elleni1980
Početnik
- Poruka
- 32
jelena mozes da mi pises i na mail:elleni1980@yahoo.com
sve sto te interesuje pitaj....
sve sto te interesuje pitaj....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cao jelena.da,svi linkovi su pretezno na grckom. mada ima i americkih na engl.puno je grka u U.S.A. POZDRAV!jelena1810:boricio kako je, sta se desava???
pokusala sam preko "kazaa" skidati te rok grupe, nikako mi ne ide, uzas. Sad cu ove druge sajtove da vidim, samo da nisu svi bas na grckom, nekako mi slabije ide citanjeops: , vidimo (citamo) se uskoro. pozdrav

gia sou Borise!boricio:ela re mishone megale!kala les afto pu prepi na grapsume opos mas ipe o Vuk.Iha palja,mia kopela apo tin anglija.Afti spudase kato stin elada visantiki istorija.lipon,otan tis ipa mia fora,pu emis stin YU grafume opos mas ipe o Vuk,afti trelatike tote.mu ipe,pu afto itane pjo eksipno shedio ja tin mia glosa,ke itele opos tipota na mati to dikomas alfavito.Ke vevea ,emate.tora ine stin Londino,ke den ksero ti kani.Ehume kopsi tis sindesi mas.Les pu prepi naerto kato stin YU.Isos,sintoma nakano mia prospatija.Den eho apofasisi akoma pote akrivos.
euharisto poli gia ta hairetismata sou, tha ta fero stin parea mou(eipa kala?to artro tou tilikou genous mou kanei panda tin dilima).ton telefteo hrono, dulevo poli kai den eho pia eleftero hrono.Otan mporo, merikes fores vlepo ti ginetai sto net kai eida ta sholia sas-dika sou kai autis tis kopelas.boricio:ela re,pu hatikes?ego ime stin idia katastasi opos prin,omos tora perigrafume me mia kopela opja eho gnorizi edo sto forum.tipota nea,i zoi ine vari.tora prepi napao stin dulja mu,ke den eho poli hrono.ta su grapso pali sintoma.heretismata sto strato mas!!!-Boris-
boricio:slab ti je grchki mishone. ya namatis tin glosa kala prepi na se pola hronja stin elada.

Jasu apo mena ,telika vrika ligo hrono na su apandiso. Den ime pja stin Elada ma mu lipi para poli i zoi afti. Perasa pende iperoha hronja eki kato,ezisa stin Atina ke Thessaloniki ke na eho pola lefta eki ta emena.telos panda sto kala ke edo,eki pigeno ja tis diakopes ke pernao kala.Kseris,den imuna stin Kriti ma telo na pao kapote stin Hanja pu isuna ,evlepa kapote ena sireal ke eroteftika to horjo afto,ja pes mu pos ine akrivos pos ine i antropi,talasa,i zoi...boricio:eksi-misi,kato stin KRITI.ke esi pez mu,pu isuna? ke ti ekanes eki? i isos ise akoma stin elada, ke mas korojdevis eci? afto to stigmi,ime stin vori evropi,ke na su po alitija,telo na geriso ksana kato,epidi,edo ine poli krio, tora pu ehume kalogeri, i termograsija den pernai pano apo tin 15 vatmus. min me rotas pos ine stin himona. ja nakatalavis afto,prepi na se edo. telos ando,pez mu pjos ise,ke apo pu ise?

ma ne,to samo malo vezbamo koliko da ne zaboravimo jezik. inace kad ga jednom naucis,skoro svi naucno-tehnoloski termini ti postanu jasni,zato sto vuku ili grcke ili latinske korene.Goscica:auuuu, vas dvojica ste neumorni, SVAKA CAST!![]()
ma samo vi vezbajte ! :wink:boricio:ma ne,to samo malo vezbamo koliko da ne zaboravimo jezik. inace kad ga jednom naucis,skoro svi naucno-tehnoloski termini ti postanu jasni,zato sto vuku ili grcke ili latinske korene.Goscica:auuuu, vas dvojica ste neumorni, SVAKA CAST!![]()
a cime se ti bavisGoscica:ma samo vi vezbajte ! :wink:boricio:ma ne,to samo malo vezbamo koliko da ne zaboravimo jezik. inace kad ga jednom naucis,skoro svi naucno-tehnoloski termini ti postanu jasni,zato sto vuku ili grcke ili latinske korene.Goscica:auuuu, vas dvojica ste neumorni, SVAKA CAST!![]()

nisam. u atini nemam nikoga....samo dole na kritu. a i tolika je guzva bila tamo,prenapumpane cene,itd...vecina grckih ostrva ,su ove godine bila prazna sa vrlo malo turista....tako mi bar drugari odozdo kazu. planiram da idem na krit u januaru....vreme je dole uvek lepo zimi....kao prolece u srbiji....... pa posle opet na leto.....a leto na kritu je uvek ludnica!!!jelena1810..:@boricio pozdrav, vidim jos si tu, sta ima?? sta se desava?? Jesi li bio na olimpijadi??
Uhhh, Krit...boricio:nisam. u atini nemam nikoga....samo dole na kritu. a i tolika je guzva bila tamo,prenapumpane cene,itd...vecina grckih ostrva ,su ove godine bila prazna sa vrlo malo turista....tako mi bar drugari odozdo kazu. planiram da idem na krit u januaru....vreme je dole uvek lepo zimi....kao prolece u srbiji....... pa posle opet na leto.....a leto na kritu je uvek ludnica!!!jelena1810..:@boricio pozdrav, vidim jos si tu, sta ima?? sta se desava?? Jesi li bio na olimpijadi??