Grci se blamiraju u EU, negiraju Makedoniju i Makedonce!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aham...
samo shtosu vinchance razbili migranti iz azije
pa nisu stigli mnogo0 gena da upletu medj tribale
koji su kasnije smeshani sa galatima postali poznati kao mali skordisci
a danas...
danas je deo nauchio srpski i vode se ko srbi
deo, na zabachenijim planinama
i dalje pricha vlashki
koji veze nema sa srpskim...

iliti, taj chlanak s tobom nema skoro nikakve veze B-)
samo geografske
genetichke... u promilima
ma... ni toliko B-)
Migranti iz Azije nisu nikada razbili Vinchance..
Sa Balkana su krenule migracije Indo-Evropljana..
Koreni svih Indo-Evropljana su Anatolija i Balkan..
Tohari vode poreklo iz doline Dunava..

According to Renfrew (2003), the spread of Indo-European proceeded in the following steps:

* Around 6500 BC: Pre-Proto-Indo-European, located in Anatolia, splits into Anatolian and Archaic Proto-Indo-European, the language of those Pre-Proto-Indo-European farmers that migrate to Europe in the initial farming dispersal. Archaic Proto-Indo-European languages occur in the Balkans (Starčevo-Körös-Cris culture), in the Danube valley (Linear Pottery culture), and possibly in the Bug-Dniestr area (Eastern Linear pottery culture).
* Around 5000 BC: Archaic Proto-Indo-European splits into Northwestern Indo-European (the ancestor of Italic, Celtic, and Germanic), located in the Danube valley, Balkan Proto-Indo-European (corresponding to Gimbutas' Old European culture), and Early Steppe Proto-Indo-European (the ancestor of Tocharian).
* After 3000 BC: The Greek, Armenian, Albanian, Indo-Iranian and Balto-Slavic families develop from Balkan Proto-Indo-European. Proto-Greek speakers move southward into Greece; Proto-Indo-Iranian moves northeast into the steppe area.

http://en.wikipedia.org/wiki/Anatolian_hypothesis

Meni treba prevod bas me zanima a neznam Nemacki !Zato sto sam nesto o tom plemenu citala u Gr!

Izvoli, citaj...
"U Pakistanu i Afganistanu postoji jedna grupa naroda, koja broji/sastoji se od oko 10 000-30 000 ljudi-Kalasi.
3 000 njih, poticu od "Armije/vojnika Aleksandra Velikog", koji su tu, od pre vise od 2 000 godina.
Zato se i danas nalaze kod Kalasa, lik i haplogrupe sa Balkana.
Oni imaju svoj poseban jezik,religiju, nosnju i svetlu kozu; neki cak imau i plave oci."

E stvarno si odlepio, skroz.

'Ajde malo se spusti na zemlju.

I ne ometaj diskusiju, ako imas nesto pametno da kazes kazi, ako ne bolje da citas i da ucis.

I vasi iz Akademije se pravili vazni pa su morali da intervenisu Britanci i Amerikanci da se lazna enciklopedija povuce.

Jos izazvali ste bes naroda pa su bile i demonstracije.

Vec sam ti rekla da su ti Anglo-Saksonci, morali da inervenisu, jer inace ili bi izgubili glavu oni sto su uzeli veliku lovu ili bi pljunuli na ono sto su zamrsili!
Zato dosta vise sa tom intevencijom.
Enciklopedija je bila vecinom, tacna!

Plavo Andjelce:
MIGELE!
U PAKISTANU POSTOJI GRUPA NARODA KOJA SE IZJASNJAVA KAO POTOMCI ANTICKIH MAKEDONACA! ZOVU SE KALASI!
TIME TVOJA TEORIJA O HAPLOGRUPAMA, PADA U VODU KOD NAVODNOG ISKOPANOG ALEKSANDROVOG VOJNIA!
I DALJE CU MOCI SVAKI TVOJ ARGUMENT DA POBIJEM,DOBRO ZAPAMTI!

AKO TREBA PREVOD,TI SAMO RECI!
"In Pakistan und Afghanistan gibt es eine Volksgruppe, die aus nur noch rund zehn- bis dreißigtausend Menschen besteht: die Kalash.
3.000 von ihnen, abstammen von der Armee Alexander des Großen, die hier vor über 2.000 Jahren durchzog. Daher findet man auch noch heute Menschen mit westlichen Gesichtszügen und mit Haplogrupen von Balkan, unter den Kalash. Sie haben eine eigene Sprache, Religion, Tracht und eine helle Haut; manche sind sogar blond und haben blaue Augen."

Izvini Andjelce, gubio sam vreme sa onim Fyromanom provokatorom iz neke selendre, sto ljudski ne zna ni da diskutuje.

Istrazivanje sprovedeno u Pakistanu obuhvatilo je tri populacije: Burisho, Kalashe i Patane.

Uzeta su ova tri plemena usled visoke verovatnoce da su medju njima potomci vojnika iz vremena Aleksandra Velikog.

E3b1, haplogrupa Grka i Albanaca je pronadjena kod plemenika iz Patana.

To ne znaci da potomaka vojnika Aleksandra Velikog nema medju Kalashima i Burisho ali nije pronadjena ni jedna haplogrupa sa Balkana medju onim plemenicima koji su uzeti kao uzorak.

