Grešnik sam, znam to ali se ne stidim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Вратила сам се да погледам. Паралелна веза.
Лично мислим да су срећни они који мисле да је превара најгора издаја коју партнер може да ти приреди.
Не кажем да је пријатно, не подржавам, али постоје много горе ствари.

Вратила сам се да погледам. Паралелна веза.
Лично мислим да су срећни они који мисле да је превара најгора издаја коју партнер може да ти приреди.
Не кажем да је пријатно, не подржавам, али постоје много горе ствари.
Исто милсимо.
Постоје пуно горе ствари и гријеси.

Cilj teme,mene kao pokretača je razbijanje licemerja,želja da se pogledamo u ogledalo,priznamo ali primećujem,što veći grešnik veći otpor,veća spremnost rovovske borbe za prikrivanjem istine.
Више ми се чини да је циљ теме да ти себи на овакав начин олакшаш савјест. Иако ми је то помало бесмислено и безвезе. Нисам сигуран да је теби стало до форумаша који имају гријехе да их признају.

Више ми се чини да је циљ теме да ти себи на овакав начин олакшаш савјест. Иако ми је то помало бесмислено и безвезе. Нисам сигуран да је теби стало до форумаша који имају гријехе да их признају.
Grešiš,eto,sudiš bez dovoljno informacija,zar nije i to greh.😉

Cilj teme,mene kao pokretača je razbijanje licemerja,želja da se pogledamo u ogledalo,priznamo ali primećujem,što veći grešnik veći otpor,veća spremnost rovovske borbe za prikrivanjem istine.

Ovde da se razbija licemerje ?
Ti prvi da bacis kamen :lol:
Dajte gdine pa molim vas mislis stvarno da neki od nas ovde imamo
pamcenje zlatne ribice ?

Ako hoces da budes nezna neshvacena dusa pocni da pises blog
ovo ovde je sve samo ne poziv da se neko zbo tebe ili mene ili bilo koga pogleda u ogledalo.

Превазиђено је то.
onda makar walk of shame iz GoT?
Embarrassed Shame GIF

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back