzitetskog profesora bez ikakvog doprinosa nauci i tako ne samo da vrate lopticu zvanu Gruhonjić vlastima nego i da diskredituju vlast preko postavljanja pitanja kako NVO spletkaroši i kriminalci postaju univerzitetski profesori za vreme ove vlasti. Ovde se na radi o vlasti i opoziji nego o jednom ozbiljnom društvenom problemu. Zato se mani tih idiotskih priča kad se radi o slučaju Gruhonjić.

Кога заболе за "опозицију", у којој су ионако удбаши 80%.

Кога, уосталом, заболе за те детаље? Суштина је проста, Грухоњић је удбашко кукавичје јаје, кога актуелна власт (било која) извлачи кад им затреба, из овог или оног разлога.

Свако ко ми тврди да је Грухоњић нека опасност, неко киме се сада треба бавити, директно ради за Вучића.

Кога заболе за "опозицију", у којој су ионако удбаши 80%.

Кога, уосталом, заболе за те детаље? Суштина је проста, Грухоњић је удбашко кукавичје јаје, кога актуелна власт (било која) извлачи кад им затреба, из овог или оног разлога.

Свако ко ми тврди да је Грухоњић нека опасност, неко киме се сада треба бавити, директно ради за Вучића.

Pa šta da ti kažem. S tobom ne mogu diskutovati jer ti imaš ozbiljnih problema. Rekla bih da se radi o nekoj vrsti psihoze.

Back