Vec sam ti rekla da su ti Anglo-Saksonci, morali da inervenisu, jer inace ili bi izgubili glavu oni sto su uzeli veliku lovu ili bi pljunuli na ono sto su zamrsili!
Zato dosta vise sa tom intevencijom.
Enciklopedija je bila vecinom, tacna!

Zasto bila?
Ona je jos uvek i uvek ce biti u celini tacna. To sto se nekome ne svidja, moze da nam pljune pod prozor da nam se klizaju kokoske. z:)

Izvini Andjelce, gubio sam vreme sa onim Fyromanom provokatorom iz neke selendre, sto ljudski ne zna ni da diskutuje.

Istrazivanje sprovedeno u Pakistanu obuhvatilo je tri populacije: Burisho, Kalashe i Patane.

Uzeta su ova tri plemena usled visoke verovatnoce da su medju njima potomci vojnika iz vremena Aleksandra Velikog.

To ne znaci da potomaka vojnika Aleksandra Velikog nema medju Kalashima i Burisho ali nije pronadjena ni jedna haplogrupa sa Balkana medju onim plemenicima koji su uzeti kao uzorak.[/QUOTE]

Ne razumem, markirano...

Izvoli, citaj...
"U Pakistanu i Afganistanu postoji jedna grupa naroda, koja broji/sastoji se od oko 10 000-30 000 ljudi-Kalasi.
3 000 njih, poticu od "Armije/vojnika Aleksandra Velikog", koji su tu, od pre vise od 2 000 godina.
Oni imaju svoj poseban jezik,religiju, nosnju i svetlu kozu; neki cak imau i plave oci."

Hvala puno!To je ono sto sam videla na Gr televiziji!Bili su tamo neki Gr novinari i napravili reportazu i oni pricaju jezikom koji ima veze sa starogrckim a i da jos uvek veruju u 12 bogova Olimpa!Da li u tom clanku ima nesto o jeziku kojim govore!

To ne znaci da potomaka vojnika Aleksandra Velikog nema medju Kalashima i Burisho ali nije pronadjena ni jedna haplogrupa sa Balkana medju onim plemenicima koji su uzeti kao uzorak.[/QUOTE]

Ne razumem, markirano...

Kako ne razumes? Hoce covek da ti kaze da Albanci i Grci nisu sa Balkana i ja se slazem s njim.z:)

Plavo Andjelce:
Znas li da je pre neki dan, kolega koji je Grk, hteo da me ubije, kad sam mu rekla da arnauti tvrde, da su arnauti i Grci isti narod?

agapi_8:
Ja se ne usudjujem ni da pomislim da tako nesto kazem ovde u Grckoj imali bi Grci kolektivni mozdani udar!

Na zalost, istorija, tradicija, kultura znaju da potisnu genetiku i prirodu.

Ali to je druga prica; Grci i Albanci imaju isto poreklo.

Pogledajte ove Fyromane poput provokatora, genetska istrazivanja pokazuju da su Srbi ali oni ce sve da daju da se zovu Fyromani.

Znas li da je pre neki dan, kolega koji je Grk, hteo da me ubije, kad sam mu rekla da arnauti tvrde, da su arnauti i Grci isti narod?

Da li ti i ovaj GRK, lici na arnauta?

http://tasithoughts.files.wordpress.com/2008/12/69654.jpg

A koji Albanac tvrdi da su isti Grci sa nama ?
Zasto ne komentarisete ovo , ovog coveka svaki Grk ga zna , ko sto za vas je D.Obradovic ..
Gde su bili Grci u to vreme ?
Ne svidja vam se ?
“We used to speak Albanian and call ourselves Romans, but then Winckelmann, Goethe, Victor Hugo, Delacroix, they all told us, ‘No, you are Hellenes, direct descendants of Plato and Socrates,’ and that did it. If a small, poor nation has such a burden put on its shoulders, it will never recover.”.
http://www.nytimes.com/2009/06/24/ar...0&st=cse&scp=1

Izvoli, citaj...

A koji Albanac tvrdi da su isti Grci sa nama ?
Zasto ne komentarisete ovo , ovog coveka svaki Grk ga zna , ko sto za vas je D.Obradovic ..
Gde su bili Grci u to vreme ?
Ne svidja vam se ?
“We used to speak Albanian and call ourselves Romans, but then Winckelmann, Goethe, Victor Hugo, Delacroix, they all told us, ‘No, you are Hellenes, direct descendants of Plato and Socrates,’ and that did it. If a small, poor nation has such a burden put on its shoulders, it will never recover.”.
http://www.nytimes.com/2009/06/24/ar...0&st=cse&scp=1

Kada Arberi i gde? Budi precizniji, molim te.

Jok ja bre, vise volim proslost...

sta mislite o ovih klipovima sto sam postavio, ovaj covek za sebe tvrdi da je Hunz makedonskog porekla, i ima svoj u teoriju koja deluje realno, a to je da je jedan deo Aleksandrovih vojnika usled zamora i bolesti odlucio da je najbolje za njih da nasele ove delove. posto povratak u Makedoniju ne bi izdrzali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back