Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 81.652
Problem je u tome što SPC nema dovoljno odlučnosti da se postavi prema fanariotskom papi Bartolomeju kako zaslužuje.Zato što je Grčka pravoslavna crkva kompromitovana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Problem je u tome što SPC nema dovoljno odlučnosti da se postavi prema fanariotskom papi Bartolomeju kako zaslužuje.Zato što je Grčka pravoslavna crkva kompromitovana.
Ovim si priznala da ni jedna crkva u svetu ne priznaje Milankovićev kalendar. Pošto sam jasno tražio da postavite Link zvaničnog sajta bilo koje crkve u svetu koja pominje Milankovićev kalendar, a ti nisi stavila Link i priznala time da takva crkva ne postoji.
Ovo što si stavila je Wikipedija i smešno je da stavljaš nešto što svako može da napiše i dopiše u Wikipediji koja nije nikakav dokaz nego smešna stranica u kojoj svako svašta iše i izmišlja.
Nemaš Linka neke zvanične crkve koja pominje reč "Milanković" ? Dokazuješ da takva crkva ne postoji i da nijedna crkva u svetu ne koristi Milankovićev kalendar si sada ovim priznala.
Da li je neko od predstavnika SPC bio na onoj sprdnji od Kritskog sabora?Problem je u tome što SPC nema dovoljno odlučnosti da se postavi prema fanariotskom papi Bartolomeju kako zaslužuje.
Sumnjam, mada bi to ipak znao kolega @Maki!Da li je neko od predstavnika SPC bio na onoj sprdnji od Kritskog sabora?
Ko ide na Liturgijama, primetice da su Liturgije skracene i da umesto najmanje jednog sata traju oko 50 minuta svega, toliko je stvari izbaceno i suzeno da vise na pojedinim mestima i ne podseca na pravoslavnu Liturgiju nego na misu.Recimo u grčkoj pravoslavnoj ima i klupa.
Nisi dao Link ni jedne zvanične crkve koja pominje reč "Milanković", a kamo li da priznaje nešto što se zove Milankovićev kalendar kao svoj. Pošto nisi dao Link znači da si priznao da ni jedna crkva u svetu ne koristi Milankovićev kalendar. Imaš Link ili nemaš Link ?Ne lupaj gos’n trol.
Jesu ali Rusi nisu bili, Rusi i jos 3 pravoslavne Patrijarsije, cini mi se Gruzijska, da li Rumunska ili Bugarska i jos jedna.Ja mislim da jesu bili naši na Kritu.
Taj tzv Krtitski sabor je lazni sabor pred dolazak antihrista koji je ozakonio jeresi.Da li je neko od predstavnika SPC bio na onoj sprdnji od Kritskog sabora?
Zavisi. U Sabornoj u Novom Sadu traje Liturgija znatno duže nego recimo kod mene kući u Srpskoj.Ko ide na Liturgijama, primetice da su Liturgije skracene i da umesto najmanje jednog sata traju oko 50 minuta svega, toliko je stvari izbaceno i suzeno da vise na pojedinim mestima i ne podseca na pravoslavnu Liturgiju nego na misu.
Traje duze zato sto ima vise ljudi, dok svi prodju da se priceste, ali to se ne gleda tako.Zavisi. U Sabornoj u Novom Sadu traje Liturgija znatno duže nego recimo kod mene kući u Srpskoj.
Ne, mislim do Pričešća. Gledao sam na sat i pratio.Traje duze zato sto ima vise ljudi, dok svi prodju da se priceste, ali to se ne gleda tako.
Nista to ne znaci, mora da se poznaje poredak Liturgije kako sta ide...jer oni mogu da rastegnu sa pojanjem.Ne, mislim do Pričešća. Gledao sam na sat i pratio.
Pa i dalje SPC nije prihvatila njegove odluke.Taj tzv Krtitski sabor je lazni sabor pred dolazak antihrista koji je ozakonio jeresi.
Kako nije, kad su potpisali sve?Pa i dalje SPC nije prihvatila njegove odluke.
Ти немаш претраживач и тастатуру...?Sumnjam, mada bi to ipak znao kolega @Maki!
Плус на основу Крита продали Македонију...Kako nije, kad su potpisali sve?
Јавно ће прогласити унију...Nista to ne znaci, mora da se poznaje poredak Liturgije kako sta ide...jer oni mogu da rastegnu sa pojanjem.