Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 168.226
To mogu da potpisem. VW pravi najobicni krs! Cak FIAT prvai kvalitetnije automobile. Audi malo bolji od Volkswagena. Ali ako hoces zaista dobar nemacki auto, onda moras uzeti BMW ili noviji Mercedes.
Inace, Japanska auta su najkvalitetnija. Korejska auta ih pristizu. Daju po 7 godina garancije (KIA), dok Volkswagen daje pola godine garancije plus ako dokazes da je kvar bio pre zavrsetka polugodisnje garancije, imas pravo da trazis popravku do kraja druge godine (malo ljudi to zna, vecina misli da VW daje 2 godine :-) )
Ja sam vozio 3 Volkswagena, novi ali jedan veci krs od drugoga. Stalno u kvaru, stalno skupe popravke. Otkad vozim Mazdu (dva MX-5) i posle nje Hondu (Civic Type-S), samo menjam ulje + gume kad dotraju. A na bivsim Golfovima/Scirocco sam mislim izmenjao sve sto se menjati moze. Jedan drug vozi novog Scirocca, presao je tek 40.000 Km i imi vec drugi novi motor ugradjen. TSI motori koji pravi VW su najgori ikada napravljeni motori. Lanci preskacu, klipovi se krive, turbo se raspada i sjebe ceo motor.
VW = KRS
pa ko sto vidis najkvalitetniji auto je KIA Picanto , zatim su tu Honda Toyota Suzuki Volvo Opel/Vauxall . Nigde nijednog nemca