rendianka
Poznat
- Poruka
- 8.536
Blago tebi sroljo ako su ti ovakvi nivo, idi bolje pročitaj neku knjigu![]()
Još kada bi nam objasnio o čemu se ovde radi, i što su se ova dvojica do'vatili...
Miloš ga navuko.
Ко по обичају. Фирчи је мајмун. МИЛОШ И МАЈА ДО ПОБЕДЕ!!!
То није ништа. Извали ти ово!
Taj Firci je stvarno debil sto je prosuo taj sok , ja bi gadjao bezobarazno bosansko smece sa punom flasom .То није ништа. Извали ти ово!
Taj Firci je stvarno debil sto je prosuo taj sok , ja bi gadjao bezobarazno bosansko smece sa punom flasom .
Imaš 33 godine i gledaš ove rialiti šouove? Eeee tugo moja uboga, mora da si radikal![]()
Ma dosta je i ovo , greota prljati ruke na govedo , a ni taj Firci bas nije cvecka .Ja bih uzeo neku staklenku, pa bih mu razbio o glavu a posle bi ga sek'o po licu da tako prica!
Da ono kad su počeli ti šouovi bilo je u fazonu kao imaš nekog finog pa ga neki debil maltretira.Sad ima samo većih i manjih kretena.
Pazi na zapadu je najveća priča u šouima oko sexa a kod nas oko svađe i tuče...hahahahahha skroz istinito! ahahhaahhaha
A ko je Đani?
I zar nije aktuelno neko poljoprivredno dobro na kojem seljoberi muzu krave i te fore?
Kada bi napravili reality u kojem bi ove naše polupispene kafanske dronfulje i političare sa dopisnom školom poslali recimo u školu, da svaki dan idu na časove, rade domaći, uče za kontrolne vežbe...e to bi bio šou vredan gledanja, a i slušanja...
Skoro u nekim novinama intervju sa "poznatim" arhitektom, i kao najveći uspeh u karijeri tip ističe uređenje doma "poznate dame naše estrade"...da me upucate ne znam koje al je bila neka pevaljka...I mislim se e moj pobratime, gulio si kulpu tolike godine i kruna truda rada i zalaganja ti je da udaraš ciklama zidove kafanskoj dronfulji s Pinka... Tužno. A i dama je ona koja ima obrazovanje i stil. U kom univerzumu je dama neko kome guraju novčanice međ sise?
Ili otvoriš novine a ono kurtizana (šatro manekenka) i "poznati bizMismen" (čitaj lokalni krimos) na Karibima. A sve zajedno znaju tri reči engleskog i malo turskog ako su gledali Šeherezadu. I posle kažu da deca neće da uče. Pa ne bih ni ja kad vidim da u državi najbolje prolazi prodavanje "stasa i glasa".![]()
Gadljiv na sise, a?.Zalosno je sto smo prinudjeni da gledamo ovakve likove i gomilu sumnjivih zena na raznim rijaliti programima. Ali to je demokratsko zaludjivanje naroda, sve planski radi ova vlast.