Grčka u štrajku, haos na ulicama Atine

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
Omladina koja učestvuje na demonstrativnom maršu kroz Atinu gađala je kamenicama policijske snage koje su odgovorile ispaljujući suzavac i šok-bombe.
150383_atina-strajk_f.jpg

Grčka je danas u štrajku​

Još uvek nema izveštaja o povređenima ili uhapšenima posle sukoba tokom marša kroz Atinu u okviru 24-časovnog generalnog štrajka zbog najave Vlade da će uvesti nove mere štednje.

Godinu dana pošto je dobila 110 milijardi evra u zajmovima za spasavanje pod
uslovom da radikalno izmeni svoju privredu.

Grčka je i dalje u recesiji i mali su izgledi da će ponovo stati na noge pre 2013. godine, kada istekne tekući program izvlačenja Atine iz duboke dužničke krize.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/136413/Grcka-u-strajku-haos-na-ulicama-Atine-

Што вели просрпска омладина, кад ће Ехит?
Слет ''И ја волем еуропу'' са перформансима младих за људска права?
Парада поноса?
Можда нека рејв журеза у храму са све холограмима управника?
:think:

Што вели просрпска омладина, кад ће Ехит?
Слет ''И ја волем еуропу'' са перформансима младих за људска права?
Парада поноса?
Можда нека рејв журеза у храму са све холограмима управника?
:think:

Мени ту ништа није јасно. Како то да у тој ЕУ Грчка БУДЕ У ТОЛИКОЈ БУЛИ... стварно не разумем - и никако да се искобељају... и осим ње(православне) у великим проблемима су и Бугарска(православна), Румунија(православна), Македонија(православна) - а ове друге римокатоличке НИСУ у проблему: Пољска, Мађарска, Словенија, Чешка...:cool:

А Грци су вредни, прихватили су све ЕУ "вредности"...:dash::dash::dash:

Svaka čast ovim Grcima !
Jesu li to oni hrabriji od Srba ?
Jesu li složniji ?
Ili im je kraći fitilj ?
Ili više poštuju sebe i svoja prava ?
Ili će se energično suprotstaviti na pokušaj krađe ?
Pa,neka je lopov i sama Vlada Grčke !

Mi,Srbi,dignemo se jednom-dvaput u veku,
baš,ono,kad nastupi totalna propast !
A,dotle stojimo,k'o ovce na šišanju....
A,ovi "čobani" - deru li deru.....
Grci su za nas pojam !
BRAVO,BRAĆO PRAVOSLAVNA......BRAVO !

Svaka čast ovim Grcima !
Jesu li to oni hrabriji od Srba ?
Jesu li složniji ?
Ili im je kraći fitilj ?
Ili više poštuju sebe i svoja prava ?
Ili će se energično suprotstaviti na pokušaj krađe ?
Pa,neka je lopov i sama Vlada Grčke !

Mi,Srbi,dignemo se jednom-dvaput u veku,
baš,ono,kad nastupi totalna propast !
A,dotle stojimo,k'o ovce na šišanju....
A,ovi "čobani" - deru li deru.....
Grci su za nas pojam !
BRAVO,BRAĆO PRAVOSLAVNA......BRAVO !

Везе ти анархисти са православљем немају.

Ја мислим да сви штрајкови, протести, демонстрације, па и ова дешавања у Грчкој нису спонтане. Убеђен сам да су они смишљени и планирани од неких политичких кругова који чак и не морају обавезно бити у Грчкој. Неки политички центри помоћу оваквих штрајкова постижу неке своје политичке циљеве, који обично немају везе са оним што се тражи у штрајку. Нпр. штрајкачи траже веће плате, настану немири и понеки инцидент, и аутоматски ситуација у држави је дестабилизована. Е, ово дестабилизована је циљ, а никако веће плате, нити нека права штрајкача, која се истичу на транспарентима.

А ко их организује је већ мало теже докучити. Уосталом кад би се знало ко их и зашто организује, не би ни били успешни. Кад кажем успешни мислим на скривени циљ а не на онај јавно прокламовани.
Зато ја кажем да у политици никад није онако како изгледа на први, а врло често и на други, па и трећи поглед.

Svaka cast Grcima :worth:

dzaba im posao, usli su u zamku zvanu evro i sad im nema spasa. ekonomija koja ima maumutski javni dug ima samo jednu opciju - devalvacija. s obzirom da je njihov dug u evrima, chak i da se vrate na drahmu i devalviraju je nacice se u jos vecig gofnima, posto je kao sto rekoh dug u evrima, strancima.

njihova jedina nada je da evro crkne, i nije da nema sanse.

Back