Gruhonjić i Alispahić

Na žalost ne jer mi smo država pod protektoratom
Ali ima metode koje sam izneo na Twiteru
Ja vučića organski ne podnosim , kako je uspeo je da protera mnoge vredne rodoljube i školovane ljude iz Srbije , pa zašto to ne bi i sa ovim Dinkom tako ???
Zna to huligan kako se radi
Pretvoriš mu život u pakao da se pokipi sam i ode
Pa neka proba u zagrebu ili u Prištini da drži takve govore !
A isti vučići ga čekaju i tamo u zagrebu i prištini.

A isti vučići ga čekaju i tamo u zagrebu i prištini.
Stim što ovde svaka budala može da ******i šta hoće i kad god hoće !
tamo bi ga " Pojeo mrak " blagovremeno !
Ovde AV zna da se istresa samo nad srbima !
Taj smrad od vučića koristi svaku sitaciju da poentira i drži javnost preokupiranu oko neke afere dok on u pozadini završava svoja lopovska posla . Doktorirao je na delima Gebelsa !

Ne mislim da će Gruhonjić biti jači posle ovoga.
Prvi put se ozbiljnija frka stvorila oko njegovog delovanja.
Verujem da ga neko dobro obezbeđuje (fizički) ali nije mala stvar kad hodaš ulicama grada i države gde 90% ljudi misli da si ugrožavajući element.
Naravno, kad im drzavni toaletoidi tako sugerišu danima, uvek ima nekoliko desetina ili stotina pavijana koji će čoveka napasti zbog toga.

greška....kolosalna greška...nikoga i ništa ne treba podcjenjivati...samo da navedem..1939 ustaše i komunisti su po članovima i simpatizerima činili statističku grešku...doprije petnaest godina ukrajinci su stupali na moskovskom trgu u čast pobjede nad nacizmom ...a danas...gruhonjić je relikt komunizma koji je na padinama zelengore 1942. na političkim satima objašnjavao srbima iz srbije(beogradska četa,kragujevačka četa..itd) o opasnostima i zločinačkom naumu velikosrpskog nacionalizma...nisu oni učili o hrvatskom nacionalizmu i ustašiji...sve je to navedeno pod crticom - domaći izdajnici...sramotno ali nema izgubljenijeg naroda od srba...umjesto da postoje srpska pošta,srpska televizija,srpska elektrodistribucija itd oni sus e odrekli srpstva....
I šešeljevi radikali su bili statistička greška u početku a gledaj kako su sada uspeli da zavladaju i razvaljuju Srbiju već 20 i više godina u ovim ili onim oblicima.

gruhonjić je početak obračuna sa antisrbima i jugonostalgičarima...čekaj samo mržnju koja će se kod zadremalih srba opijenih jugonostalgijom kada budu morali nakon rezolucije UNa od ustiju svoje đece davati 40 milijardi dolara islamistima džihadistima bošnjacima koji su klali po drinskim bosanskim selima jer eto srbi su geeneralno genocidni kao što reče konaković...
Pa da li su za taj genocid krivi oni što su bili protiv rata i ubijanja ili oni što su to veličali rat i želeli Veliku Srbiju (Šešelj, Milošević, Bokan, Drašković, Bokan, Dačić itd) ? Njima treba oduzeti sve što imaju i od tih para platiti ratnu štetu.

Poslednja izmena:
Da, ali malo se Dinkec zahebao - ti klinci nisu Srbi, to su Vojvodjani! Sta cemo sad?! :think:

Inace, na koji pokolj misli Dinkec? Posto pokolji pripadaju WW1 i WW2, tada su ljudi masovno klani, a znamo i od koga - austrougarskih robova zapadno od Drine, u oba rata - citaj nazovi Muslimana i nazovi Hrvata. On to govori o svom ocu?

Inace na sve to sto sam gore pomenuo, ovo je GOVOR MRZNJE, sirenje medjunacionalne netrpeljivosti i vredjanje dece - koliko znam u danasnjoj WOKE demoNkratiji za ovo sledi opasna robija. Zato predlazem da izvrsimo gradjansko hapsenje Dinkeca, i ne dao mu Bog da se pri tome opire jer svaka sila je opravdana i bice primenjena u tom slucaju.
Piši Bati Keramičaru email, da ga odmah uhapsi! :lol:

Pa pisao je Slobodan Antonić pre nekoliko godina da je doprinos Dinka Gruhonjića bilo kakvoj nauci nepostojeći.

