Grejanje u Novom Sadu

...... bilo kome ..... samo neka puste ..... a mi cemo ici u goste, kod onih koji imaju grejanje!

Uh, jos 20-ak minuta do pustanja gasa!!!!!!

hahahah
pa ako ga i puste, nece biti u 16.00 jer mi smo kad su rusi zavrnuli cevi, ispraznili svoje cevi......... ko zna koliko stotina hiljada kubika treba da se cevi opet napune pa da se dostigne koliki toliki pritisk da pocuri i do nas ....
pa sad sami vidite, ako su toplane radile skoro ceo dan na gasu zatecenom u cevima, isto toliko ce vremena trebati i da se cevi opet napune?

hahahah
pa ako ga i puste, nece biti u 16.00 jer mi smo kad su rusi zavrnuli cevi, ispraznili svoje cevi......... ko zna koliko stotina hiljada kubika treba da se cevi opet napune pa da se dostigne koliki toliki pritisk da pocuri i do nas ....
pa sad sami vidite, ako su toplane radile skoro ceo dan na gasu zatecenom u cevima, isto toliko ce vremena trebati i da se cevi opet napune?

36 sati za potpunu normalizaciju... Ali je ova isporuka komšija dragocena... Mogli su i da odbiju.... Hvala im!

Bar tako kažu...

Poslednja izmena:
И

"Неприхватљиво је да учесници (у спору) не испуњавају своје обавезе из уговора. Тражићемо од ЕУ да предузме одлучну акцију против Кијева и Москве", истакао је Ђурчањи и додао да ће исту поруку упутити на данашњем састанку Вишеградске четворке у Братислави.

.

već čujem da se rusi tresu.........kažu nestašica vodke z:mrgreen:

na telepu je bila nestala struja, skoro pola sata, sad je dosla ....'pocelo je pocelo.......
svi su presli nastruju i neminovno je da ce biti iskakanja osiguraca po trafo stanicama zbog povecane potrosnje.........................

Nemci dodaju još 3mil m3 gasa...

Samo mi je tajming objavljivanja, i način na koji je to izvedeno, odnosno, ko je objavio lepu vest, krajnje simptomatičan, kao, poslednja vest, negde sredinom dnevnika... z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:

Ali dobro, bitno da ga ima... Još samo da nam isporuče ruskinje .... z:mrgreen:

zasada krecu samo toplane i to na ""pola gasa"" a gradjanstvo najranije sutra noc- prekosutra dan /i to sukcesivno, ko je blizi magistralnom vodu i sl.. ostali cekanje/
sam igor pavlicic je rekao da treba oko 72 sata da mreza bude puna i da krene gas i ka gradjanstvu !!!!!!

Svet
Zapeli pregovori Rusije, Ukrajine i EU
Gas ipak ne kreće ka Evropi
Autor: Beta - Tanjug | Foto:Reuters | 08.01.2009. - 19:41 izmena 21:37 .

Kako je saopštio evropski komesar za energetiku Andres Pibalgs ruski "Gasprom" se nije složio sa planom EU o posmatračima, zahtevajući da pored evropskih u Ukrajinu budu upućeni i stručnjaci iz Rusije. Prema Pibalgsovim rečima, to nije novi zahtev, Evropska komisija je već znala za takav stav, a rešavanje tog pitanja će biti ostavljeno sukobljenim stranama.
"Ja sam pokušao da uverim rusku stranu da će posmatrači Evropske komisije biti objektivni, ali oni od početka insistiraju na učešću ruskih posmatrača", rekao je evropski komesar.
On je istakao da lično nema ništa protiv učešća ruskih posmatrača, ali da je na Ukrajini kao suverenoj državi da o tome odluči.

http://www.blic.rs/svet.php?id=73331

nije proko smesno,stvarno je GAS krenuo ka Srbiji tj Kao EVROPI,siri se price i da Madjari i Nemci da su prekinuli isporuku gasa a nije tacno,tacno je da je vec gas u nekim delovima Srbije vec stigao,u toku noci stize i u ostalim selima i gradovima Srbije

Back