Sančo Panča
Ističe se
- Poruka
- 2.805
Само то?Ако ћемо на овом ПДФ, у м-ж односима највише што се сујете тиче. Гордост је грех.
Намерно нисам никога повређивала. За нехотице не тврдим.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Само то?Ако ћемо на овом ПДФ, у м-ж односима највише што се сујете тиче. Гордост је грех.
Činiti greh a nikoga ne povredjivati,umanjuje li to greh,čini li ga manjim,pitam za sebeАко ћемо на овом ПДФ, у м-ж односима највише што се сујете тиче. Гордост је грех.
Ма скоро па ништа је то у односу на стварне и праве гријехове.Мало ли је.
Што се савести тиче врв не, обективно да, јер само тебе боли главаČiniti greh a nikoga ne povredjivati,umanjuje li to greh,čini li ga manjim,pitam za sebe![]()
Stvarni i pravi i nestvarni,ima li razlike ili se to mi samo ,,peremo,,Ма скоро па ништа је то у односу на стварне и праве гријехове.
Па сада зависи на шта се мисли. Шта то може бити право?Ма скоро па ништа је то у односу на стварне и праве гријехове.
Ти најбоље знаш да има разлике.Stvarni i pravi i nestvarni,ima li razlike ili se to mi samo ,,peremo,,
Код @Veliki grešnik су прави.Па сада зависи на шта се мисли. Шта то може бити право?
Da,znam,šta je sa tobom,ja nisam temaТи најбоље знаш да има разлике.
Зар сам ја тема?Da,znam,šta je sa tobom,ja nisam tema![]()
Svi smo tema,naši gresi.Зар сам ја тема?
Вратила сам се да погледам. Паралелна веза.Код @Veliki grešnik су прави.
Исто милсимо.Вратила сам се да погледам. Паралелна веза.
Лично мислим да су срећни они који мисле да је превара најгора издаја коју партнер може да ти приреди.
Не кажем да је пријатно, не подржавам, али постоје много горе ствари.
Знам, знам.Svi smo tema,naši gresi.
Више ми се чини да је циљ теме да ти себи на овакав начин олакшаш савјест. Иако ми је то помало бесмислено и безвезе. Нисам сигуран да је теби стало до форумаша који имају гријехе да их признају.Cilj teme,mene kao pokretača je razbijanje licemerja,želja da se pogledamo u ogledalo,priznamo ali primećujem,što veći grešnik veći otpor,veća spremnost rovovske borbe za prikrivanjem istine.
Grešiš,eto,sudiš bez dovoljno informacija,zar nije i to greh.Више ми се чини да је циљ теме да ти себи на овакав начин олакшаш савјест. Иако ми је то помало бесмислено и безвезе. Нисам сигуран да је теби стало до форумаша који имају гријехе да их признају.
Cilj teme,mene kao pokretača je razbijanje licemerja,želja da se pogledamo u ogledalo,priznamo ali primećujem,što veći grešnik veći otpor,veća spremnost rovovske borbe za prikrivanjem istine.
Не судим неко сам написао да ми се чини тако.Grešiš,eto,sudiš bez dovoljno informacija,zar nije i to greh.![]()
Превазиђено је то.jel spremamo lomacu za Gresnika?
Ne, ne umanjuje. Ti želiš da ti savest bude lakša ako svojim grehom, ma koji oni bio, nisi povredio nekoga ali moram da te razočaram - tvoj greh se time ne umanjuje.Činiti greh a nikoga ne povredjivati,umanjuje li to greh,čini li ga manjim,pitam za sebe![]()