"Gruhonjić je na odseku za novinarstvo FF u NS držao predavanja (iako nije imao doktorat) iz šest predmeta: Agencijsko novinarstvo, Menadžment medija, Internetsko novinarstvo, Novinarstvo u štampanim medijima, Novinarstvo i politika, Izveštavanje o drugom"

A ovo su delovi njegovog "naučnog" rada:

Pogledajte prilog 1524287
Kad se bude analizirao naučni doprinos SNS bandita koji rade kao profesori na fakultetima, ja prihvatam da onda može i Dinko da se analizira.

Pa da li su za taj genocid krivi oni što su bili protiv rata i ubijanja ili oni što su to veličali rat i želeli Veliku Srbiju (Šešelj, Vučić, Milošević, Bokan, Drašković, Bokan, Dačić itd) ? Njima treba oduzeti sve što imaju i od tih para platiti ratnu štetu.
Нема никаквог геноцида. Добили су шта су тражили.

Nadira Avdić Vlasi, Dinkova tetka je na čelu nekakvog udruženja Bošnjaka na Kosovu. Na islamističkim i raznim drugim ekstremističkim websajtovima piše krajnje debilne i ostrašćene polupismene članke, stilski donekle slične Dinkovim. Ako je iko gori novinar od Dinka Gruhonjića, onda je to ona.

Meni je bilo smešno kad pročitah da ona Srbe iz Bosne šalje u Vojvodinu, dok joj se sestrić svim silama bori protiv "dođoša" u Vojvodini.

Citiram Nadirine misli objavljene na websajtu Islamske zajednice:
https://islamskazajednica.ba/index....bolja-nego-bosnjaka-u-bih&catid=41&Itemid=997
Zaključuje da, "ko ne voli Bosnu i Hercegovinu i mrska mu je, ko je ne osjeća svojom državom, ima tamo gdje i koga vole prostora koliko god hoće. I Vojvodina i Šumadija su poluprazne. Ako im je do srpskog!".

A evo još Nadirinih misli totalno suprotnih Dinkovim. Dok je Dinko tobožnji Jugosloven, njegova tetkica smatra da je Jugoslavija podvala:
http://www.bosnjaci.net/print.php?pid=51127

"Ali, možda je upravo to, u okvirima svih bivših Jugo i Srboslavija, postao prostor za podvalu Bošnjacima od onih koji su im otimali sve njihovo: zemlju, posjed, ime, običaje, prošlost, jezik, pjesme, slikare, književnike... I onda, da bi prikrili sve krađe i zločine, ostalo je samo još da uklone naša tijela. Da li je zavist naših susjeda uzrok tolike mržnje, uključujući i nastojanje da prikriju činjenicu da su oni izdali svoj narod, od Bošnjaka postali Srbi i Hrvati, prodali se, ne znam, ali znam da su velikosrpski stratezi stalno nasrtali na Bosnu. Garašaninovo “ Načertanije” u kojem govore o metodama posrbljavanja Bošnjaka u Bosni je napisano davne 1844. Turci su jos bili tu. U kontinuitetu 150 godina rade na tome. Uzimati od drugih, varati ih na podmukao način, pri čemu tako i toliko lažu, od crnog prave bijelo i obrnuto, na razne načine da to postaje, zaista, nepodnošljivo."

I još mnoštvo ovakvih članaka sa debilnim generalizacijama i sa pozicija muslimanskog ekstremizma, onog sa dna kace.

I pored tobože suprotnih stavova po pitanju jugoslovenstva, njih dvoje ipak sarađuju. Gruhonjić je u svoju šemu upleo ne samo svoju rodbinu, nego i svoje najbolje prijatelje. Tako je Nedima Sejdinovića dovukao iz Tuzle u Novi Sad, pa su sad zajedno u prvim redovima za oslobođenje Vojvodine od srpske i dođoške okupacije. Njegova NVO sekta je jedan profitabilan burazersko-porodični biznis. On je u Srbiji muljanjem i manipulacijom sagradio NVO i medijsko carstvo i ne pada mu na pamet da negde ide. Ja svo vreme pišem da nije u problemu on, nego bezumnici koji ga brane i sektaški slede, a sa njima i sa njihovim suprotnim ekstremom (onima koji bi da se sa Gruhonjićem obračunavaju nasiljem), u problemu je i Srbija. Umesto da se svi slože da se ovo manipulatsko đubre pošalje u nekakvu ustanovu zatvorenog tipa jer ima dosta elemenata i za krivično gonjenje i za psihijatrijsku analizu, mi sada imamo dva suprotna i sukobljena pola.

Poslednja izmena:
Ako se novinar Draža Petrović zove kao Draža Mihajlović i to je čak i simpatično, zašto onda pravimo problem oko Dinka ?
Зато што је Дража Михаиловић био борац против фашизма. Што доказује и одликовање Трумана (орден за заслуге) постхумно. Који су доделили само четворици генерала од којих не један био генерал Михаиловић.

А Динко Шакић је био усташки кољач.

Back