Pročitao linAk br.1,dalje neću.
Graham Hancock je David Icke u softcore verziji.
Mojo mišljenje. Skromno.
Što se tiče adenina,citozina,timina i zaboravih četvrto ime...
Oprostite,davno sam bio osnovac.
Ali poenta dame koja traži Pizara je jasna. Previše nas na ovom forumu LUPA.
I to ko Maksim po dviziji. Ja sam sigurno više načitan( i razumijem i kritikujem svoje
štivo nasušno) nego 90 odsto učesnika foruma.
Pa mogu da kažem da je Henkok lažnjak.
Po mom mišljenju,ne kažem da sam u pravu ili da više znam od drugih.
Ali meni ne treba google da shvatim da je lik angažovao NAJMANJE dva profića da mu upakuju teorije,poluistine i fabrikate u knjigu.
No,dobra je za dosadu. Tragači za istinom, da ne dužim, obično umru nepoznati, poslije
par decenija u pećinama ili pustinjama.
Guanin je četvrto ime. Ja nisam baš tako davno bila studenAt

Ne, nisam htela da kažem da bilo ko lupa. Niti da treba neko extra obrazovanje da bi čovek rekao svoje mišljenje na forumu ili bilo gde drugo. I da stoji iza svojih reči.
Ali da ja sad počnem da pričam o astofizici, i da ubedjujem sve u moje mišljenje, a g. Stivenu Hokingu samo ime znam... Pa onaj ko je tri rečenice o astrofizici pročitao, na prvu bi me provalio da ponavljam pročitani obrazac. Obrazac naučen napamet. A o suštini pojma nemam. Što mi ne smeta da svoje teze podupirem i dokazujem time!!!
Ne, smatram da to ne treba tako. Svako može da diskutuje o vanzemaljcima, jer su u domenu pretpostavki. Ali, ako se upustiš u nešto stručno, pogotovo da bi dokazao nekome svoj stav - pa moraš da vladaš materijom. Bar na nekom osnovnom nivou.
Zato ja skidam kapu Oziju. Bar za taj aspekat. Filozofiju pojma nemam. On vlada materijom. ( ruku na srce, malo time i dosadjuje ) I zamisli sad da ja, ovakav laik kakva jesam, krenem da podupirem svoje vidjenje filozofijom. "Matirao" bi me u dva poteza!!!
Zato se pametan čovek drži onoga što zna, a ne priča napamet stvari o kojima je nekada negde čuo.
Forum jeste neobavezna razbibriga, barem za mene, ali je ipak i javno mesto. A na javnom mestu se treba znati ponašati.