japageve
Veoma poznat
- Poruka
- 11.381
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Dobro, osuda je mozda krupna rec, ali ne mozes ono sto smatras nekorektnim podrzavati.Ма каква осуда.
Ти ако осуђујеш тиме такође чиниш гријех и нема разлике између тебе и овог ,,грешника".
Данас се сваки осврт етикетира као осуда, као да си ти нека зла особа зато што примећујеш појаве око себе. Толико су људи постали осетљиви, њањави, за све се ухвате и увреде, као по јајима да возиш.Dobro, osuda je mozda krupna rec, ali ne mozes ono sto smatras nekorektnim podrzavati.
Jedino ostaje da cutis.
Ali kad se vec razgovara o tome…
Odatle valjda i taj strah da priznamo svoj greh,da kažemo da živimo sa njim,da ga volimo i da nas on čini srećnim.Данас се сваки осврт етикетира као осуда, као да си ти нека зла особа зато што примећујеш појаве око себе. Толико су људи постали осетљиви, њањави, за све се ухвате и увреде, као по јајима да возиш.
Дошли смо до ситуације да се ствари не смеју назвати правим именом и направили лицемерно друштво. А све под плаштом неке толеранције.
Мени више смета што се на сваку критику дигне нос.Odatle valjda i taj strah da priznamo svoj greh,da kažemo da živimo sa njim,da ga volimo i da nas on čini srećnim.
Svako se nadje merodavan da da mišljenje bez pokrića,bez informacija,podataka a sve pod izgovorom,imam ja pravo na mišljenje ma koliko povredio drugoga,ne osudjujem,mislim.
Zato se i dolazi do toga da postoji ,,prljav veš,, o kome se mora ćutati.
Slažem se,mišljenje je ok,kritika je ok,čak poželjna ali neargumentovana osuda u cilju lečenja ličnih frustracija je zlo.Мени више смета што се на сваку критику дигне нос.
Наравно да свако има мишљење, и треба да га има. И уопште мени не мора да се допадне. Али нећу да завапим као рањена звер јер сам се пронашла у нечијој критици, која осуђује и неке моје особине или поступке. И треба да каже шта мисли, па ћу можда ставити прст на чело, нећу се бранити нападом.
Slažem se,mišljenje je ok,kritika je ok,čak poželjna ali neargumentovana osuda u cilju lečenja ličnih frustracija je zlo.
Baš tako,čemu diskusija ako se plašimo suprotnog stava,mišljenja.Ponoviću,problem je sujeta,licemerje,lične frustracije i uzimanje prava od Boga da sudimo.Ми смо изложени коментарима. Чим нешто напишеш или окачиш слуку мораш очекивати повратну ракцију и бити спреман да ти се не допадне. Нико нас не туче по ушима да пишемо овде.
mrzi me da ga vadim![]()
![]()
sine ladno te nije bilo na forumu jer si bio isposnik u nekoj keliji
i sad ko o cemu cova o postenju ...
znam da si ozbiljan zato mi je jos smesnije koju mantru vrtis od prve strane
"svi smo gresni pisite svoje grehe ne stidite se ja vas razumem jer sam prvi medju jednakima"
koji humor jbt davno se ovako nisam ismejao
p.s. greh je smejanje to je djavolja rabota jel tako![]()
Veci je greh to sto se ne stidis svojih gluposti nego to sto si ih pravio...
Krtolaš, zar ti da mu držiš slovo?sam sebe okajao i sad je cool tip![]()
Krtolaš, zar ti da mu držiš slovo?
Zaboravio si da si se ovde hvalisao kako za jedno veče obidješ "DVE PAROHIJE"?
Samo je razlika od velikog gresnika mozda sto te tvoje "parohijanke" znaju jedna za drugu?
Ili je razlika u tome sto nisi ozenjen pa ne racunas ove parohijanke u nista drugo no ebačice? Ili kako već da ih nazovem...
Tema je...moj greh...
Ne moj,autorov,tvoj greh,tebe koji dodješ na temu,tvoj greh je tema.
Lakše je kamenovati kurvu bez suda
Lakše je spaljivati vešticu bez suda
Lakše je zalepiti etiketu bez suda
nego pogledati se u ogledalo.
Što si tako surova,devojka je otpevala vrhunsku pesmu,podarila nam je a šta je u njenom srcu to ona zna.Koji je taj Marijin greh? To sto lize zenske ***** ili sto lize radikalske *****?
To je takodje osoba koja je bez blama objavila da je neckanje neka vrsta hockanja, tako da daleko joj lepa kucaŠto si tako surova,devojka je otpevala vrhunsku pesmu,podarila nam je a šta je u njenom srcu to ona zna.
Ako je njen greh divim se na njenoj hrabrosti da ga kroz pesmu prizna,nije licemer da se pravi andjeo,bezgrešnica.