Quantcast

Grudi TV serija

Sotir zvani djubre

Veoma poznat
Poruka
13.571
U subotu na RTS poslednja epizoda, nazalost. Od svih RTS-ovih serija ovog proleca najmanje je najavljivana, a najbolja je! Bolja i od Kralja Petra i od Pet i od Moje generacije. Videcemo sad ove nedelje sta nam je Nova spremila sa Zaspankom i novom sezonom Zigosanih, ali sto se tice javnog servisa Grudi su najbolje!

E sad videcemo kada posle nje krenu Zmurke, to isto moze da ispadne dobro, meni deluje obecavajuce, ali Grudi su super. Radnja smislena, koherentna, drzi paznju, a ono sto je najveca snaga serije su fenomenalni dijalozi i odlicna gluma, pre svega Nade Sargin, ali i ostalih.

Jeste crnogorska produkcija i autori, ali su nasi glumci, pomenuta Sarginka (obozavam je, ima neku setu i bol u ocima), Vojin Cetkovic, Pedja Bjelac, Mira Banjac.....

Ali serija ima jednu veliku manu, a to je sto kratko traje odnosno ima malo epizoda. Samo 4 :(

Jako je poucna, ima taj neki psiholoski momenat i tera te da se zamislis. Svaka cast Crnogorcima! Ovo treba da snimaju, a ne da falsifikuju istoriju kao onaj Bozicni ustanak. E sad sto nemaju glumce pa uzimaju nase, nema veze, pa dobro to je i logicno jer ih ima jako malo.

Preporucujem svima koji nisu gledali Grudi da to i urade. Jako dobra serija.

 
Top