grobari su stoka

• Začetnik teme Začetnik teme zvezdin sever
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako nisu majku mu pa ti klosari dolaze na nas stadijon da nesto se huliganisu dok je murija tu a kad treba da se pobiju onda prpa. Pozivam ovom prilikom sve prave delije da dodju na sledeci derbi na JNA. Da im pokazemo i ko je brojniji i jaci i ko ce biti prvak na kraju sezone

grobar:
ako su grobari stoka, onda si ti Jelena cobanica kojoj prevashodni zadatak treba da bude da cuva stoku da je pazi da je mazi da je drzi da je hrani i miluje i da primi sve sto treba kad krizira i kad vlazi,stoku tada nek potrazi.
Sta si ti neki grobarski tekstopisac. Nije u redu da se tako obracas devojci. A posto navijas za klosarski klub koji moze da se okiti samo time sto ste osvojili sampijonat, kup, ili nesto u jugoslaviji dok trofeja u evropi vam manjka. Zato postojimo mi(CIGANI) i Z V E Z D A da taj uspeh ponovimo pa ces onda ti i svi grobari kao vasi ocevi i dede plakati ili aplaudirati ispred malih ekrana i dok vam se klinci budu setali u zvezdinom dresu i pitati tata, koji je rezultat.
POZDRAV ZA ZVEZDASICU

Anonymous:
grobar:
ako su grobari stoka, onda si ti Jelena cobanica kojoj prevashodni zadatak treba da bude da cuva stoku da je pazi da je mazi da je drzi da je hrani i miluje i da primi sve sto treba kad krizira i kad vlazi,stoku tada nek potrazi.
Sta si ti neki grobarski tekstopisac. Nije u redu da se tako obracas devojci. A posto navijas za klosarski klub koji se moze okititi samo time osvojanjem sampijonata, kupa, ili nekog takmicenja u jugoslaviji dok trofeja u evropi vam kolko ja znam nemate. Zato postojimo mi(CIGANI) i Z V E Z D A da ponovimo uspeh ih 91 kada su vasi ocevi i dede plakali ili aplaudirali ispred malih ekrana.Kad vam se klinci budu setali u zvezdinom dresu i pitati tata tata jer vodi prvak sveta?!
POZDRAV ZA ZVEZDASICU

vlax:
Ej,cigani 'teo sam da vas pitam jel'tacno to da ste jednom bili prvaci Evrope?...Mislim,pricala mi baba nedavno o tome..pa,reko' da proverim? :D
ZVEZDA-Osvajac KUPA Sampiona-Bez Poraza
partizan-ucesnik lige sampiona-BEZ POBEDE
pa da,lepo izgleda....glodari.....U RUPE!!!!!!!!!!!!
15.oktobar,a do tad
u RUPE!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back