Klinac.Horor.Yebote,ja mislio piloti mogu i treba da budu likovi od nekih 40 godina u fulu fizicki i psihicki,a ne klinac koji jos nece da se katapultira.Ajaaaoj....
Pomesao si, pilot i jeste imao skoro 50 god.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Klinac.Horor.Yebote,ja mislio piloti mogu i treba da budu likovi od nekih 40 godina u fulu fizicki i psihicki,a ne klinac koji jos nece da se katapultira.Ajaaaoj....
Ko ovde ne "konta" je vrlo diskutabilno.
Ako je on jedan od najboljih, a pravi početničke greške prilikom manevra avionom - kakvi li su tek oni koji nisu u tim "najboljim" ?
Nije koristio katapult ! Najbolji pilot ! Tuga !
Za jednu avijaciju nije dobro ako joj chesto padaju avioni, ili ne valja tehnika ili piloti. Recimo i da verujemo zvanichnoj istrazi(da se ne zameramo Rusima), uzrok pada je strashno mali boj chasova naleta pilota. To je strashno. Ne bi da spamujem ali u ruskom vazduhoplovstvu je identichna situacija shto se videlo kad je poginuo Tkachenko. Kako to objashnjavash i da li josh uvek mislish da su ruski piloti bolji od americhkih?
Ma imamo mi li mi pilote koji nisu "elitni" ?
A titulu viteza je stekao (pošto nije leteo u MIG-u 29) , leteći u Galebu i snimajući za potrebe grada - bespravno podignute objekte (divlju gradnju).
Batalite glupo hvaljenje i opravdavanje nečeg što zaslužuje samo kritiku !
To je slika i prilika ruske avijacije
Ko ovde ne "konta" je vrlo diskutabilno.
Ako je on jedan od najboljih, a pravi početničke greške prilikom manevra avionom - kakvi li su tek oni koji nisu u tim "najboljim" ?
Nije koristio katapult ! Najbolji pilot ! Tuga !
ruski vrhunski piloti imaju veci broj naleta nego iko na svetu.
u ovom slucaju pilot je imao solidan broj naleta...
pilot je pilot,nema bolji i gori,svi su oni ljudi,svi oni grese...
Cudna konstatacija.Da je nisi mozda prepisao negde sa interneta?
A pa naravno ; sad se setih.Pa to isto je doslovce rek'o i neki Truman pedes' i neke.I onda poslao svoje pilotcice da biu kosooke.I onda rujkama dodijalo da gledaju nedoucene pirinashe za mlaznom makinom i seli licno u kokpit.
Kakvo je tu samaranje palo , svi krajnici su jenkima popadali.
Ovaj se momak posebno istakao
He commanded the 196th IAP, 324th IAD, and he obtained 23 kills
Mis'im ovo su dokazani istorijski fakti,vlazne fantazije nisu moj fah,to zadovoljstvo prepustam usplahiranim zauzdanim onanistima.
nije ovaj novinarski clanak nesto bas tacan,koliko ja znam on je imao nesto malo manje od 1000 sati naleta na mig-29.
kada avion leti na toj visini i na ''noz'' pitanje je kako bi se zavrsilo katapultranje,tu sigurno pomaze najbolje sediste za katapultiranje tog vremena,koje je u mig-29, ali opet ako je ugao veliki,pilot se katapultira u zemlju.
Bojim se da je i ovo tvoje mišljenje neosnovano ili samo zasnovano na nekom vidu patriotizma...Svi nashi i ruski piloti su elitni po talentu, kad bi proshli zapadnu obuku bili bi zaista najbolji piloti na svetu. Medjutim sem talenta potrebna je i vezhba.
Rusi u proseku lete 65 sati a Zapadni bar 120.
Da li se slazhesh da u odnosu na broj chasova letenja, Rusima i nama se to deshava mnogo cheshce?
P.S. Yebote ja tebe pitam da mi potvrdish kao da si neki ekspert. Chitao si malo literature i sajtova za koje sam kazhesh da nishta nisi razumeo.
Bojim se da je i ovo tvoje mišljenje neosnovano ili samo zasnovano na nekom vidu patriotizma...
"Elitni po talentu" su po defaultu - svi piloti, u svim zemljama...
Da li se to moglo izvoditi na vecoj visini, onda bi pilot imao vece shanse za sve?
Da li se to moglo izvoditi na vecoj visini, onda bi pilot imao vece shanse za sve?
Обично се аеро-митинзи раде на 10.000м и више јер тада публика најбоље види!!!
[/B]
Митинг се ради за оног на земљи, за посматрача, за публику и јавност и представља израз спремности и обучености пилота, као и степен технолошког нивоа једне војске!!! Што би се жаргонски рекло ПУФТАЊЕ!!!
