Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 31.295
Da pokazu NATO obuku i interoperabilnost sa vojskom Litvanije i DanskeУместо у Призрен српска војска у Москву.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da pokazu NATO obuku i interoperabilnost sa vojskom Litvanije i DanskeУместо у Призрен српска војска у Москву.
Није шија него врат...Не Црвена Армија већ комунисти-бољшевици, пролетери како би ови наши рекли. Скоро сам видео прорачун и приметио сам да је број убијених људи умањен и износи 100 милиона људи за 100 година. Ваљда су хтели да заокруже.
.a ko ne bi podržavao pobedonosnu crvenu armiju????
da nećemo da podržavamo nato pakt koji nas je bombardovao i pobio preko 2.000 gradjana srbije od kojih ne mali broj žena i dece?
čak i bebe na nošama su stradale u nišu...
sram ih bilo do veka
Ipak, ako se bore za demokratiju, to je pohvalno..
Sram? Za soldateske zapada je taj pojam nepoznanica.
Desetak bivsih USA vojnika sam nakon isteka "radnog ugovora" sa armijom zaposlio u moju firmu. Investigativci serija A.
Ispricali su mi pojedinacno njihov curriculum vitae i ratne aktivnosti: Avganistan, Irak, ex-yu prostor...
U srzi, oni su bez izuzetka humanoidni roboti. U startu im je kompletan mozak rezetiran i po potrebi za USA armiju programiran.
2/3 su Afroameri. I svi su u startu ostali USA patrioti non plus ultra. Ni jednog trenutka nije im palo na um da se zapita da li je
ubijanje Srba, Iracana, Avganistanca,... moralno upitno. On dobije naredjenje, koordinate i bez pogovora to sprovodi.
USA armija vec danas tezi vodjenju rata ili sukoba na nivou 22 stoljeca. Ovo nije iz medija, ovo je moje osobno svjedocenje.
Njihova detaljna opsirnost o vitae sigurno bazira na cinjenici da to pricaju ipak svom savezniku, Israelcu.
.
Govnari.Уместо у Призрен српска војска у Москву.
Тешка Пешадија, како би се рекло у војсци илити позадина тешкаWooolinovi vojaci.
Ne podrzavam nikoga.Ali se bojim,da "gorogani", SAD i Rusija,u sporu oko resenja Kosovskog problema,ne "podele koplja",nad nasom teritorijom,jerKo podržava crvenu armiju nek se taj komunista upiše ispod
tačno tako !!!Da ne bi Tita i partizana grmeli bi na paradi gubitnika gde bi posle cisterne simbolicno saprale prljavstinu porazenih nacista.
Народ се ослободио комунизма 1980, ал власт никад...PRoći će još dugo vremena dok se naš divni srpski narod oslobodi komunističke ideologije u potpunosti.
Краљевина Србија је нестала 1918 године, укинули је монархисти.Краљевина Србија је нестала са појавом сатанистичке СФРЈ и комуниста...