ZvezdanKa
Veoma poznat
- Poruka
- 10.242
I opet ti kafanu...pa rece da si batalio.. cirku..
uuuupsssss...
Opet sam se izleteo!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I opet ti kafanu...pa rece da si batalio.. cirku..
Zasto su zenske grudi seksi?
kakve veze imaju grudi sa seksualnoscu? Kako vi kao zene dozivljavate svoje grudi?
Zasto muskarce privlace sise?
evo i ja da odgovorim:
Nekada sam shvatala to sve vrlo vrlo drugacije. Danas... nikako mi ne uspeva da dozivim svoje grudi u bilo kom seksualnom kontekstu i smesno mi kada se ljudi loze u tom pravcu. Takodje, ako vidim da neko bulji u moj dekolte smatram ga za pateticnu budalu.
Primarna funkcija grudi je da nahrani vasu bebu. Kako je to seksi meni nikako ne ide u glavu! Meni je to sve samo ne seksi. Sada vise uopste ne mogu da se setim zasto sam ja ikada posmatrala grudi u tom misticno seksualnom kontekstu i lici mi ni na neki nametnuti obrazac. Da mi je neko od malena skrivao prste na rukama mislim da bih vrlo lako prihvatila da su prsti seksi i da ih treba pokazati samo u specijalnim okolnostima... jer i onako svoje ruke obozavam i smatram ih produzetkom svoje kreativnosti, ponekad pametnije od glave i senzualnije od bilo koje misli u mojoj prometnoj mentalnoj stanici.
molim vas, zasto?
____________________________________________________________________________________________________
Glupa tema..ali ajde…
U cemu se razlikuju muskarci od zena??
Muskarci imaju DJOKU (neki imaju djokicu)
Zene imaju RIBU i SISE (neke imaju sisice)
E posto svi znamo da se suprotnosti privlace, stoga je I normalno da nas uzbudjuje ono sto nemamo. Jer ako bi te privlacilo ono sta imas onda je to nastranost!!
Zatim DJ.O.K.A vrlo lepo I lako moze da se stavi medju SISE I osecaj je fenomenalan ..(govorim s’muske strane gledista jer to primenjujem kad god sam u prilici…hihi..ovo kazem da bi shvatili da raspolazem sa DJOKOM)
Dok na primer DJ.O.K.A ne moze da se stavi medju sisice, niti dj.o.k.i.c.a medju SISE!
ne vredi kamuflaža
mislim, virimo mi i u rolke![]()
Е, а најлепше је кад неко напичи деколте до пупка, па се онда жали на ''сељачине'' које вире...
Мислим, ко да је проблем обући ролку па неће имати где да вире....![]()
Zasto su zenske grudi seksi?
kakve veze imaju grudi sa seksualnoscu? Kako vi kao zene dozivljavate svoje grudi?
Zasto muskarce privlace sise?
evo i ja da odgovorim:
Nekada sam shvatala to sve vrlo vrlo drugacije. Danas... nikako mi ne uspeva da dozivim svoje grudi u bilo kom seksualnom kontekstu i smesno mi kada se ljudi loze u tom pravcu. Takodje, ako vidim da neko bulji u moj dekolte smatram ga za pateticnu budalu.
Primarna funkcija grudi je da nahrani vasu bebu. Kako je to seksi meni nikako ne ide u glavu! Meni je to sve samo ne seksi. Sada vise uopste ne mogu da se setim zasto sam ja ikada posmatrala grudi u tom misticno seksualnom kontekstu i lici mi ni na neki nametnuti obrazac. Da mi je neko od malena skrivao prste na rukama mislim da bih vrlo lako prihvatila da su prsti seksi i da ih treba pokazati samo u specijalnim okolnostima... jer i onako svoje ruke obozavam i smatram ih produzetkom svoje kreativnosti, ponekad pametnije od glave i senzualnije od bilo koje misli u mojoj prometnoj mentalnoj stanici.
molim vas, zasto?
Nije glupo.
I ja smatram da su grudi simbol zenstvenosti.Kao i sve obline na zeninom telu.
Ja na ovu temu mogu samo da kazem sledece:kada pricam o nekoj devojci, zeni u bilo kom kontekstu,i ako pomenem i nesto od fizickih atributa moj dragi odma pita:Kake sise ima!?
Njemu je to strasno vazno za opis neke licnosti![]()
Ja na ovu temu mogu samo da kazem sledece:kada pricam o nekoj devojci, zeni u bilo kom kontekstu,i ako pomenem i nesto od fizickih atributa moj dragi odma pita:Kake sise ima!?
Njemu je to strasno vazno za opis neke licnosti![]()
Dragi ti onda i nije neki poznavalac zena...
Riba to je: stuk i guza... iz dobrog dupeta skoro uvek idu dobre noge ...a sike su tek posle... naravno nisu nebitne ali ako ovo prvo nije po meri dzaba ti da ima kakve oce sike... Mada ..poshtujem ..ukuse...
Mog ne zanima kako izgleda...samo sise i ako je manje od 4,nista to ne valja...Da mi nemamo istog dragog?
Mene moj pita:"i, i, i ... kakva je?" ja kazem:"Ok je." na to on:"Ma ne pitam te kakva je osoba vec kako izgleda?"![]()
U mom kratkom i dosadnom zivotu muskarci su zene uglavnom klasifikovali ili po guzi ili po sikama...Stvar ukusa valjda..![]()
Ne smarajte sa tim - prva/prvi!