Greek

apocalypse_iki

Aktivan član
Poruka
1.497
Ne znam da li se kod nas negde prikazuje ova serija (verovatno ne :( ). Ja sam je gledala preko neta, i odusevila sam se. Zanima me je li jos neko cuo za nju, odgledao, kakvi su utisci?
Radi se o grupi studenata na Cyprus Rhodes University, njihovim zivotima i odnosima. Humoristicna je, a likovi su jako simpaticni...

Ja pratim :)
Kul serija sa dosta simpa likova...cak mislim da je ovo jedna od onih serija gde iako ima kao 'negativnih' likova, sve ih nekako volis pa cak i one koji su kao losi opet su dragi.
Prica je ok...jeste da nekad ima trashy-teen-comedy momenata al' meni prija. Opusta :)

Ae za ove sto ne znaju neka fotka ekipe:

f_gm_cf81842.jpg

Hehe, bas cool sto si se setio da ubacis slicice. Uh, sedmicama sam cekala da se pojavi III sezona, tako da sam je odgledala odmah cim je postavljena na sajt :D Inace, ja sam definitivno zaljubljena u Cappie-ja, njegov lik mi je tako harizmatican... :D

onako,moze da prodje,serija koja se gleda kad nemas sto drugo gledat,gluma ocajna,i sama ta ideja bratstvo/sestrinstvo mi se gadi,sa momcima koji mogu popit 50 litara zestine i piva i stoje lagano na noge,i mogu klepit bilo koju curu i curama koje su toliko razmazene i glupe da ti dodje da im pokidas glave,ali opet mlada je ekipa,zurke,zajebancija,bla,bla,pa se i moze gledat.sve u svemu 5/10.eto tako.

Ja odgledala prvu sezonu
Što se tiče druge, ne mogu da se nateram ni da krenem da je gledam
U svakom slučaju, limunada, kad nemaš šta pametnije da gledaš, ti pustiš ovo. Nije retardirana kao prosečne američke teen komedije, ali u principu, i može da prođe.

hehe...pa dobro stoji da je gluma diskutabilna i da je prica slaba al' ja od iste i nisam ocekivao vise
pa serija bas zato opusta, covek odmori malo mozak i nasmeje se na neku smesnu foru :)

Ja moram da priznam, ja baš volim seriju, ništa joj ne fali.
Jeste malo teen c*ap, ali je dobro, j*g...
Oduševila sam se drugom sezonom, ne mogu da dočekam sledeću.

Ja moram da priznam, ja baš volim seriju, ništa joj ne fali.
Jeste malo teen c*ap, ali je dobro, j*g...
Oduševila sam se drugom sezonom, ne mogu da dočekam sledeću.

ja tek gledam prvu sezonu,i svidja mi se :) ovo je prva serija u kojoj nema ni jedan lik mi skace po zvicima(u lostu 90% bih izbacio iz serije)

ja tek gledam prvu sezonu,i svidja mi se :) ovo je prva serija u kojoj nema ni jedan lik mi skace po zvicima(u lostu 90% bih izbacio iz serije)
jes,stvarno je uzasna glumacka ekipa u lostu :mrgreen: svi su promasili profesiju :dash:
pobogu,kako mozes uopste da pomislis da poredis jedno remek-djelo (lost) sa prosjecnom limunadom od serije dje skoro niko ne zna da glumi,ili su im to tek prve uloge???daj ne zezaj.

jes,stvarno je uzasna glumacka ekipa u lostu :mrgreen: svi su promasili profesiju :dash:
pobogu,kako mozes uopste da pomislis da poredis jedno remek-djelo (lost) sa prosjecnom limunadom od serije dje skoro niko ne zna da glumi,ili su im to tek prve uloge???daj ne zezaj.

Remek delo? Lost je cisto pišanje po skriptama i sakupljanje onog sto ostane u takozvanu "pricu",ali u pravu si,ne mogu da se porede,lost je samo dobar pokusaj za seriju ;)

Poslednja izmena:
Remek delo? Lost je cisto pišanje po skriptama i sakupljanje onog sto ostane u takozvanu "pricu",ali u pravu si,ne mogu da se porede,lost je samo dobar pokusaj za seriju ;)
a izvini tek sam sad vidjeo ovo 987...case closed. :mrgreen: :whistling:
btw,lost fan baza,'malobrojne' nagrade u svim kategorijama,ti isti glumci koji 'nemaju' veze su 'malo' puta bili nagradjeni,milioni foruma sirom svijeta posveceni seriji,najskidanija serija sa neta,etc...bas idu u prilog tvom remek-djelu od posta.
ja se izvinjavam sto fulam temu,ali me nervira kad neko bez ikakvog argumenta pise svakave gluposti po forumu.PoZz...

a izvini tek sam sad vidjeo ovo 987...case closed. :mrgreen: :whistling:
btw,lost fan baza,'malobrojne' nagrade u svim kategorijama,ti isti glumci koji 'nemaju' veze su 'malo' puta bili nagradjeni,milioni foruma sirom svijeta posveceni seriji,najskidanija serija sa neta,etc...bas idu u prilog tvom remek-djelu od posta.
ja se izvinjavam sto fulam temu,ali me nervira kad neko bez ikakvog argumenta pise svakave gluposti po forumu.PoZz...

to 987 znaci da za razliku od tebe meni ne trebaju naocare prilikom gledanja serije ;) a i ne cudi me sto iznosis taj argument jer je lost ionako samo za matore babe :P

ima ova serija na fox life-u... onako... nije losa :)
mislim da su poceli opet prvu sezonu da prikazuju... mislim da ima svakog radnog dana u 11... ali nisam sigurna xD

Back