Veliki grešnik
Ističe se
- Poruka
- 2.422
U moru spama,tebi opraštam...

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
U moru spama,tebi opraštam...
mislim popiću sva mora koliko su smotaneU moru spama,tebi opraštam...![]()
Nije teškoPitam sebe,pitam i vas,zar je teško reći,grešik sam,priznajem,volim,želim,grešim,znam ali...
Ne znam uopste sa kim se ti to nadmudrujesŠta bi,nadje li šta na gerijatriji ili te niko neće ni tamo..![]()
Voliš ili..nisam razumeo.I ja..pa sta cu.
Kaze grijesan jeVoliš ili..nisam razumeo.
Ova naslovna recenicaVoliš ili..nisam razumeo.
Da da,ok,razumem...Kaze grijesan je
Значи она је тај гријех који волиш?Juče sam se ogrešio,gledao njene oči,telo,grudi,molio Boga,oprosti..
Onda je ona pružila ruku,dodirnula me i pogledala u oči,u njenoj ruci je porastao moj ponos,toplina njenog dlana je izazvala buru strasti a onda,usledio je poljubac...
Ja volim svoj greh..![]()
Шта да пали?Jao Boze
Koga moze to da pali![]()
Ako se kaješ,pokušaj ali ako voliš taj greh,čemu pokajanje..pitam to i sebe..Pokusajem se popraviti
Sve u vezi toga,nje,mene je grh i ..volim taj greh,nju,volim sve u vezi toga.Значи она је тај гријех који волиш?
Ma nije veliki grijeh..a nisam ponovila nikad vise.Ako se kaješ,pokušaj ali ako voliš taj greh,čemu pokajanje..pitam to i sebe..![]()
Poštujem,desi se,bitno da te ne boli,ne grize te savest,sve je to ljudsku.Ma nije veliki grijeh..a nisam ponovila nikad vise.
Онда ако није велики можеш о томе детаљније мало.Ma nije veliki grijeh..a nisam ponovila nikad vise.