Greska prilikom ucitavanja strane

jolemisa

Elita
Poruka
22.887
Screenshot_1.png

BLANKED

Elita
Poruka
20.452
Nemem kolacice,jer svuda ulazim bez problema,samo je ovde u pitanju.
Probaj jos jednom, ne kosta te nista, ne znam koji browser koristis, ako je Chrome klik na 3 vertikalne tackice u gornjem desnom uglu - settings - Privacy and security - Clear browsing data- Advanced - stikliraj Cookies and other site data i Site settings i obavezno Time range stavi na All time, zatim klik na Clear data

jolemisa

Elita
Poruka
22.887
Probaj jos jednom, ne kosta te nista, ne znam koji browser koristis, ako je Chrome klik na 3 vertikalne tackice u gornjem desnom uglu - settings - Privacy and security - Clear browsing data- Advanced - stikliraj Cookies and other site data i Site settings i obavezno Time range stavi na All time, zatim klik na Clear data
Koristim Mozillu i imam CCleaner,nema kolacica.Plus mi je aktivan AddBlock.Znam za sve to,ali nema nista.Evo sada kada sam usao ne pojavljuje se.Videcukada se izlogujem.Vidis da prijavljuju i drugi,nije do mene.Nije to nesto,ali kada vise puta ulazis i izlazis,dosadi.

zx16

Elita
Poruka
17.626
Kada udjem na stranicu Krstarice,pokazuje mi neku gresku.Isto tako i kada se izlogujem,(odjavim).
Ја сам овај проблем већ постављао како питање и ништа. Газда форума ћути а одговори које каче разни форумаши нису решење, посебно савети, поново кликни....
Очигледно је системска грешка јер се дешава и на телефону и на рачунару.