- Poruka
- 10.952
U poslednjih dve tri nedelje par članaka , ne vole nas grci a ni crnogorci ,
al zato hrvati i albanci obožavaju srpske turiste , pa eto bar nešto.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voleo bih da se javi još neko kome su Grci činili ustupke bez ikakve koristi, samo iz čiste ljubavi prema njemu jer je iz Srbije. Ajde begaj, sa Grkom ne možeš ni da stigneš ni da razgovaraš koliko su im nosevi visoko.Nisu me voljeli zbog para,jer nikakve pare nisu ni dobili od mene.Naprotiv,oni su meni cinili ustupke.
I ne znam zasto ti mislis da ti bolje od mene znas moje licne utiske.
Primijetila sam da su jos neki tvoji postovi totalno nerealni,da ne kazem da namjerno siris neistinu,ali moj dozivljaj sam obrazlozila i ne mozes ga demantovati.Voleo bih da se javi još neko kome su Grci činili ustupke bez ikakve koristi, samo iz čiste ljubavi prema njemu jer je iz Srbije. Ajde begaj, sa Grkom ne možeš ni da stigneš ni da razgovaraš koliko su im nosevi visoko.
Grci su najbahatiji narod na Balkanu da prema njima čak i zapadna Srbija, poznata po bahatosti, izgleda kao mala maca. Niko nije bezobrazan kao grčka policija, video sam i osetio na svojoj koži. A priče iz letovališta ostavi za nekog drugog. Idi u Janjinu ili Larisu gde nema turizma pa vidi koliko su tamo raspoloženi prema Srbima i da li ih boli ona stvar da li si iz Srbije ili iz Tunguzije.Primijetila sam da su jos neki tvoji postovi totalno nerealni,da ne kazem da namjerno siris neistinu,ali moj dozivljaj sam obrazlozila i ne mozes ga demantovati.
Ne pada mi napamet da idem i da istrazujem ikoga.Zasto bih to radila?Grci su najbahatiji narod na Balkanu da prema njima čak i zapadna Srbija, poznata po bahatosti, izgleda kao mala maca. Niko nije bezobrazan kao grčka policija, video sam i osetio na svojoj koži. A priče iz letovališta ostavi za nekog drugog. Idi u Janjinu ili Larisu gde nema turizma pa vidi koliko su tamo raspoloženi prema Srbima i da li ih boli ona stvar da li si iz Srbije ili iz Tunguzije.
Kako to mene u Grčkoj niko ne pita i ne boli ga uvo ko sam i odakle sam? Poručim u restoranu u Atini, usluže me, platim i idem. Ne sećam se da me je neko osim afričkih dilera na ulici pitao da li sam iz Srbije. Prosto Grke boli uvo za Srbiju i za svet. Nisu to dijabole kao u Srbiji da se pale kako imaju braću.Ne pada mi napamet da idem i da istrazujem ikoga.Zasto bih to radila?
Ja idem tamo turisticki gdje ja hocu i govorim moje utiske sa tih putovanja.A oni su do sada vise nego pozitivni.
Ne znam koji tacno ti problem imas s tim?
Ti si vjerovatno negativan,kao sto si i ovde.Kako to mene u Grčkoj niko ne pita i ne boli ga uvo ko sam i odakle sam? Poručim u restoranu u Atini, usluže me, platim i idem. Ne sećam se da me je neko osim afričkih dilera na ulici pitao da li sam iz Srbije. Prosto Grke boli uvo za Srbiju i za svet. Nisu to dijabole kao u Srbiji da se pale kako imaju braću.
U poslednjih dve tri nedelje par članaka , ne vole nas grci a ni crnogorci ,
Jel u Paraliji, a? Imam novost za tebe, Grci na severu Grčke su potomci doseljenih anadolijskih Grka tako da su malo ljubazniji od starosedeoca a imaju taj turski mentalitet i bliži odnos prema turistima, naravno zbog zarade. Grci na jugu su starosedeoci i boli ih uvo i za Srbe i za turiste, izbegavaju zbližavanje i teško se ostvaruje kontakt sa njima. Reći će ti prijatno i doviđenja, toliko.Ti si vjerovatno negativan,kao sto si i ovde.
Ne pita ni mene rijetko ko,ali sami nekako zakljuce.
I ne pita me uvijek i na svakom mjestu,naravno...ali dovoljno imam uzoraka za zakljucak.
