RКЕКОКЕ
Aktivan član
- Poruka
- 1.082
ma kakvi skopljanci, to nije nacija, siptarske drolje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kalasi i Hunzi poticu od vojske Aleksandra Makedonskog, koja je ratovala na podrucju danasnjeg Pakistana.
I Indijanci i Eskimi, i Aboridžini, i cela Afrika...sve je to nekada bilo SKOPLJE !
ma kakvi skopljanci, to nije nacija, siptarske drolje
Grci su ležali na ulicam Soluna i svojim telima sprečili američke tenkove da preko Skoplja dođu na našu granicu. Onda su morali helikopterima da prenose te iste tenkove, a Skopljanci su ih dočekali sa oduševljenjem, kao Zagrepčani nemačku vojsku 41-ve.
To je jedina istina, i samo jedan od hiljadu razloga zašto je 99% Srba na strani Grčke u sporu sa Skopljancima....
I potpuno je zlonamerna tvrdnja da nas Grci vole samo leti. Ja živim ovde i zimi, i ne plaćam gradski prevoz i imam u svim radnjama popust, i mogu da platim stan kad ja hoću...samo zato što sam Srpkinja.
Ni slucajno nije istina i da smo u tolikom procentu na strani Grcke u ovom njihovom maratonskom sporu, jer da jesmo ne bi mi Makedoniju priznali pod njihovim ustavnim imenom, i to priznanje naziva nismo povukli cak ni kada su oni onako licemerno priznali Kosovo.
Ovde se govori o NARODU, a ne o đubrovskim političarima. Nije narod priznao Skoplje pod ustavnim imenom.
Na mom sajtu sam postavio anketu pod naslovom: '' Na čijoj ste strani u sporu Grčke i Skoplja ?''
Rezultat je bio 471: 8 za Grke... a od tih 8 glasova, 7 je bilo iz Skoplja i jedan iz Nemačke
Ima se moze se
![]()
Makedonija pre podele, kakvav smo dobar narod pokazuje i to sto su Makedonci za vreme balkanskih ratova, bili u srpskoj i bugarskoj vojsci, misleci da tako pomazu i sebi,a onda su primili noz u ledja od komsija na cijoj su strani bili, i posle
ce neko da mi prica Makedonci ovo Makedonci ono,puuuuuuuuuuuuuu.
Izdali ste Makedonski narod,zbog vasih licnih interesa, zasramite se.
![]()
Mene bas i ne tangira puno da li ce me Grci voleti ili ne dokle god je njihova zvanicna politika usmerena prijateljski prema nama sto nikako ne mogu reci i za Makedonce i njihovom priznanju Kosova. Ako su nam zaista toliki prijatelji kao sto kazu zasto onda nisu napravili masovne proteste zbog toga sto je njihova vlada uradila. Boli mene uvo da li je neko plakao ili nije, ja samo gledam rezultate i argumente a oni su definitivno na strani Grcke.
Ovde se govori o NARODU, a ne o đubrovskim političarima. Nije narod priznao Skoplje pod ustavnim imenom.
Na mom sajtu sam postavio anketu pod naslovom: '' Na čijoj ste strani u sporu Grčke i Skoplja ?''
Rezultat je bio 471: 8 za Grke... a od tih 8 glasova, 7 je bilo iz Skoplja i jedan iz Nemačke
Politika se nikako ne usmerava prema prijateljstvima nego prema interesima. Mogu se voleti dvoje,mozes simpatisati nekoliko ljudi,a ceo jedan narod ti u najvecu ruku moze biti drag,ali i to je relativna stvar i stvar percepcije. Sama cinjenica da postoje razlike u misljenjima i utiscima ne cini Grke vecim prijateljima (prijateljstvo naroda je inace notorna glupost - i tu se sve vrti oko interesa) od pripadnika drugih naroda,u ovom slucaju Makedonaca. Zato se ovde navode kojekakvi razlozi iz kojih posle sikljaju stereotipi (u ovom slucaju o Makedoncima).
Shvatite da tu interes ima ulogu,interes da Grci i Albanci mogu da trguju medjusobno,da Grcka investira na Kosovo itd. Ako vec pricamo o Makedoniji,onda znamo koliko tamo Albanaca ima koji su progurali tu stvar oko priznanja Kosova. A uz to jos i sto Makedonija ima Kosovo za susedni region, sa kojim ce uspostavljati diplomatske odnose u korist svoje ekonomije i interesa. Da li ce se dva naroda ''voleti'' ili ne zavisi od prioritetnih interesa jedne drzave. Rumunija bi sutra priznala Kosovo da nema Madjare u Transilvaniji,Slovacka takodje da nema Madjare u juznom delu zemlje... Nova nezavisna zemlja samo stvara nove benefite po pitanju drugih zemalja,to je mesto za ulaganje,posebno ako je to mesto nerazvijeno kao Kosovo.Grcka je ako se ne varam priznala zvanicna kosovska dokumenta,i tome vec ima neko vreme. U cemu je onda razlika?
E и овде се говори о народу јер народ није признао Косово него твоји џубровски политичари.И што се тиче твога сајта и то је глупост.На мом сајту је било 700 према 21 у користи нама.
Говор из ината прави своје.Или како објаснити некоме који не разуме.
makedoncinja i kosarkata
pa oni su mali narod, visinom
srpski genetski markeri
I2a 38 %
E1b1b 20 %
R1a 19 %
R1b 14 %
J2 9 %
makedonci
I2a 32 %
E1b1b 25 %
J2 20 %
R1a 15 %
R1b 8 %
uporedi, nesto ste mi mnogo slicni srbima a?![]()
покажи ти нама ваше генетске маркере, баш ме интересује![]()
E и овде се говори о народу јер народ није признао Косово него твоји џубровски политичари.И што се тиче твога сајта и то је глупост.На мом сајту је било 700 према 21 у користи нама.
Bas slicnoSvaki procenat predstavlja znacajnu razliku kada govorimo o Balkanu (od Slovenije do Grcke),dok globalno ceo Balkan dodje na isto
![]()