Demister
Domaćin
- Poruka
- 3.290
Svi koji su citali neko delo Grejema Henkoka neka napisu svoje misljenje... 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Po meni veoma zanimljive knjige sa brdom argumenata,a molim te koja nauka je rekla svoja.Ta zvanicna nauka nema veze sa naukom,to je sve samo ne nauka.Nauka koja ne dozvoljava da iko ista kaze sto se kosi sa njihovim poimanjem,danasnja nauka je nesto kao inkvizicija u srednjem vijeku samo malo gora.Prosto mi se gade sa svojim svetim kravama nauke i sa mnostvom ovaca koje ih slijepo slijede,
tesko da je nauka rekla svoje. Ta zvanicna nauka je nesto kao inkvizicija u srednjem veku.Obicni lovac na slavu i pare. nauka je rekla svoje.
uostalom ako trazite dokaze o tome da su vanzemaljci od davnina posecivali Zemlju procitajte HRONIKE AKAKORA - NAJSTARIJEG PLEMENA BELIH INDIJANACA IZ AMAZONA, UGA MONGULALA, O VANZEMALJSKOM POREKLU NJIHOVIH 'PRAOTACA' ISTORIJA JUŽNE AMERIKE OD PREKO 12.000 GODINA
Ovo oko vanzemaljaca mi je malo previse,
Naucnici izjave da ljudski DNK ima alien DNK i da su nam preci bili druga bica...
Scientists find Extraterrestrial genes in Human DNA
http://www.agoracosmopolitan.com/home/Frontpage/2007/01/08/01288.html
Cime li su dokazali teoriju da je covek nastao od majmuna? Od jednom su svi nastali od majmuna i to na svim kontinentima, smesno. Logicnije je da je covek nastao od vanzemaljaca nego od majmuna. To samo majmuni tvrde da je covek nastao od majmuna![]()
Naucnici izjave da ljudski DNK ima alien DNK i da su nam preci bili druga bica...
A to neko negdje ima uzorak alien DNK pa ga poredi s zemaljskim? I oni koji sve kriju i zataškavaju, sve drže pod kontrolom, dozvoljavaju da nešto takvo procuri na internet.
I to samo na osnovu 1% strukture DNK. Znate li vi uopšte o čemu pričate kada kažete DNK? Ili samo znate za taj pojam koji danas mnogi koriste,
I ja znam karate, boks, džiju-džicu, kung-fu i još desetak opasnih reči.
A to neko negdje ima uzorak alien DNK pa ga poredi s zemaljskim? I oni koji sve kriju i zataškavaju, sve drže pod kontrolom, dozvoljavaju da nešto takvo procuri na internet.
I to samo na osnovu 1% strukture DNK. Znate li vi uopšte o čemu pričate kada kažete DNK? Ili samo znate za taj pojam koji danas mnogi koriste,
I ja znam karate, boks, džiju-džicu, kung-fu i još desetak opasnih reči.
kako je to isprana fora............![]()
To sam i ja naveo, taj 1%... Kao sto kazem, msm da covek ima veliki problem sa tim sto je najsuperiornije bice, pa uvek trazi nekog iznad...
P.S. Ja stvarno znam brazilski dziu dzicu![]()
I, s čim je upoređen taj 1% ljudskog DNK?