Z
zvezdin sever
Gost
grobari su stoka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jelenica:Pune tribine ludih navijaca nemaju baklje prskalice gore bubnjevi im suplji pesme su im ruzne jer oni su stoka sa tribine juzne.
To je onaj tim sto je 1991 godine osvojio titulu sampiona Evrope i sampiona Sveta.Chan Shaolin Si:a od kog je to Partizan izgubio juce?
Nesto za taj tim nijesam cuo jeßo ga dan gubi od nekih nizerazrednih timova, mora da je podcijenio tu djecicu iz tog tima al nema veze greota je treba ovako ipak je uradio jedno humano djelo.
PARTIZAN SHAMPION
miljan zunice:
posto sam se slucajno ukljucio na b-92 i cuo da zvezda u 70-ti minut vodi protiv nekog 3:0 molim poznavaoce nizerazrednih timova da mi objasne sa kime smo mi to igrali u subotu?!![]()
![]()
zvezdin sever:grobari su stoka
Jelena-Vukovar:Grobari su na 121.derbiju pokazali kolika su stoka.Uopste nemaju kulture.Prvo treba neko da ih vaspita,a onda da dodju na svetinju-Marakanu!Ponasaju se kao najgori seljaci.
Ti rece da treba da se lecimo zato sto stalno pljujemo druge,a ti radis to isto samo na kulturniji nacin.Keeper:Jelena-Vukovar:Grobari su na 121.derbiju pokazali kolika su stoka.Uopste nemaju kulture.Prvo treba neko da ih vaspita,a onda da dodju na svetinju-Marakanu!Ponasaju se kao najgori seljaci.
c c c c ..... a vi Cige ste mi sve kultivisani, ma imate engleski bon-ton, pijete caj u pet i ustajete bakicama u GSP-u ....... hihihiihiih![]()
![]()
![]()
ajd ne zasmejavajte me .........
ako mene pitate, svi navijaci su stoke, budale koje se osecaju mocno samo u gomili, a i preko neta bogami kolko vidim.
Anonymous:Ti rece da treba da se lecimo zato sto stalno pljujemo druge,a ti radis to isto samo na kulturniji nacin.Keeper:Jelena-Vukovar:Grobari su na 121.derbiju pokazali kolika su stoka.Uopste nemaju kulture.Prvo treba neko da ih vaspita,a onda da dodju na svetinju-Marakanu!Ponasaju se kao najgori seljaci.
c c c c ..... a vi Cige ste mi sve kultivisani, ma imate engleski bon-ton, pijete caj u pet i ustajete bakicama u GSP-u ....... hihihiihiih![]()
![]()
![]()
ajd ne zasmejavajte me .........
ako mene pitate, svi navijaci su stoke, budale koje se osecaju mocno samo u gomili, a i preko neta bogami kolko vidim.
Nasa Crvena Zvezda ce vecno sijati na terenu i u nasim srcima.P@RTIZ@N_BOY:AJMO CIGANI,AJMO GROBARI!!!!!!!!!!VASA CRVENA ZVEZDA JE JEDNOM ZASVETLELA,ALI ONDA SMO JE MI UGASILI GROBARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()