grize me savest(prevara)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ybt..koliko osude,koliko praznih reci..!!Kako je bezvezno generalizovati stvari i gledati samo kroz svoju prizmu shvatanja!!Nekim ljudima je naj lakse coveka staviti na srub srama i popljuvati..to je uvek nekima lakse jer nemaju dovoljno razumevanja u svom "kodu"!!Hvala Bogu nismo svi isti,i ne gledamo svi u istom pravcu!!Ako je devojka rekla i imala potrebu,da kaze o svojoj prevari,ako je taj "pritisak"morala izbaciti..to je ok!!Stati iza sebe!!Naravno njen verenik je verovatno povredjen..ali to je "zakon prirode"..danas sam povredjena ja..sutra ti i tako u kontinuitetu..neprestano!!

pa nije niko stavljen na stub srama vec se ona sama namestila na njega pa joj jos lepo tamo i 'oce da to delimicno podeli sa nama sto je za svaku pohvalu ko voli stubove. al posto je proradila malogradjanstina sa projekcijom negacije ucinjenog dela kao da to nije bilo iz egoizma vec zbog uticaja gama zraka na sablasnu zivanku onda imamo reverzibilni proces samokaznjavanja sa postavljanjem ove teme kao takve... sve u svemu winkovi su zakon.... :dash::dash::dash:

Ybt..koliko osude,koliko praznih reci..!!Kako je bezvezno generalizovati stvari i gledati samo kroz svoju prizmu shvatanja!!Nekim ljudima je naj lakse coveka staviti na srub srama i popljuvati..to je uvek nekima lakse jer nemaju dovoljno razumevanja u svom "kodu"!!Hvala Bogu nismo svi isti,i ne gledamo svi u istom pravcu!!Ako je devojka rekla i imala potrebu,da kaze o svojoj prevari,ako je taj "pritisak"morala izbaciti..to je ok!!Stati iza sebe!!Naravno njen verenik je verovatno povredjen..ali to je "zakon prirode"..danas sam povredjena ja..sutra ti i tako u kontinuitetu..neprestano!!

slazhem se...

To kažem zbog tvojih postova na prvoj strani. U suštini, čini mi se da si se ohladila od njega, vreme ti je da kreneš dalje, a ne možeš da stisneš petlju da mu kažeš da je gotovo. Verovatno ni sama ne znaš šta hoćeš. I zato si mu i rekla za prevaru – da bi on finiširao stvar između vas dvoje, razrešio je na ovaj ili onaj način. Zato mislim da je kukavički – kad si već inicirala vrlo verovatan početak kraja, nije baš ok da mu uvaljuješ vruć krompir. Naravno, sasvim je moguće da nisam u pravu.
e bas tako i ja mislim. sve sa ovom poslednjom recenicom :)

a u sta si gledala druge?
kako si ga prevarila... uza zid, samo se pokrljala, na krevetu, patosu.... daj nam malo vise bukvalno nije dovoljno samo ovoliko bukvalno
okrenula se na drugu stranu... hmmm znaci li to da sa deckom obicno lezis na desnoj strani a sad si na levoj ili si pak mislila metaforicki da izrazis svoj opskurni cin qaranja kao odlazak na tamnu stranu svoje psihosomatske potrebe da se ******is sa drugim pored stalnog partnera?
tesko je i nama veruj kad citamo ovu tuznu ispovest i evo suze nam idu na sve otvore.. meni prvome... javi nam sta je bilo i koji je od njih dvoje ispusio....

Brate na kojim si ti drogama ???? :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back