Ajoj,al si naporan da me ubijedis da nesto sto se desilo,da se nije desilo.Jel u Paraliji, a? Imam novost za tebe, Grci na severu Grčke su potomci doseljenih anadolijskih Grka tako da su malo ljubazniji od starosedeoca a imaju taj turski mentalitet i bliži odnos prema turistima, naravno zbog zarade. Grci na jugu su starosedeoci i boli ih uvo i za Srbe i za turiste, izbegavaju zbližavanje i teško se ostvaruje kontakt sa njima. Reći će ti prijatno i doviđenja, toliko.
Nije se desilo ili su hteli da vas opale. Kad neko od mene ne zaradi, a pravi se fin ja bih pripazio zadnjicu.I opet ti govoris o zaradi,a ja ti govorim npr.o popustu na ulaznice kog su dali samo nama Srbima,koji smo bili u redu,ostalim ne.
E,pa,na tvoju zalost,desilo se..i niko nikog nije zaebao.Nije se desilo ili su hteli da vas opale. Kad neko od mene ne zaradi, a pravi se fin ja bih pripazio zadnjicu.
Sa ovim postom se potpuno slažem, ljudi u Srbiji jesu ljubazni i predusretljiv. Nikada nisam doživela nijednu neprijatnost. U CG sam bila jednom, pre 25 godina, rekla sam nikada više...i dalje stojim iza svojih reči.Ali tek ovo za zapadnu Srbiju nije tacno.
Tamo su ljudi bas ljubazni i predusretljivi.
Zapravo,kad malo bolje razmislim,nigdje kod nas, nisam vidjela neku neljubaznost u turizmu.
Izuzetak je Crna Gora,gdje sam prisustvovala zaista nevidjenoj sceni bahatosti jednog konobara i jednog prevoznika sto nema ni u filmu...ali vecina ljudi je bila ljubazna.
Ali zato ja ne mogu dozvoliti da prica neistinu.Pa kako očekuješ da jedan velikobugarski šovinista kao što je on na to gleda s blagonaklonošću?
Ali zato ja ne mogu dozvoliti da prica neistinu.
Ja sam bila u Joanini i Larisi,u Kardici na svadbi,kod Grčkog para.Grci su najbahatiji narod na Balkanu da prema njima čak i zapadna Srbija, poznata po bahatosti, izgleda kao mala maca. Niko nije bezobrazan kao grčka policija, video sam i osetio na svojoj koži. A priče iz letovališta ostavi za nekog drugog. Idi u Janjinu ili Larisu gde nema turizma pa vidi koliko su tamo raspoloženi prema Srbima i da li ih boli ona stvar da li si iz Srbije ili iz Tunguzije.
Govoriš o istini a izmišljaš tu priče kako su deca iz Srbije letovala besplatno u Grčkoj. To ako si ti dobila besplatno letovanje preko mame i tate ne znači da su ga dobili svi. U Grčku do 2011. nije moglo da se uđe bez vize i tamo je retko ko išao pre toga.Ali zato ja ne mogu dozvoliti da prica neistinu.
Kako ti sa svojim velikobugarskim teorijama uopšte možeš preko grčke granice? Za vas oni imaju svoje crne liste, ćlanstvo VMRO-BND i ATAKE se u ozbiljnim zemljama privede i protera na licu mesta.Kako to mene u Grčkoj niko ne pita i ne boli ga uvo ko sam i odakle sam? Poručim u restoranu u Atini, usluže me, platim i idem. Ne sećam se da me je neko osim afričkih dilera na ulici pitao da li sam iz Srbije. Prosto Grke boli uvo za Srbiju i za svet. Nisu to dijabole kao u Srbiji da se pale kako imaju braću.
Da si citao moje pisanje vidio bi da sam rekla da ja nisam bila medju tom djecom.Govoriš o istini a izmišljaš tu priče kako su deca iz Srbije letovala besplatno u Grčkoj. To ako si ti dobila besplatno letovanje preko mame i tate ne znači da su ga dobili svi. U Grčku do 2011. nije moglo da se uđe bez vize i tamo je retko ko išao pre toga.
Tako je i ovde na forumu se moze videti ta bezgranicna ljubav.U danasnje vreme niko nikoga ne voli. Svi svakoga nerviraju. Svima su se svi popeli na onu stvar. Niko se ne voli ni medjusobno, a kamoli druge narode.
Do 2009.Govoriš o istini a izmišljaš tu priče kako su deca iz Srbije letovala besplatno u Grčkoj. To ako si ti dobila besplatno letovanje preko mame i tate ne znači da su ga dobili svi. U Grčku do 2011. nije moglo da se uđe bez vize i tamo je retko ko išao pre toga.