Неко рече "лак маневар"!!!
Континуирани хоризонтални заокрет нагиба 90[SUP]о[/SUP] - ТЕОРЕТСКИ НИЈЕ МОГУЋЕ ИЗВЕСТИ!!!
Толико о тежини тј. "лакоћи" маневра!!!
[B]ПИЛОТИ НЕ УМИРУ-ОНИ СЕ САМО НЕ ВРАЋАЈУ!!!
[/B]
Lepo receno.Dal bi ti to rekao njegovoj porodici.....
statistika je cudna stvar. prosecno se u USAF leti oko 100-130sati godisnje, i svi piloti su na tom nivou,posebno zahvaljujuci ratnim dejstvima koje sprovode u afganistanu (tu napucavaju prosek) i ostalim ratovima (irak...itd)
kod rusa stvari stoje drugcije,oni koji su vrhunski piloti,oni imaju i preko 200 sati naleta,i cine elitu,ostali oko 50-60.
ako se gleda statisticki, USAF vazi za ratnu avijaciju sa najvise udesa,to se racuna brojem aparata i sati naleta,sa brojem nesreca. IAF spada u najbolje.
mig-29 je napravljeno oko 1700 , lete u 30 ratnih vazduhoplovstava, i do sada ja ne znam za slucaj da je neki pao usled tehnickog kvara. to se ne moze reci ni za jednu letelicu americkog ratnog vazduhoplovstva, svi su padali zbog kvarova, od f-16,f-15 pa sve do b-2 i f-22.
onda ne bi ni pao, samo bi izgubio na visini, ali kada izgubis na visini a nalazis se tik iznad zemlje,onda udaris u zemlju, jel sad jasnije ?
Kakav odgovor....
Skoro sam cuo kako macka ima inteligenciju ravnu dvogodisnjem detetu i da raspoznaje 250 reci.
Ja se kladim da ovaj moj macor nikada u zivotu nije video avion,al' mogu se kladim da bih sa njim vodio smisleniju diskusiju.
Mis'im ono,fond reci vam je ist, al' te sije u sivoj masi.
To shto Ameri lete u ratnim uslovima je prednost a ne mana, imaju RATNO iskustvo.
200 sati naleta mozhda imaju samo Vitezovi, Strizhi i Sokoli shto je 15-20 pilota. Poshto je prosek 65, onda znachi da ostali imaju 50. USAF se mnogo lupaju, ali josh mnogo vishe lete. Kad Tex izadje iz bolnice objasnice ti da je bolje imati 100 udesa na 1000 sati naleta nego 10 udesa na 10 sati naleta. Ne znam shta je IAF, da li italijansko ili indijsko, moguce da su sigurnije od Amera, ali Rusi spadaju u najgora vazduhoplovstva bash kao i mi u odnosu na broj naleta. Verujem da Ameri zbog tehnichkih kvarova, ali to je zbog masovne proizvodnje kakvu Rusi nikad nisu imali(rachunajuci chetvrtu generaciju). Evo ove godine Rusi su izgubili 2 Su-24, jedan Su-35BM i 2 Su-27, 1 MIG-29(samo shto ja znam). Koliko su Ameri izgubili? Ako je potrebno dacu linkove.
ovo sam morao da prijavim. To shto ti necesh da prihvatish da su Rusi bedni jer ih volish nece uchiniti njih bogatim. Niti ce popraviti stanje u njihovom vazduhoplovstvu. Ja ih volim vishe od tebe ali PRIHVATAM REALNOST. To nisu moji stavovi vec chinjenice.
Митинг се ради за оног на земљи, за посматрача, за публику и јавност и представља израз спремности и обучености пилота, као и степен технолошког нивоа једне војске!!! Што би се жаргонски рекло ПУФТАЊЕ!!!
Неко рече "лак маневар"!!!
Континуирани хоризонтални заокрет нагиба 90[SUP]о[/SUP] - ТЕОРЕТСКИ НИЈЕ МОГУЋЕ ИЗВЕСТИ!!!
Толико о тежини тј. "лакоћи" маневра!!!
ПИЛОТИ НЕ УМИРУ-ОНИ СЕ САМО НЕ ВРАЋАЈУ!!!
Ti atakuješ na moj IQ !Vidi ako dve zemlje sa istim brojem stanovnika, jedna ima 1000 pilota a druga 20, naravno da ova sa 20 pilota ima u proseku bolje pilote jer su birani najsposobniji dok ova sa 1000 je morala pushtati i osrednje jer nema 1000 elitnih pilota s obzirom da ima isti broj stanovnika kao ova prva.