Grenel poručio Vučiču da se okrene "američkom putu", Joveva mu odgovorila: Uzmite njega i njegovu korumpiranu vladu

Molim vas, uzmite njega, njegovu korumpiranu vladu i batinaše koji trenutno prebijaju obične građane. Bili bi savršen par. Bio bi odličan savetnik za spinovanje Trampovih bizarnih priča, a njegovi poslušnici bi se bez problema uklopili u poslove u ICE-u."

VIDEO Vučić pokazao hotelsku sobu u Švicarskoj. "Švicarska skromnost, Ikea stil"

GLE SELJE SLIKA SOBU😂😂

Video sam to jutros.
The Office Smile GIF

Вучић мора да се окане власти и да му судимо, да га сачувамо од мафије, како би могао да пева.

А Гренел је можда и у праву, али можда је и ризично мешати се у сукоб великих, јер зависимо доста од ЕУ.

U odbacivanju onoga sto ne funkcionise , podrzi promenu globalne politike ,stvaranju interesnih zona, promene od internacionalog intervencioizma ka klasicnim drzavnim interesima, od globalne ekonomije ka deglobalizaciji, Predsenik mora da se odrekne dosadasnej politike evrointgracije i promeni model razvoja.

Bravo Joveva, korumpirani se idealno slažu.

Naravno da treba da idemo putem sa EU u ovom slučaju, ne smemo se stavljati an stranu onog ko ne poštuje međunarodne zakone, bez obzira na našu istoriju. ali Vučić nije pravi čovek za to, on je iz Trampovog obora po strukturi svoje politike i korumpiranosti, treba nam neko normalan i čovek zakona i demokratije da zajedno sa evropskim partnerima i komšijama pravimo bolju i jaču EU. Mi smo tu geografski i to bi bio idealan okvir za nas.

Naravno da treba da idemo putem sa EU u ovom slučaju, ne smemo se stavljati an stranu onog ko ne poštuje međunarodne zakone, bez obzira na našu istoriju. ali Vučić nije pravi čovek za to, on je iz Trampovog obora po strukturi svoje politike i korumpiranosti, treba nam neko normalan i čovek zakona i demokratije da zajedno sa evropskim partnerima i komšijama pravimo bolju i jaču EU. Mi smo tu geografski i to bi bio idealan okvir za nas.

A EU ih postuje kad je u pitanju KiM? :D

јел не треба да се пита народ (референдум)?

Back