proka
Legenda
- Poruka
- 57.098
procitaj ceo clanak sam iz sutrasnjeg blic-a
dao sam na kraju link
a bilo je sad i na vestima na tv-u..........
dao sam na kraju link
a bilo je sad i na vestima na tv-u..........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.......Proko vidi ja sam Crnogorac ali sam uz Srbiju ceo zivot pa zato nemoj biti pesimista budi optimista ne veruj novinama veruj samom sebi tj veruj TV i Rusima !!!
restrikcije struje su krenule, telep drugi put bez struje po pola sata, a jednu fazu nemamo puna dva sata !!!

ja kod kuce gasa nemam....pa mi bas nista ne znaci jel neko sa druge strane cevi prdnuo u nju ili ne....ali ako su barem malo poceli da greju po toplanama koje uopste nisu radile....svaka cast...bar nesto....
naravno...ko *ebe nas okolo sto nemamo gasa.....neka pocrkamo![]()

...ja sam svo vreme imala struju.![]()

ako ti treba ja pred kućom imam izbačen okvir jednog kreveta,neke veeeeeeeeeeeeeeelike šper ploče,delove fioka i tako,sve drvo,samo treba da se raskomada..pa izvoli...

U Pezosu jutros mlaki radijatori... Ali i dalje je daleko od toplog![]()

....i jos niko nije odneo?
ma salim se ja,hvala ti![]()
za nas gas stize najranije nocas.....a realno sutra, dok se ne napune cevi i postigne pritisak..........na tv se hvale kako je ""odluceno"" da gas prvo dobije vojvodina...gluposti...pa gas dolazi iz madjarske, kako misle da napune cevi u jagodini ako su vojvodjanske prazne ??? hahhahahh
Beocin jos nije dobio gas tj grejanje ima verovatno jos sela i gradova koji nisu dobili gas

za nas gas stize najranije nocas.....a realno sutra, dok se ne napune cevi i postigne pritisak..........na tv se hvale kako je ""odluceno"" da gas prvo dobije vojvodina...gluposti...pa gas dolazi iz madjarske, kako misle da napune cevi u jagodini ako su vojvodjanske prazne ??? hahhahahh

iznajmljujem LADU za grejanje, 1sat 20eura , garantovano 30 stepeni![]()

Nije istina,Gas je krenuo ka Evrpoti potvrdilu su Tadic,Bajatovic