jolemisa
Elita
- Poruka
- 22.872
Kada udjem na stranicu Krstarice,pokazuje mi neku gresku.Isto tako i kada se izlogujem,(odjavim).
Ignorisao sam je mnogo puta.Zamara brate.samo ignoriši i nastavi dalje. I ja vidjam istu poruku.
a jel ti se to dešava kad pristupaš forumu na mobilnom ili na računaru?
Na kompu.Telefonom ne idem na net,a na forume nikako.a jel ti se to dešava kad pristupaš forumu na mobilnom ili na računaru?
Ma nije problem Odes na X i prijavis se normalno,ali to mora svaki put,kad god hocu da se izlogujem ili otvorim stranicu Krste.Dosadi bre.Nisam ja stalno na Krsti,posecujem jos neke forume,pa izadji,pa klik,pa udji,pa klik.i meni se to dešava ali samo ponovim opet i prijavim se i sve bude ok
Nemem kolacice,jer svuda ulazim bez problema,samo je ovde u pitanju.Probaj is incognito/private prozora (ctrl+Shift+N) ako se ne pojavljuje obrisi kolacice i cache, ako se i dalje pojavljuje vrv. je u pitanju neka skripta tipa adblocker ili slicno
Imao sam isti problem, i ovo mi je pomoglo.Probaj is incognito/private prozora (ctrl+Shift+N) ako se ne pojavljuje obrisi kolacice i cache, ako se i dalje pojavljuje vrv. je u pitanju neka skripta tipa adblocker ili slicno
Probaj jos jednom, ne kosta te nista, ne znam koji browser koristis, ako je Chrome klik na 3 vertikalne tackice u gornjem desnom uglu - settings - Privacy and security - Clear browsing data- Advanced - stikliraj Cookies and other site data i Site settings i obavezno Time range stavi na All time, zatim klik na Clear dataNemem kolacice,jer svuda ulazim bez problema,samo je ovde u pitanju.
Koristim Mozillu i imam CCleaner,nema kolacica.Plus mi je aktivan AddBlock.Znam za sve to,ali nema nista.Evo sada kada sam usao ne pojavljuje se.Videcukada se izlogujem.Vidis da prijavljuju i drugi,nije do mene.Nije to nesto,ali kada vise puta ulazis i izlazis,dosadi.Probaj jos jednom, ne kosta te nista, ne znam koji browser koristis, ako je Chrome klik na 3 vertikalne tackice u gornjem desnom uglu - settings - Privacy and security - Clear browsing data- Advanced - stikliraj Cookies and other site data i Site settings i obavezno Time range stavi na All time, zatim klik na Clear data
To je problem sa cookijima...Kada udjem na stranicu Krstarice,pokazuje mi neku gresku.Isto tako i kada se izlogujem,(odjavim).
Zasto nema na drugim forumima,a isti pretrazivac koristim?Plus ocisceno sve,nema nista.To je problem sa cookijima...
Mozhda ne treba da chistish cookije? Deshava se i meni, ali retko, obichno na telefonu ili kada ne posetim forum neko vreme, verovatnoZasto nema na drugim forumima,a isti pretrazivac koristim?Plus ocisceno sve,nema nista.
Ја сам овај проблем већ постављао како питање и ништа. Газда форума ћути а одговори које каче разни форумаши нису решење, посебно савети, поново кликни....Kada udjem na stranicu Krstarice,pokazuje mi neku gresku.Isto tako i kada se izlogujem,(odjavim).